Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

edinjo-vg
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la edinjo-vg » 01 jul 2011, 23:43

CG je bez mirotica, jer on igra za spance, a hrvati vode koliko toliko mlad tim tj i njima ce pomalo iskustva faliti...

a sad da pitam napr eroor-a ili nenu, djokicu,...koji ponekad imaju tu neku informaciju vise, da potvrde (ako se moze potvrditi) ovo oko preldzica.

hvala

selam

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 jul 2011, 23:43

Slatinas Mirotic ne igra za CG , niti ce , a Ismete hajde dosta te je :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 01 jul 2011, 23:49

Ja ocekujem da ce biti ovaj spisak:

PG: Gordic - Vasiljevic
SG: Djedovic - Domercant
SF: Preldzic - Ikonic
PF: Teletovic - Bajramovic - Bavcic - Hodzic
C: Varda - KIkanovic

Sabit Hadzic je pricao mnogo puta kako je racunao na Adnana Hodzica i on je sam pricao da ce igrati na takmicenje. Rekao je i da je racunao na Kapelana ali kad samo dvanest igraca igraju on da nema mjesta za njega. Jedno stavno ne vidim nikog od ovi da ne bude na spisak zbog njihovi kvalitet i zbog Sabitove izjave.

Imamo dosta mladih igraca koji bi mogli iznenaditi, Gordic,Hodzic, Kikanovc, Teletovic, Djedovic, Preldzic. Sve igraci koji jos nismo vidjeli puni kapacitet. Za ove starije igraca znas sta ces dobiti od njih ali sam ja vise A GAMBLER pa bih raduje ubacio nekakva mladih imena. Ili ce se probiti ili ce propasti.,

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 jul 2011, 23:56

TaRgEt_ je napisao/la:Slatinas Mirotic ne igra za CG , niti ce , a Ismete hajde dosta te je :lol:
Moja greska nesto mi on u glavi a mislio sam ustvari na ovog Vucevica sto ga je birala Philla kao 16.pick
Sad kad sam vidio spisak Hrvata i nije to nesto sad da kazes.Dobro imaju Ukica,Tomica,Zoric je strasan igrac.Pa Tomas i Popovic,ali ne bjeze oni nama daleko ja bih rekao.Stipcevic i Draper nisu neki igraci,Draper je tu negdje sa Gordicem a Sada i Rok su tu negdje Ukic ce nam zadati puno problema,ali opet Teletovic bi trebao razvaliti Radosevica i njemu slicne pod kosem,kao sto je Rudez npr.Ne znam mislim da mozemo snjima igrati pogotovo ako uzmemo u obzir da imamo sad Preldzica koji bi trebao biti bolji od Tomasa njihovog i Djedovic i Popovic su tu negdje.Mislim da mozemo izgurati protiv njih i CG
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 jul 2011, 00:05

Svakako me raduje ova vijest za Preldzica. Momak stvarno ima potencijala da bude veliki igrac i da zaigra u najjacoj kosarkaskoj ligi svijeta. Mislim da cemo na ovom prvenstvu imati solidnu ekipu i da cemo pokazati koliko*-toliko.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 02 jul 2011, 00:06

