Odkud ti 3+ ? Mi već imamo 2 boda prednosti u odnosu na rumune i ako, kao što si rekao, oni večeras izgube a mi dobijemo onda idemo na 5+. Ta prednost od pet bodova bi ostala ista i nakon devetog kola (gdje bi mi dobili Lux a oni kući Bjelorusiju) Sad me baš zanima kojom računicom si došao na 3+ pred zadnje kolo ili si nešto pobrkaoBistrik je napisao/la:teoretski se može desiti večeras da se znaju pozicije jedan i dva jer u slučaju poraza Rumuna i naše pobjede mi i Francuzi idemo dalje sad ko če biti prvi drugi jer mi igramo sa lux i tu doibijamo i ostje 3+ u odnosu na rumune i ona možemo i izgubiti u parizu.
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
- majestic24
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Jbg, svako u grupi zali za prosutim bodovima. Francuzi protiv Bjelorusa, Rumuni protiv Albanaca, Rusi protiv Luxemburga itd, itd ..majestic24 je napisao/la: Jbt,kako sad mozemo zaliti za onim kiksem u Albaniji. Mogli smo lako biti prvi na tabeli prije zadnjem kola
eeee brate...govrimo o Albaniji
Sad gledam ove grupe. Neznam zasto se sigurni da ce Srbija biti u barazu. Iskreno,meni nekako najvise mirise tu da bi Estonija na kraju mogla biti druga.
Ljudi igraju 2x s sjevernom irskom. Mogu lako tu osvojiti 6 bodova.
Srbija igra s faranima i talijanima kod kuce au gostima kod slovenije.
Slovenci igraju s srbima kod kuce i u gostima kod talijana.
Evo lako moguceg poredka na kraju.
Italija 28
Estonija 16
Srbija 15
Slovenija12
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E jednom brate i od tebe da vidim optimizamNoName je napisao/la:Francuska će odigrati X i onda će izgubiti od nas u Parizu. As simple as that
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nase ja da pobjedimo , a sve ce doc na svoje 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NoName
- Kontakt:
Nemoj zajebavat, uvijek sam ja bio optimista, pogledaj malo moje najave pred utakmicu u Minsku, tačno sam najavio onako kako je i bilo. Samo je nekima ovdje problem što ja stvari nazivam pravim imenom i što ne podliježem atmosferi.ramiral je napisao/la:E jednom brate i od tebe da vidim optimizamNoName je napisao/la:Francuska će odigrati X i onda će izgubiti od nas u Parizu. As simple as that![]()
A što se tiče pesimizma, znaš li ti ko je pesimist? Ne znaš? To ti je samo dobro informisani optimist
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
narode jeli vas nervoza hvata
ko mene ovako
nervozan sam i zbog nas i zbog meca rumunija francuska
nervozan sam i zbog nas i zbog meca rumunija francuska
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Barba prije Papeta?NoName je napisao/la:Nemoj zajebavat, uvijek sam ja bio optimista, pogledaj malo moje najave pred utakmicu u Minsku, tačno sam najavio onako kako je i bilo. Samo je nekima ovdje problem što ja stvari nazivam pravim imenom i što ne podliježem atmosferi.ramiral je napisao/la:E jednom brate i od tebe da vidim optimizamNoName je napisao/la:Francuska će odigrati X i onda će izgubiti od nas u Parizu. As simple as that![]()
A što se tiče pesimizma, znaš li ti ko je pesimist? Ne znaš? To ti je samo dobro informisani optimist
- NoName
- Kontakt:
Da, apsolutno. Kada se birao selektor to je trebao biti Barba, po mom mišljenju, obzirom da su se i jedan i drugi trebali učiti trenerskom poslu, šansu je trebalo dati mlađem i onom ko je ovu reprezentaciju više zadužio. Sada je kasno za to, za ove i naredne kvalifikacije neka Sušića.ramiral je napisao/la:Barba prije Papeta?
Zadnja tekma Francuske me razočarala igra u Albaniji.
