RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Bola za Mahmića pola Evrope zagrizlo, ne može ga niko iz naše lige dovesti a ne mi s ograničenim budžetom.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ma to su priče za malu djecu, čuj pola Evrope.
Mahmića sam uzeo za primjer.
Treba nam mladi igrač koji će igrati, inače smo u problemima.
Mahmića sam uzeo za primjer.
Treba nam mladi igrač koji će igrati, inače smo u problemima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ne dovesti ni jedno bas kvalitetno pojacanje zaprve postave,pogotovo napadaca , prije evropskih utakmica u ovako dobroj situaciji nece a dobro izaci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Ljudi treba potrazit po njemackim akademijama uvijek ima nase djece a u19 lige njemacke su na nivou nase lige...po ceskoj ima nasih isto...skandinavija pogotovo...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Vidi nešto. Ja jesam sigurno prenaglio sa zaključcima koji su se vodili u medijskim natpisima. Takvo što sigurno može biti a i ne mora biti tačno. Imaš i neke strane portale kao što je ovaj talijanski koji ga je pomenuo kao igrača vrijednog gledanja.
To mu je zasigurno dalo na cijeni i izacilo ga na tržište ako ga već skauti ne gledaju.
S naše pozicije, šta možemo da mu ponudimo, a drugi iz naše lige ne mogu? Prošle godine je odbio jer je želio startnih 11. Ove godine bi ih možda i dobio ali je moje mišljenje da bi mogao otići vani najprije jer ova liga malo šta može da mu ponudi.
Nastup u Evropi mu može biti itekako zanimljiv.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:30Vidi nešto. Ja jesam sigurno prenaglio sa zaključcima koji su se vodili u medijskim natpisima. Takvo što sigurno može biti a i ne mora biti tačno. Imaš i neke strane portale kao što je ovaj talijanski koji ga je pomenuo kao igrača vrijednog gledanja.
To mu je zasigurno dalo na cijeni i izacilo ga na tržište ako ga već skauti ne gledaju.
S naše pozicije, šta možemo da mu ponudimo, a drugi iz naše lige ne mogu? Prošle godine je odbio jer je želio startnih 11. Ove godine bi ih možda i dobio ali je moje mišljenje da bi mogao otići vani najprije jer ova liga malo šta može da mu ponudi.
Prva postava mu je skoro zagarantovana.
Ako mu menedžer ima imalo mozga, treba ići stepenicu po stepenicu.
Slijedeća stepenica mu treba biti neki od klubova iz vrha.
Ne bi se začudio da pređe u Tuzlu, tamo je menedžerima pupa izgleda.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
SportSport.ba saznaje da bi uskoro za Rođene mogao potpisati i talentovani štoper Hasan Jahić koji je proljetos nosio dres Mladosti.
Kontakti između dvije strane su već uspostavljeni i ne isključuje se mogućnost da 19-godišnjak vrlo brzo potpiše za Velež.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 14:38SportSport.ba saznaje da bi uskoro za Rođene mogao potpisati i talentovani štoper Hasan Jahić koji je proljetos nosio dres Mladosti.
Kontakti između dvije strane su već uspostavljeni i ne isključuje se mogućnost da 19-godišnjak vrlo brzo potpiše za Velež.
Odlična investicija za budućnost, a za trenutno i ne znam baš.
-
- Kontakt:
Ne znam jel gore čekati prvu tekmu i informacije hoćemo li na tribinu ili informacije o novim pojacanjima 

-
- Kontakt:
Samo nek je stoperMostarac45 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 18:41Da hoce neko dobro pojacanje ko iz vedra neba osvanut na stranici a da ne znaju ovi bakzusni portali
Od srca se nadam da ce kvalitetno kvakvo pojacanje stici do prve evropske utakmice, u protivnom i najveci optimisti ce se zapitati kakav to Sose posao radi....jednostavno se mora iskoristiti ova dobra atmosfera , i dobro stanje u klubu da se privuku kvalitetni igraci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jednom za sva vremena,Šoše ne dovodi igrače, on nije sportski direktor!Konzerva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:12Od srca se nadam da ce kvalitetno kvakvo pojacanje stici do prve evropske utakmice, u protivnom i najveci optimisti ce se zapitati kakav to Sose posao radi....jednostavno se mora iskoristiti ova dobra atmosfera , i dobro stanje u klubu da se privuku kvalitetni igraci.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
pa ko dovodi onda?emil02in je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:19Jednom za sva vremena,Šoše ne dovodi igrače, on nije sportski direktor!Konzerva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 22:12Od srca se nadam da ce kvalitetno kvakvo pojacanje stici do prve evropske utakmice, u protivnom i najveci optimisti ce se zapitati kakav to Sose posao radi....jednostavno se mora iskoristiti ova dobra atmosfera , i dobro stanje u klubu da se privuku kvalitetni igraci.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da ti je Sabatini sportski direktor, sve ovisi o financijama. Nema tu šuplje ako si imalo čovjek sa integritetom. Nije to princip "otiđi u Vijećnicu, ne treba ti papir, samo reci da sam te ja posl'o".
Igrače dovodi Feđa. U dogovoru s Upravom se sklapa financijska konstrukcija i isplativost zahtjeva druge strane.
Igrače dovodi Feđa. U dogovoru s Upravom se sklapa financijska konstrukcija i isplativost zahtjeva druge strane.