TKC je napisao/la:
bumbe je napisao/la:Rile igra sigurno za BiH .... da budem iskren koliko god volio ovu drzavu i postovao je, Emir uslugu cini drzavi a ne drzava njemu, da se razumijemo ;) . 99 % igraca nikad ovo nebi napravilo i ko bolje razmisli zna da je tako.Samo molim one koji su momka (porodicu) vrijedjali da se poklope i da sakriju svoj "obraz"....Da se osvrnem malo na nasu grupu , pokusat cu poebno analizirati svaku repku iz neke svoje skromne perspektive :
Hrvatska : Kvalitetnija od nas,zasigurno.Imaju ejdnu kvalitetnu petorku koja moze napraviti puno toga,licno mislim daje njihov najveci kvalitet ona 5 i Zoric.Mali Bogdanovic ce isto tako nastaviti dobre igre iz Eurolige a i onaj Draper bi se mogao dokazati i privuci paznju na sebe.Najvecu slabost kod njih vidim u treneru Joki Vrankovicu u kojeg ama bas niko osim onog koga je zaposlio nema povjerenja i mislim da nije nemoguce da dozive kolaps s njim na ovom prvenstvu i prodju gore od nas,ali opet kazem , po igracima imaju domet za neki jako dobar rezultat.i da zaboravio sam napomenut da ovaj kvazi trener zovne jednog Pilepica koji nece imati uopste minutazu a zapostavi jednog od nji najboljih igraca Banica koji je imao suepr sezonu iza sebe,e ovo fakat ne razumijem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Crna Gora : Posto su mi Crnogorci poznati kao narod koji je oduvijek imao jak kolektiv , to se i nastalo s njihovom samostalnosti i osnivanjem nacionalnih selekcija (nogomet,kosarka itd... ) i mislim da je upravo ta kolektivnost i timska igra jak adut.Igracki mislim da su cak jaci od Hrvata i da ce sigurno napraviti dobar rezultat i mislim da se s njima ne mozemo ravnopravno nositi kao s sto bi to mozda mogli s Hrvatima.Imaju jako doabr spoj iskustva s mladosti .Najjaca karika naravno Pekovic ali ima tu jos dosta kvalitetnih igraca od kojih bi naravno izdvojio one koje svi mi poznajemo,Jeretina,Cooka,Dašića,Dragicevica,Bjelicu i onog malog Vucevica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grčka : Ne poznajem bas puno ove Grke i nisam se informisao u kakvom sastavu idu ali znajuci da oni imaju odlicnu skolu i vec poznate iskusen igrace koji su po nekoliko puta prva Evrope, ne sumnjam da su favoriti u ovoj grupi pa i na prvenstvu opcenito.Mislim da su uz Crnogorce sigurni putnici za dalje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makedonija :
Od komsija koje su s nama u grupi oni su nedvojbeno najslabiji ali moje licno misljenje je da su u nekom nasem rangu ili za nijansu slabiji jer ipak mi igramo u nekom najjacem sastavu, pogotovo sad s Emirom smo znatno jaci imamo bolju rotaciju i kvalitet u napadu.Najveca briga kod ovih makedonaca je njihova fanatacinost i ekipa koja je sigurno najborbenija od svih u grupi,mislim da ce oni ganjati neku svoju sansu i pokusati iznenaditi.Ovo je stvarno ekipa koju sam zelio izbjeci ali eto....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BiH

Petorka koju bi ja stavio na teren je ovakva : Gordic PG , Djedovic SG , Preldzic SF , Teletovic PF , Varda/Bajramovic C

Iskreno se nadam da cemo napraviti konacno dobar rezultat mada opet grupa je komplikovana i teska ali valjda ce nas i ona sreca posluziti.
Mislim da je ovo za tebe TARGET/BOSANAC(VELIKI BOSANCI). I jos kad Ismet Sejfic za nekoliko godina za igra za repku onda ce biti jos smiejsnije. Cudime da nemas nista pametnije raditi TARGETE. Kopas u iste svari zadnja dva dana.
Dečko(Ismete) oznoji majicu pusti se foruma ne može se u reprezentaciju samo na osnovu toga što igraš u Turskoj, mogao bi malo i do škole zbog pravopisa. Što se tiče reprezentacije, za Preldžića dok ga ne vidim u dresu ne vjerujem, kao što to neno reče... Dosad je previše šturih i ne(provjerenih) informacija...
I Love this game !!!

edinjo-vg
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-vg » 02 jul 2011, 00:11

oni imaju mostarca bogdanovica, koji je sila igrac..