A mi smo trebali u alnabiji golijadu napravit radi golova razlike jeftina utakmica bila
Danas samo pametno što više golova bit će rezultata sad je sve dobro posloženo vjerujem da možemo veći korak dalje sretno nam
A mi smo trebali u alnabiji golijadu napravit radi golova razlike jeftina utakmica bila
Danas samo pametno što više golova bit će rezultata sad je sve dobro posloženo vjerujem da možemo veći korak dalje sretno nam
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
S tim da je Pape već imao ''nekog'' trenerskog iskustva a Barba nikakvog.NoName je napisao/la:Da, apsolutno. Kada se birao selektor to je trebao biti Barba, po mom mišljenju, obzirom da su se i jedan i drugi trebali učiti trenerskom poslu, šansu je trebalo dati mlađem i onom ko je ovu reprezentaciju više zadužio. Sada je kasno za to, za ove i naredne kvalifikacije neka Sušića.ramiral je napisao/la:Barba prije Papeta?
Mlađi, poletniji, temperamentniji i cijenjeni Sergej bi pri prvom neuspjehu se pretvorio u ''tele iz Mostara, hercegovačko magare, smlaćenika kamenjarskog, hebavalo bi mu se sve po spisku, bila bi upitna svaka njegova riječ, došla bi pobjeda diglo bi ga se u nebesa da bi opet po porazu bio popljuvan, izviždan, iskritikovan, spominjala bi mu se nedužna familija'' - parafraziram naše ''bajne'' zemljake.. itd..itd a to legenda poput njega sigurno nije zaslužila.
Mi smo takav narod, krajnosti su kod nas tako daleke a tako bliske..
Neka Barbe neka negdje vodi kakav klub, kasnije po stečenom iskustvu trenerskom neka preuzme repku i vodi nas na svjetskom prvenstvu do osmine finala.. a poslije šta Bog da..
- NoName
- Kontakt:
ramiral, dogovorili smo se
Gdje trebam potpisati?
[youtube][/youtube]
Džeko i Miske birvaktile,pa i večeras aBd !
Džeko i Miske birvaktile,pa i večeras aBd !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Potpisati ćemo zajedno na jednom komadu papira na sjevernoj ili južnoj tribini brazilske Marakane u osmini finala protiv Argentine!NoName je napisao/la:ramiral, dogovorili smo seGdje trebam potpisati?
Dogovoreno - evo ruke razbu
- NoName
- Kontakt:
ZDogovoreno!ramiral je napisao/la:Potpisati ćemo zajedno na jednom komadu papira na sjevernoj ili južnoj tribini brazilske Marakane u osmini finala protiv Argentine!NoName je napisao/la:ramiral, dogovorili smo seGdje trebam potpisati?
Dogovoreno - evo ruke razbu

Ovako znaci imamo 2 boda vise od roma, 1 bod vise od rusa, 3 boda manje od francuza, evo nekih od varijanti nista nemoguce
Varijanta 1.
BIH - BEL 1
RUM-FRA 1
FRA 16
BIH 16
RUM 14
BIH-LUX 1
FRA - ALB X
BEL-RUM X
BIH 19
FRA 17
RUM 15
FRA-BIH X
ALB-RUM 2
BIH 20
RUM 18
FRA 18
-Zbog boljeg medjusobnog duela prolazi RUM u baraz.
Varijanta 2.
BIH - BEL 1
RUM-FRA X
FRA 17
BIH 16
BEL12
RUM 12
BIH-LUX 1
FRA - ALB 1
BEL-RUM 2
FRA 20
BIH 19
RUM 15
FRA-BIH 2
ALB-RUM 2
BIH 22
FRA 20
18
Varijanta 3
BIH - BEL 2
RUM-FRA X
FRA 17
BEL15
BIH 13
RUM 12
BIH-LUX 1
FRA - ALB X
BEL-RUM 1
FRA 18
BEL 18
BIH 16
FRA-BIH 2
BIH 19
BEL 18
FRA 18
-Zbog boljeg medjusobnog duela prolazi BEL u baraz
Varijanta 4.