-
- Kontakt:
Nije jos gotov prelazni rok.
Ali ne kontaju ljudi sta je dobar pregovarac i koliko je vazno!
Isto kao kad odes u neku prodavnicu ili firmu pa imaju dobrog prodavaca pa ti sve zvuci super i uvali ti 15 stvari sto ti netreba. Isto tako mozes sresti loseg prodavaca pa odes iz prodavnice bez icega.
Finansije ko finansije, nije super situacija bila u drugoj ligi pa imam osjecaj da je pola ove ekipe Ibro doveo. Dovodio je neke argentice i svasta nesto se desavalo, neki su losi skroz a neki su super ispali. Mi igramo Evropu, mi imamo euforiju, imamo primamljiv klub i primamljivu viziju za naredni nelkoliko godina, imamo redovne plate, imamo mnogo toga,i sad vi recite sta hocete ali je meni jako CUDNO sto nemozemo dovesti nekog igraca i da kazem e bravo super upravo. Imam osjecaj da mi imamo loseg pregovaraca/prodavaca, mora neko igracu prodati ideju/viziju mi to ne radimo i to je ocigledno. Imamo milion dobri stvari ali moramo biti realni od kad je ova uprava dosla mi smo nazadovali sto se tice ovog segmenta od kad smo usli u PLBiH, ko je kriv neznam ali mislim da znam ko je. ”Ali eto sta ja znam” samo sam realan. Moras imati nekoga sto ce primamiti igrace da dodju ovdje. Uvijek nesto u zadnjem trenu se zajebe, znaci nesto nismo tacno uradili. Mozemo kukati oko para da jedan igrac trazi vise ”Manev” kontam hajde. Ali kad se ista stvar ponavalja toliko puta onda nek se mi pitamo jel problem lezi u igracima ili mozda u ”Nama”.
Uprava radi fantastican posao na skoro svim segmentima, ali skripi sto se tice transfer politike. I mi smo prevelik klub i previse nam dobro ide da bi trebali razmisljati ma hajde pusti bice sve dobro itd, znam ja Sosu super lik itd, pa sta ako ga znas? Posao je posao,to se radi tako u malim klubovima ne u velikim, mi nemamo vremena da se zajebajemo. Ovo je vec postalo normalno da dovodimo igrace u zadnjoj minuti. Nemoze niti Fedja da vodi pregovore sa buducim igracima, to treba da radi sportski direktor, nek dovedu Rahimica kao sportskog direktora nevidim nista lose u tome recimo, Sose ima sigurno neki drugi kvaliteta!
Mi smo ”Velez”!
Lijep Pozz
Ali ne kontaju ljudi sta je dobar pregovarac i koliko je vazno!
Isto kao kad odes u neku prodavnicu ili firmu pa imaju dobrog prodavaca pa ti sve zvuci super i uvali ti 15 stvari sto ti netreba. Isto tako mozes sresti loseg prodavaca pa odes iz prodavnice bez icega.
Finansije ko finansije, nije super situacija bila u drugoj ligi pa imam osjecaj da je pola ove ekipe Ibro doveo. Dovodio je neke argentice i svasta nesto se desavalo, neki su losi skroz a neki su super ispali. Mi igramo Evropu, mi imamo euforiju, imamo primamljiv klub i primamljivu viziju za naredni nelkoliko godina, imamo redovne plate, imamo mnogo toga,i sad vi recite sta hocete ali je meni jako CUDNO sto nemozemo dovesti nekog igraca i da kazem e bravo super upravo. Imam osjecaj da mi imamo loseg pregovaraca/prodavaca, mora neko igracu prodati ideju/viziju mi to ne radimo i to je ocigledno. Imamo milion dobri stvari ali moramo biti realni od kad je ova uprava dosla mi smo nazadovali sto se tice ovog segmenta od kad smo usli u PLBiH, ko je kriv neznam ali mislim da znam ko je. ”Ali eto sta ja znam” samo sam realan. Moras imati nekoga sto ce primamiti igrace da dodju ovdje. Uvijek nesto u zadnjem trenu se zajebe, znaci nesto nismo tacno uradili. Mozemo kukati oko para da jedan igrac trazi vise ”Manev” kontam hajde. Ali kad se ista stvar ponavalja toliko puta onda nek se mi pitamo jel problem lezi u igracima ili mozda u ”Nama”.
Uprava radi fantastican posao na skoro svim segmentima, ali skripi sto se tice transfer politike. I mi smo prevelik klub i previse nam dobro ide da bi trebali razmisljati ma hajde pusti bice sve dobro itd, znam ja Sosu super lik itd, pa sta ako ga znas? Posao je posao,to se radi tako u malim klubovima ne u velikim, mi nemamo vremena da se zajebajemo. Ovo je vec postalo normalno da dovodimo igrace u zadnjoj minuti. Nemoze niti Fedja da vodi pregovore sa buducim igracima, to treba da radi sportski direktor, nek dovedu Rahimica kao sportskog direktora nevidim nista lose u tome recimo, Sose ima sigurno neki drugi kvaliteta!
Mi smo ”Velez”!
Lijep Pozz
-
- Kontakt:
Ja dovodim igrače, prc vam, Novi stoper Veleža za 2021/22 je Melvin Osmić
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.