bgm ovo drugo poluvrijeme su vise nego dobriBelminM23 je napisao/la:Ko ne skače Hahahahahahahahahahaha
jeste kopija ali raja se digne
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
bgm ovo drugo poluvrijeme su vise nego dobriBelminM23 je napisao/la:Ko ne skače Hahahahahahahahahahaha
FoSte95 je napisao/la:zabiše hercegovci bgm, još da zeljo da jedan i taman.
široki ozbiljno ističe kandidaturu za sam vrh sledeće sezone
BelminM23 je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:zabiše hercegovci bgm, još da zeljo da jedan i taman.
Široki
Zrinjski, pa tek onda Sarajevo i Željezničar.
Samo ispred Sarajeva ide Željo kako god odigrao sezonuBelminM23 je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:zabiše hercegovci bgm, još da zeljo da jedan i taman.
Široki
Zrinjski, pa tek onda Sarajevo i Željezničar.
Ako prenesu igru iz ovih pretkola bit ce najubjedljivija titula zadnjih godina.FoSte95 je napisao/la:zabiše hercegovci bgm, još da zeljo da jedan i taman.
Bh.ekipe kad u Evropi dobro odigraju, obično podbace u domaćem prvenstvu, ali sa Goranom Sablićem može Široki dosta toga napraviti.Kaunas je napisao/la:Ako prenesu igru iz ovih pretkola bit ce najubjedljivija titula zadnjih godina.FoSte95 je napisao/la:zabiše hercegovci bgm, još da zeljo da jedan i taman.
Jest, igraju protiv AIKa, dje sarajvo?High je napisao/la:Ovaj Trbosjek Beganović ne zna ni trčati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.