BIH - BEL 1
RUM-FRA X
FRA 17
BIH 16
BEL12
RUM 12
BIH-LUX 1
FRA - ALB 1
BEL-RUM 2
FRA 20
BIH 19
RUM 15
FRA-BIH 2
ALB-RUM 2
BIH 22
FRA 20
18
Varijanta 5.
BIH - BEL 2
RUM-FRA 2
FRA 19
BEL15
BIH 13
RUM 12
BIH-LUX 1
FRA - ALB 1
BEL-RUM X
FRA 22
BIH 16
BEL16
FRA-BIH 1
FRA25
BIH 16
BEL16
-Zbog boljeg medjusobnog duela prolazi BIH u baraz
Varijanta 6.
BIH - BEL 1
RUM-FRA X
FRA 17
BIH 16
BEL12
RUM 12
BIH-LUX 1
FRA - ALB 1
BEL-RUM 2
FRA 20
BIH 19
RUM 15
FRA-BIH 2
ALB-RUM 2
BIH 22
FRA 20
18
Varijanta 7.
BIH - BEL 2
RUM-FRA 1
FRA 16
BEL15
RUM 14
BIH 13
BIH-LUX 1
FRA - ALB X
BEL-RUM X
RUM 17
FRA17
BIH 16
BEL 15
FRA-BIH 2
ALB-RUM 2
RUM 20
BIH19
FRA 17
Naravno najbolja varijanta 8
BIH-BEL 1
RUM-FRA X
FRA 17
BIH 16
BIH-LUX 1
FRA-ALB X
BIH 19
FRA 18
FRA-BIH X o 2
BIH 20 o 22
FRA 19 o 18
mozeli mi neko pojasniti koliko ide 2 plasiranih ( ako uopste ide ) direktno po mojim proracunima to su 2 reprezentacije i tu imamo sansu ako uzmemo 4 boda do kraja
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
-
toxic_alien
- Kontakt:
ja mislim da samo jedna tj. najbolja drugoplasirana reprezentacija ide direktno a ostalih 8 ide u baraz a cini mi se da ce ih podijeliti u grupe kao za SP 2010 ono kao 4 najbolje plasirane ekipe ( po FIFI ) u prvu a ostale 4 u drugu...e sad mene interesuje ako ne uspijemo biti prvi (nedaj BozeTZ_BoY je napisao/la:mozeli mi neko pojasniti koliko ide 2 plasiranih ( ako uopste ide ) direktno po mojim proracunima to su 2 reprezentacije i tu imamo sansu ako uzmemo 4 boda do kraja
Pogledajte tabele ostalih kvalifikacionih grupa, obratite pažnju na to gdje su Estonija i Armenija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma mislio sam na to da čemo imati više od 3 boda u odnosu na rumune uoći LUxa.Alucard je napisao/la:Odkud ti 3+ ? Mi već imamo 2 boda prednosti u odnosu na rumune i ako, kao što si rekao, oni večeras izgube a mi dobijemo onda idemo na 5+. Ta prednost od pet bodova bi ostala ista i nakon devetog kola (gdje bi mi dobili Lux a oni kući Bjelorusiju) Sad me baš zanima kojom računicom si došao na 3+ pred zadnje kolo ili si nešto pobrkaoBistrik je napisao/la:teoretski se može desiti večeras da se znaju pozicije jedan i dva jer u slučaju poraza Rumuna i naše pobjede mi i Francuzi idemo dalje sad ko če biti prvi drugi jer mi igramo sa lux i tu doibijamo i ostje 3+ u odnosu na rumune i ona možemo i izgubiti u parizu.izgleda da je ovo drugo
znaći bio je X u rumuniji a mi pobjdili dakle bilo kakava pobjeda u Francuskoj mi prvi. a što se tiče najbolji drugoplsairni prema wikipedi mi smo tu drugi iza danaca sa istima brojem bodova. dakle nemožemo biti najbolja druga iz razloga što se utakmice protiv luxa neračunaju a ako pobjedimo francuse onda smo sigurno prvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.