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 02 jul 2011, 00:17

bosanac035 je napisao/la:
TKC je napisao/la:
bumbe je napisao/la:Rile igra sigurno za BiH .... da budem iskren koliko god volio ovu drzavu i postovao je, Emir uslugu cini drzavi a ne drzava njemu, da se razumijemo ;) . 99 % igraca nikad ovo nebi napravilo i ko bolje razmisli zna da je tako.Samo molim one koji su momka (porodicu) vrijedjali da se poklope i da sakriju svoj "obraz"....Da se osvrnem malo na nasu grupu , pokusat cu poebno analizirati svaku repku iz neke svoje skromne perspektive :
Hrvatska : Kvalitetnija od nas,zasigurno.Imaju ejdnu kvalitetnu petorku koja moze napraviti puno toga,licno mislim daje njihov najveci kvalitet ona 5 i Zoric.Mali Bogdanovic ce isto tako nastaviti dobre igre iz Eurolige a i onaj Draper bi se mogao dokazati i privuci paznju na sebe.Najvecu slabost kod njih vidim u treneru Joki Vrankovicu u kojeg ama bas niko osim onog koga je zaposlio nema povjerenja i mislim da nije nemoguce da dozive kolaps s njim na ovom prvenstvu i prodju gore od nas,ali opet kazem , po igracima imaju domet za neki jako dobar rezultat.i da zaboravio sam napomenut da ovaj kvazi trener zovne jednog Pilepica koji nece imati uopste minutazu a zapostavi jednog od nji najboljih igraca Banica koji je imao suepr sezonu iza sebe,e ovo fakat ne razumijem.
Crna Gora : Posto su mi Crnogorci poznati kao narod koji je oduvijek imao jak kolektiv , to se i nastalo s njihovom samostalnosti i osnivanjem nacionalnih selekcija (nogomet,kosarka itd... ) i mislim da je upravo ta kolektivnost i timska igra jak adut.Igracki mislim da su cak jaci od Hrvata i da ce sigurno napraviti dobar rezultat i mislim da se s njima ne mozemo ravnopravno nositi kao s sto bi to mozda mogli s Hrvatima.Imaju jako doabr spoj iskustva s mladosti .Najjaca karika naravno Pekovic ali ima tu jos dosta kvalitetnih igraca od kojih bi naravno izdvojio one koje svi mi poznajemo,Jeretina,Cooka,Dašića,Dragicevica,Bjelicu i onog malog Vucevica.
Grčka : Ne poznajem bas puno ove Grke i nisam se informisao u kakvom sastavu idu ali znajuci da oni imaju odlicnu skolu i vec poznate iskusen igrace koji su po nekoliko puta prva Evrope, ne sumnjam da su favoriti u ovoj grupi pa i na prvenstvu opcenito.Mislim da su uz Crnogorce sigurni putnici za dalje.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Makedonija :
Od komsija koje su s nama u grupi oni su nedvojbeno najslabiji ali moje licno misljenje je da su u nekom nasem rangu ili za nijansu slabiji jer ipak mi igramo u nekom najjacem sastavu, pogotovo sad s Emirom smo znatno jaci imamo bolju rotaciju i kvalitet u napadu.Najveca briga kod ovih makedonaca je njihova fanatacinost i ekipa koja je sigurno najborbenija od svih u grupi,mislim da ce oni ganjati neku svoju sansu i pokusati iznenaditi.Ovo je stvarno ekipa koju sam zelio izbjeci ali eto....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BiH

Petorka koju bi ja stavio na teren je ovakva : Gordic PG , Djedovic SG , Preldzic SF , Teletovic PF , Varda/Bajramovic C

Iskreno se nadam da cemo napraviti konacno dobar rezultat mada opet grupa je komplikovana i teska ali valjda ce nas i ona sreca posluziti.
Mislim da je ovo za tebe TARGET/BOSANAC(VELIKI BOSANCI). I jos kad Ismet Sejfic za nekoliko godina za igra za repku onda ce biti jos smiejsnije. Cudime da nemas nista pametnije raditi TARGETE. Kopas u iste svari zadnja dva dana.
Dečko(Ismete) oznoji majicu pusti se foruma ne može se u reprezentaciju samo na osnovu toga što igraš u Turskoj, mogao bi malo i do škole zbog pravopisa. Što se tiče reprezentacije, za Preldžića dok ga ne vidim u dresu ne vjerujem, kao što to neno reče... Dosad je previše šturih i ne(provjerenih) informacija...
Pa sta mislis da radim ovjde. Nikad nisam rekao da sam najveci "Bosanac". Nego sam sumnjao u vasu patriotismu. I ako je vama Ismet Sejfic prodao dusu onda jedva cekam kad bosna unide u EU da vidim vasu facu. "Veliki Bosanci". Jedva cekam taj dan. I molim vas prekiniti pljuvati na nase igrace budite sretni da makar hoce da igraju za ovu repku.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 02 jul 2011, 00:29

Fkt lik navalio na EU, on misli vjerovatno na to da ćemo otići iz Bosne, ali hajd nije to tema, i ne spamaj više svega ti.
Uvijek je bilo pametniji popušta, tako će i sad biti, vozdra Sejfiću...
I Love this game !!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 jul 2011, 00:46

topic reprezentativci i potencijalni reprezentativci po zadnji put neskrecite od teme
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 jul 2011, 00:51

