Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Bosnier
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Bosnier » 05 sep 2009, 17:56

bojim se da ce nam se osvetit onaj penal i stative !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 sep 2009, 17:57

Nekako mi se Dzeko nonsalantno ponasa!!!! Nije ovo stari Dzeko definitivno. Nek da jedan gol i sve ce mu biti oprosteno. Muratovic najbolji. Imali smo kilu sansi, a nece i nece drugi. ABD bice barem jos jedan do kraja, i da se svi malo smirimo. Ja od neke nerovoze hladan ko led. Mozda da Pjana i Muslimovic dobiju sansu u drugom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 sep 2009, 17:58

opet dusmani nisu zadovoljni,kako mi je samo drago sto je ibricic dao"taj sto se pljuje najvise po njemu"Dusmani sta ne valja sad penal,stative, ali opet ne valja za vas!!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 05 sep 2009, 17:59

NE DATI IBISEVICU OVO DA PUCA I DA POSTIGNE GOL NAKON 8 mijeseci je u najmanju ruku supacki...Dzeko nije znao dati gol igracu iz Frankfurta prosle sezone....i sada puca penal pored standardnih izvodjaca u svom timu! Muratovci,Salihovic/ibisevic,Ibricic...ovo su odluke malih reprezentacija ,a ja necu da idemo tim primjerom!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2009, 18:00

Ibisevic danas dobar, steta onaj jedanaesterac je bio njegov. Ibricic ponovo u dobroj formi, Supic se drzi.
Sa ovakvom igrom se nemoze protiv Turske, dopusta se Armencima da prave igru, Armenija je imalo nekoliko sansi, koje samo nisu znali iskoristiti. Zadnjih pet minuta je bilo opasno za srce. Nadam se da ce ih Ciro napaliti u pauzi.

Bar smo efikasni, ne mnogo napada ali zato veoma opasni, svaka cast armenskom rezervnom goalmanu, ili je imao srece ili bio dobro koncentrisan. Samo se mozemo nadati na bolju drugu polovinu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 sep 2009, 18:00

sencho je napisao/la:NE DATI IBISEVICU OVO DA PUCA I DA POSTIGNE GOL NAKON 8 mijeseci je u najmanju ruku supacki...Dzeko nije znao dati gol igracu iz Frankfurta prosle sezone....i sada puca penal pored standardnih izvodjaca u svom timu! Muratovci,Salihovic/ibisevic,Ibricic...ovo su odluke malih reprezentacija ,a ja necu da idemo tim primjerom!
POTPISUJEM
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 sep 2009, 18:02

Ibričić nikako da se odlijepi od lopte.
Muratović solidan,mada može puno bolje.
Vladavić prilično dobar,a odbrana tanka sreća naša pa ovi ne znaju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 18:03

Dali su fudbaleri naše repke Edinu loptu da bude najbolji strijelac kvalifikacija. Mislim da je jedino Senijad smio pucati ono, pa neka se onda sekaju po terenu. Pri kraju smo im dopustili da napadaju, ono se ne smije ponoviti. Potreban nam je jedan veznjak da povežemo redove.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 sep 2009, 18:03

Džeko pokušava da bude najbolji strijelac EU zone kvalifikacija i zbog toga je on pucao. I ne treba mu zbog toga zamjeriti jer smo u tim momentima pritiskali, vidi sa možemo da im damo golova koliko hoćemo. I dalje mislim isto. Navijajte ljudi, da ne pametujemo više, svi su oni naši.

PS Ukrajini sudija dao 3 penala za 20 minuta :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 sep 2009, 18:04

pa sta je ovo na hayatu **** im groma
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 05 sep 2009, 18:04

Bosnier je napisao/la:
sencho je napisao/la:NE DATI IBISEVICU OVO DA PUCA I DA POSTIGNE GOL NAKON 8 mijeseci je u najmanju ruku supacki...Dzeko nije znao dati gol igracu iz Frankfurta prosle sezone....i sada puca penal pored standardnih izvodjaca u svom timu! Muratovci,Salihovic/ibisevic,Ibricic...ovo su odluke malih reprezentacija ,a ja necu da idemo tim primjerom!
POTPISUJEM
najbolji strijelac.. pa su vjerovatno isli na to..na titulu najboljeg strijelca u kvalifikacijama..nesto kao grafite prosle sezone u njemackoj-..al eto zavrsilo je kako je zavrsilo...aa vi znalci sta bi bilo da je usao onaj njegov pokusaj od stativu..bilo bi najbolji napadac na svijetu i slicno cccc....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 05 sep 2009, 18:04

doe78 je napisao/la:opet dusmani nisu zadovoljni,kako mi je samo drago sto je ibricic dao"taj sto se pljuje najvise po njemu"Dusmani sta ne valja sad penal,stative, ali opet ne valja za vas!!

Potpisujem.Viste obicne budale sto ih kritikujete,nema vas Dok je kod nas dobra atmosfera,i onda dodjete da nam kvarite atmosferu,Kako vas nije stid! CIRO MAJSTORE MANIJACI SU UZ TEBE!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2009, 18:06

sta je ba obo, prodje tekma ccc
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 05 sep 2009, 18:07

LIvada je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
POTPISUJEM
najbolji strijelac.. pa su vjerovatno isli na to..na titulu najboljeg strijelca u kvalifikacijama..nesto kao grafite prosle sezone u njemackoj-..al eto zavrsilo je kako je zavrsilo...aa vi znalci sta bi bilo da je usao onaj njegov pokusaj od stativu..bilo bi najbolji napadac na svijetu i slicno cccc....
To sto ti pricas nema veze samnom..tako licemjeri govore...a on ce biti prvi strijelac ako Villa naglo premine od srcanog udara! Ako cemo iskreno! Volio bih i ja da Dzeko bude ali sada to treba isforsirati pa po cijenu rezultata...GLUPOSTI valjate!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 sep 2009, 18:07

Dobro je sve to. Samo sabur, dace oni jos jedan barem do kraja. Evo uskoro pocinje drugo poluvrijeme, momci sretno u nastavku!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 sep 2009, 18:08

Ajde mora i on nekad da fuli, mada kad je uzeo loptu da puca ja sam rekao da je krkan da ce fuliti, al dobar je on nama nek je ziv i zdrav nek ga sad glavom zabije i extra :D
mB!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 sep 2009, 18:15

nervira me Ćiro sto nista ne mjenja a svako vidi da nesto ne stima u nasoj igri :x
Volim te Zeljo!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2009, 18:15

Jao Armenija nas pritišće , ne mogu da vjerujem. Kako god, ipak protiv Turske je odlučujuća utakmica i da danas kiksamo. Moramo Trusku dobiti kako god. Jedna mala Armenija (što se fudbala tiće) nas pritišće. Koliko smo samo šansi imali heheh. Malo sam tužan, ali ima se još igrati pola sata i ono važno, još vodimo. :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 sep 2009, 18:17

nemogu igrat 2 krampe (Muratovic i Rahimic) ako igramo sa 2 napadaca, moze sa taktikom 4-5-1 , ali sa ovom 3-5-2 , mora igrat neko ko ce davati lopte nemoze sam Ibricic , nema ko na sredini da poveze , znaci jedan destruktivac mora da izadje a da udje Pjanic

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 sep 2009, 18:18

ako vec igramo sa fajterima poput muratovica, rahimica, jahica u vezi, kako onda da nas jedna armenija stisne do te mjere da nam se gace napune... lijevi bok je supalj ko sir... toliko o salihovicu i defanzivnim zadacima... ako pobijedimo dobro i jest, ali ovo sigurno nije kvalitet..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.