Djevojka je inače visoka 1,80.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dva kartona zuta ima Sinisa. Nema tri (jos uvijek).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A jbt, sta vam sve nece pasti na pamet.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Danas nije bilo neke teške negative, odmah sam se zabrinuo.
Željezničar za život cijeli!
-
Chwila1921
- Kontakt:
Oprezno sutra, Mladost ce se naloziti.. 2:0 dosta
Pred makabi se raspadamo po šavovima....SudoHusika je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:12Danas nije bilo neke teške negative, odmah sam se zabrinuo.
Izdvojio sam isječke Ermina Zeca u dresu Želje. 17 utakmica, 11 utakmica od prve minute; 5 golova i 5 asistencija. Hajde dohavizaj se majstore pa da popišaš ligu.LjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:52Ma njegov kvalitet je neupitan. On iole da je spremnijii u ovoj ligi bi se sprdao sa protivnicima. Nije njemu puno potrebno da uradi nesto korisno za ekipu. Da nije ovoliki peh sa ovim uz Stilica preyebao bi ligu 100%, ali jbg.Mahalac1987 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:42Ma da se ne lazemo, njegov kvalitet, pogotovo u nasoj ligi, je neosporan, ali zasto trpiti njegova preseravanja hocu necu. Ja licno bih volio da proradi i ostane, jer sam misljenja da bi nam mogao valjati.![]()
Kako nije jutros, samo sam pobriso na vrijemeSudoHusika je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:12Danas nije bilo neke teške negative, odmah sam se zabrinuo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ali dosta manje nego inače. Treba @ljoze sada opaliti jedan rafal.irfo je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:17Kako nije jutros, samo sam pobriso na vrijemeSudoHusika je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:12Danas nije bilo neke teške negative, odmah sam se zabrinuo.![]()
-
Chwila1921
- Kontakt:
Igracina, protiv Izraelaca hocel moci odigrat šta?braco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:16Izdvojio sam isječke Ermina Zeca u dresu Želje. 17 utakmica, 11 utakmica od prve minute; 5 golova i 5 asistencija. Hajde dohavizaj se majstore pa da popišaš ligu.LjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:52Ma njegov kvalitet je neupitan. On iole da je spremnijii u ovoj ligi bi se sprdao sa protivnicima. Nije njemu puno potrebno da uradi nesto korisno za ekipu. Da nije ovoliki peh sa ovim uz Stilica preyebao bi ligu 100%, ali jbg.Mahalac1987 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:42Ma da se ne lazemo, njegov kvalitet, pogotovo u nasoj ligi, je neosporan, ali zasto trpiti njegova preseravanja hocu necu. Ja licno bih volio da proradi i ostane, jer sam misljenja da bi nam mogao valjati.![]()
Ybt kakav kvalitet...pfff. Stilic i on ne smijem ni zamisliti. Sami bi pobijedili pola lige.
@Husika, ne prizivaj. Yebat cu vam zivce do Maccabija samo tako zato sam sad pribran. Bilo bi previse dana da me trpite.
- kontrasviju
- Kontakt:
Jbt za našu ligu to je strašna statistikabraco je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:16Izdvojio sam isječke Ermina Zeca u dresu Želje. 17 utakmica, 11 utakmica od prve minute; 5 golova i 5 asistencija. Hajde dohavizaj se majstore pa da popišaš ligu.LjoZee je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:52Ma njegov kvalitet je neupitan. On iole da je spremnijii u ovoj ligi bi se sprdao sa protivnicima. Nije njemu puno potrebno da uradi nesto korisno za ekipu. Da nije ovoliki peh sa ovim uz Stilica preyebao bi ligu 100%, ali jbg.Mahalac1987 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 20:42Ma da se ne lazemo, njegov kvalitet, pogotovo u nasoj ligi, je neosporan, ali zasto trpiti njegova preseravanja hocu necu. Ja licno bih volio da proradi i ostane, jer sam misljenja da bi nam mogao valjati.![]()
1921
Braconi, kakva je statistika Stilica otkad se vratio, a da racunamo i ovu sezonu?
-
SudoHusika
- Kontakt:
Nadam se pravom pristupu sutra i da će igrači biti mislima samo u utakmici protiv Mladosti. Nikoga ne treba podcjenjivati i maksimalno fokusirano ući u sutrašnju utakmicu.
Sretno plavi, obradujte nas za petu "tricu" u nizu.
Sretno plavi, obradujte nas za petu "tricu" u nizu.
Ako im ne uvalimo 4 komada igrace treba da bude stid. Kakav oprez, kakvi bakraci. Tako se tittula ne osvaja, svako kolo oprez.
Ubit međede sutra, razvalit ih
Ubit međede sutra, razvalit ih
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Po meni Zec kad je u formi 100% spreman i zdrav je bolji i od Stilica i najbolji igrac u ligi.
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
**** te video samo nam se sipas so na ranuSaul737 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 23:44Po meni Zec kad je u formi 100% spreman i zdrav je bolji i od Stilica i najbolji igrac u ligi.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 16 gostiju.