Slatinash_7 je napisao/la:Sa Preldizcem smo i mi strasna ekipa,malo skripi na playu al zato pogledajte pod kosem snage sto prije nismo imali
Teletovic i Bajramovic visoka krila tu bi se jos mogao ubaciti Bavcic ili Hodzic iako bi se ja prije odlucio za Bavcica na toj trecoj opciji.|Tele da razvuce igru a Bajramovic pola pola :D
Varda i Hodzic na centru.Varda me odusevio ove godine u EL bori se ko lav a ledjna tehnika mu je na extra nivou.Hodzic je zemlja jak a ni to prije nismo imali,mozda steka ta lednja tehnika i lijeva ruka al je sigurno bolja opcija od Kikanovica koji je pero laka kategorija.
Mislim da je jedina mana ove unutrasnje linije ta sto igraju protiv Pekovica i Mirotica kod CG i Tomica,Zorica kod Hrvata pa se nece bas nesto pokazati al ako zelimo proci grupu moramo pobijediti neke utakmice zar ne
Preldzic kao nisko krilo imat ce puno lopti i jos vise minuta i njegova ce zamjena biti vjerovano Djedovic koji ce igrati od pocetka na bek suteru pa ce odmarati zbog Henrya i Kapelana a pomoci Preldzicu gore.Barem ja tako mislim.Ikona tu nece imati neku minutazu po mom misljenju eventualno 5 minuta i to u vrh glave
Play mi najvise stopa mozda bi i Henry mogao mijenjati Gordica a Sasa opet 10 minuta u vrh glave.
Po prvi put ja vise ni sam ne znam kako ce se igrati i stvarno mi je zao sto ovu repku ne vodi neko od renomiranih trenerskih imena.Samo grupa je preteska CG nikad jaca Grci su kako bilo bolji od nas a Hrvati sa iskustvom nas mogu dobiti vrlo lako.Nase sanse vidim u toj nekoj borbenosti jer igramo protiv komsija a ostalo me bogami brine.Steta ako se ova repka ne plasira dalje jer po imenima nikad nismo bili jaci a sad sta bude bit ce
Ne znam sto toliko podcjenjujete Saleta, prije ce on igrat nego Gorda, jos je Gorda zelen..mozda ne po godinama ali po igri sigurno..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 jul 2011, 00:56

Daj nek neko ukloni ovog šošona, koji još nije savladao osnove bukvara. "oto", spani vise s tim dosadnim upadicama.

Za Emira cekam potvrdu, pa bi mu se izvinio. Ovo bi bilo ogromna stvar; gotovo sam siguran da bi prosli grupu.

Prva petorka: 1 Gordic 2. Djedovic 3. Preldzic 4. Teletovic 5. Varda

Igarc kojeg ne bi poveo ni da zabija 20 koseva u prosjeku je Kenan Bajramovic. Taj covjek je zaduzen da vadi zivce komplet naciji, zabijanjem u trojicu, koracima i sl. idiotskim potezima...Ni Domercant nije puno korisniji. Osim bacanja za loptom, ne vidim neki kvalitet. Prije bih Djedovica odmarao sa Ikonicem, Ikona barem moze zabit tricu i ne gubi 10 lopti po utakmici.

Zna li neko kakav je ovaj Hodzic sto se tice odbrane? Izgleda kao drvosjeca, treba nam je jedan takav da se tuce sa Pekovicem i ekipom. Definitivno bi prije njega poveo nego lehavog Kikanovica, koji ne igra godinu dana.
Sabit mora skontat u glavi koji mu igraci trebaju za koju uloge, i na osnovu toga poslozit ekipu.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 jul 2011, 00:59

armin dju je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Sa Preldizcem smo i mi strasna ekipa,malo skripi na playu al zato pogledajte pod kosem snage sto prije nismo imali
Teletovic i Bajramovic visoka krila tu bi se jos mogao ubaciti Bavcic ili Hodzic iako bi se ja prije odlucio za Bavcica na toj trecoj opciji.|Tele da razvuce igru a Bajramovic pola pola :D
Varda i Hodzic na centru.Varda me odusevio ove godine u EL bori se ko lav a ledjna tehnika mu je na extra nivou.Hodzic je zemlja jak a ni to prije nismo imali,mozda steka ta lednja tehnika i lijeva ruka al je sigurno bolja opcija od Kikanovica koji je pero laka kategorija.
Mislim da je jedina mana ove unutrasnje linije ta sto igraju protiv Pekovica i Mirotica kod CG i Tomica,Zorica kod Hrvata pa se nece bas nesto pokazati al ako zelimo proci grupu moramo pobijediti neke utakmice zar ne
Preldzic kao nisko krilo imat ce puno lopti i jos vise minuta i njegova ce zamjena biti vjerovano Djedovic koji ce igrati od pocetka na bek suteru pa ce odmarati zbog Henrya i Kapelana a pomoci Preldzicu gore.Barem ja tako mislim.Ikona tu nece imati neku minutazu po mom misljenju eventualno 5 minuta i to u vrh glave
Play mi najvise stopa mozda bi i Henry mogao mijenjati Gordica a Sasa opet 10 minuta u vrh glave.
Po prvi put ja vise ni sam ne znam kako ce se igrati i stvarno mi je zao sto ovu repku ne vodi neko od renomiranih trenerskih imena.Samo grupa je preteska CG nikad jaca Grci su kako bilo bolji od nas a Hrvati sa iskustvom nas mogu dobiti vrlo lako.Nase sanse vidim u toj nekoj borbenosti jer igramo protiv komsija a ostalo me bogami brine.Steta ako se ova repka ne plasira dalje jer po imenima nikad nismo bili jaci a sad sta bude bit ce
Ne znam sto toliko podcjenjujete Saleta, prije ce on igrat nego Gorda, jos je Gorda zelen..mozda ne po godinama ali po igri sigurno..
Gordic je prvi strijelac kvalifiakcija za nas, dok se nije povrijedio...o cemu ti majstore?

