Kod nas trenutno dobra situacija, ako se jos neke stvari poklope i uprava odluci da imamo snage za PL onda idemo da se bijemo sa njima.BatistutA19 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:15Uglavnom svako pise sta zeli ipak je ovo forum ,po meni ne treba se vredjat a podebavat u granicama ok mi je.Ja vas i shvatam nekad vi i nemate izbore osim u Husica ,jedno vas nema ,nezainteresivani eo sad do jucer 3 boda razlika samo za prvim pa je li to razlog sto vas nema na stadionu ili vas kopka nesto drugo.Vi samo cekate na gotovo nemate strast izgubili ste ja mada ruku na srce Zenica i Tuzla po vatrenost nikad se nisu mogli poredit .VivaLaLiberta je napisao/la: ↑26 okt 2025, 10:25Ne daj Bože da ne uđu u PL bilo nismo imali u planu ove sezone i nije nam bio prioritet. Batistuta jarane, 1000 puta objašnjeno sve što si pitao i opet se ponavljaš, ne znam jel ne možeš ili nećeš da shvatiš ili samo izvlačiš iz konteksta ono što odgovara tebi i sugrađanima ti da bi pljuvali i uzdizali se.Uopšte se ne brinem da li cemo se plasirati u PL, Azmir ako hoće da uđe, on će i ući u ligu, a o stanju u klubu znam dovoljno, samo piskaranje po Forumima nije za toga i ništa ne može pomoći klubu.
Nego, od tih 1000 ulaznica, da li je barem pola bilo na Istoku?
I ovom mentolu sa tri profila, a i tebi je objašnjeno milion puta samo što ne vrijedi više ponavljati iz već gore napisanih razloga.TC je bio Azmirov inat i ništa više, naštetio je Slobodi kao i svi, ali je i dao kao niko i prevaren i opstruisan je bio kao niko.
Slazem se sa tobom za hajp.i posjetu naravno kad bi pali na tabeli posjeta bi pala to si upravu to je tako svugdje kod nas ali mi nije jasno 3 boda bez jucerasnjeg kola ste za drugim a vas na stadionu 300..Sta je tu razlog?Jer vi ne zaostajete 10 bodova ili vise nego 3 yebena boda a vas nigdje a u gostima to necu ni da spominjem..
Po cemu to Azmir mora da udje to njegovo pravilo ili sta ,ti mislis sad dovest pojacanja i evo ga prvi pa valja to sve slozit uigrat i plus i drugi se pitaju klubovi.
Necemo najavljivati na pocetku sezone kao neki PL a sad vec druga prica i kao ne zele vise hehe.
Naredno kolo akoBogda u Hadzicima ide 20-ta bez poraza i rekord ove lige