Preldzic moze pokrit cetri pozicije, sa njim se otvara pregrst mogucnosti. Naravno, u startnoj petorci bi bio na trojci.

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 02 jul 2011, 01:05

floyd je napisao/la:Daj nek neko ukloni ovog šošona, koji još nije savladao osnove bukvara. "oto", spani vise s tim dosadnim upadicama.

Za Emira cekam potvrdu, pa bi mu se izvinio. Ovo bi bilo ogromna stvar; gotovo sam siguran da bi prosli grupu.

Prva petorka: 1 Gordic 2. Djedovic 3. Preldzic 4. Teletovic 5. Varda

Igarc kojeg ne bi poveo ni da zabija 20 koseva u prosjeku je Kenan Bajramovic. Taj covjek je zaduzen da vadi zivce komplet naciji, zabijanjem u trojicu, koracima i sl. idiotskim potezima...Ni Domercant nije puno korisniji. Osim bacanja za loptom, ne vidim neki kvalitet. Prije bih Djedovica odmarao sa Ikonicem, Ikona barem moze zabit tricu i ne gubi 10 lopti po utakmici.

Zna li neko kakav je ovaj Hodzic sto se tice odbrane? Izgleda kao drvosjeca, treba nam je jedan takav da se tuce sa Pekovicem i ekipom. Definitivno bi prije njega poveo nego lehavog Kikanovica, koji ne igra godinu dana.
Sabit mora skontat u glavi koji mu igraci trebaju za koju uloge, i na osnovu toga poslozit ekipu.
Hodžić igra veoma dobru odbranu, tako je bar bilo u NCAA sad vidjećemo kako će se prilagoditi europskom sistemu igre ;)
I Love this game !!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 jul 2011, 01:25

ma ima prilike u ovim prijateljskim da se prilagodi FIBA pravilima. Treba nam snaga pod kosem, a ne kilavi Kenjo Bajramovic.

Neku vecer vidjeh Djedovica u gradu, cini mi se da je narasto. Misllim da sigurno ima barem 198 cm., a vodili su ga mislim kao 196. (ja sam 196, i bio je visociji od mene)

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 02 jul 2011, 01:47

floyd je napisao/la:ma ima prilike u ovim prijateljskim da se prilagodi FIBA pravilima. Treba nam snaga pod kosem, a ne kilavi Kenjo Bajramovic.

Neku vecer vidjeh Djedovica u gradu, cini mi se da je narasto. Misllim da sigurno ima barem 198 cm., a vodili su ga mislim kao 196. (ja sam 196, i bio je visociji od mene)
Ili si ti poceo ici u zemlju.
Ali mislim da si u pravu.

http://www.beobasket.net/page/playerMar ... yer&id=565

Hajde nermine delete me.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 jul 2011, 09:15

TKC je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Dobro nije problem nermine nikakav pitam samo , cudno mi , ali eto necu vise .
I zad napokon kad voliko znas od ovoga momka(Ismeta Sejfica). Kakav mu je potencijal? Koliko moze dogurati cuo sam dosta za njega kroz medie ali nezman nista od kakav je igrac osim da je CENTAR.

primijetio sam da imaš dosta problema sa sastavljanjem rečenica i pravopisom,odakle si?

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 jul 2011, 09:22

floyd je napisao/la:
armin dju je napisao/la:
Gordic je prvi strijelac kvalifiakcija za nas, dok se nije povrijedio...o cemu ti majstore?

Preldzic moze pokrit cetri pozicije, sa njim se otvara pregrst mogucnosti. Naravno, u startnoj petorci bi bio na trojci.

baš 4 pozicije?

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 02 jul 2011, 14:01

Da, Preldžić može pokriti pozicije od 1 do 4 bez ikakvih problema ;) Možda bi malo škripalo na četvorci zbog njegove fizičke konstitucije, odnosno mase, ali može i t igrati bez problema kad se igra brža košarka...
I Love this game !!!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 jul 2011, 14:05

floyd je napisao/la:
armin dju je napisao/la:

ond mi nismo gledali iste kvalifikacije ;)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.