Nek iskesiraju 25.mil....!!!!
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Eh,stvarno je debilna ona uprava Juventusa,zele da ponude za MIrka,Amaurija i 5 mil....
- SoloJuve26
- Kontakt:
Google je napisao/la:Eh,stvarno je debilna ona uprava Juventusa,zele da ponude za MIrka,Amaurija i 5 mil....![]()
cuj 25,, previse sanjate.. budi te sretni ako dobijete i 10 za njega
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
e jbg sadSoloJuve26 je napisao/la:Google je napisao/la:Eh,stvarno je debilna ona uprava Juventusa,zele da ponude za MIrka,Amaurija i 5 mil....![]()
cuj 25,, previse sanjate.. budi te sretni ako dobijete i 10 za njega

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Izgleda da Bojan prelazi u Romu.
-
Evil Genius II
ako jedan stephan 'rukometas' lichtsteiner vrijedi 10 i kusur miliona onda mirko vrijedi MINIMALNO duplo vise od toga

nelos potez ako se on dovede, pogotovo ako bude ovako kako pisu mediji tj posudba s opcijom otkupa od 15 miliona ALI ajd budi pametan pa znaj sta je istina od ovih glasina a sta neMandrak je napisao/la:Izgleda da Bojan prelazi u Romu.
Dobar potez oko Bojana,posebno ako su uslovi sa otkupom...sad dodje pa nekad posle otkupimo ehhe
Juan je izjavio da zeli sa Romom da osvoji Scudeto,i onda bi se vratio u Flamengo...!!!
---------------------------------------------KAKVA PONUDA
-------------------------LA Galaksi za Totija
Los Anđeles Galaksi želi da odvede Frančeska Totija iz Rima i preseli ga u Ameriku, a za to su spremili 14 miliona dolara godišnju platu.

Princ Rima je nekoliko puta napomenuo da želi da ostane u svojoj Romi i da bude deo nove vučice sa Di Benedetom na čelu i Luis Enrikeom na klupi.
Galaksi traži zamenu za Bekama, kome uskoro ističe ugovor, a prvi pik je Toti. Ako on odbije, videćemo kome ćese okrenuti.
Jedan je FRANCESCO TOTTI
Juan je izjavio da zeli sa Romom da osvoji Scudeto,i onda bi se vratio u Flamengo...!!!
---------------------------------------------KAKVA PONUDA
-------------------------LA Galaksi za Totija
Los Anđeles Galaksi želi da odvede Frančeska Totija iz Rima i preseli ga u Ameriku, a za to su spremili 14 miliona dolara godišnju platu.
Princ Rima je nekoliko puta napomenuo da želi da ostane u svojoj Romi i da bude deo nove vučice sa Di Benedetom na čelu i Luis Enrikeom na klupi.
Galaksi traži zamenu za Bekama, kome uskoro ističe ugovor, a prvi pik je Toti. Ako on odbije, videćemo kome ćese okrenuti.
Jedan je FRANCESCO TOTTI
- spielführer_21
- Kontakt:
Totti i Mirko ostaju!
Sretan nam scudetto day
Sretan nam scudetto day
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
majke mi i dan danas se sjecam tog dana
majke mi i dan danas se sjecam tog dana
17-Jun-2001..datum koji se nikada nece zaboraviti...
[youtube][/youtube]
Bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bat bati bati BatiGooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll
[youtube][/youtube]
Bati bati bati bati bati bati bati bati bati bati bat bati bati BatiGooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll
- SoloJuve26
- Kontakt:
Kako je odigro ovi zadnji mjeseci nije ni vrijedan 5 milj e a kamol 25.... nadam se da ce ostati u romi...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Roma odbila ponudu MC-a , od 35 miliona evra za De Rosija.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
-
Evil Genius II
i jaSoloJuve26 je napisao/la: nadam se da ce ostati u romi...
mirko, totti, bojan, menez i borriello su nas napad iduce sezone
"Sportske.net" pisu da Roma nudi 8 miliona za Klisija.
-------------------------------------Stefan Savić ide u Romu---------------
U Partizan dolazi Čileanac Karlos Labrin. On će biti zamena talentovanom Crnogorcu, koji za osam miliona evra ide u Rim.
Prema saznanjima beogradskih medija, Stefan Savić zaista ide u Italiju, ali ne u Milan, već u Romu.
Još u januaru su Italijani kucali na vrata u Humskoj 1 i tražili pregovore o kupovini crnogorskog reprezentativca, ali tada crno-beli nisu bili za njegovu prodaju, pišu "Večernje novosti".
Ali, na ponudu od osam miliona evra, u Partizanu nisu mogli da odmahnu glavom.
Izvesno je, dakle, da će Roma u sastavu imati dva crnogorska reprezentativca - napadača Mirka Vučinića i štopera Stefana Savića.
(MONDO)
-------------------------------------
U Partizan dolazi Čileanac Karlos Labrin. On će biti zamena talentovanom Crnogorcu, koji za osam miliona evra ide u Rim.
Prema saznanjima beogradskih medija, Stefan Savić zaista ide u Italiju, ali ne u Milan, već u Romu.
Još u januaru su Italijani kucali na vrata u Humskoj 1 i tražili pregovore o kupovini crnogorskog reprezentativca, ali tada crno-beli nisu bili za njegovu prodaju, pišu "Večernje novosti".
Ali, na ponudu od osam miliona evra, u Partizanu nisu mogli da odmahnu glavom.
Izvesno je, dakle, da će Roma u sastavu imati dva crnogorska reprezentativca - napadača Mirka Vučinića i štopera Stefana Savića.
(MONDO)
-------------------------------------
-
Evil Genius II
moram priznat da tek drugi put cujem za tog savica (nekad u januaru je bio povezivan s nama al' nisam to shvatao ozbiljno) . . . ja sam nekako bio ubjedjen da cemo potpisati galeana koji je prema procjeni argentinskih strucnjaka etiketiran kao 'novi burdisso'
kad smo vec kod njega
[youtube][/youtube]
da neki igraju srcem kao on gdje bi nam kraj bio jbt
[youtube][/youtube]
da neki igraju srcem kao on gdje bi nam kraj bio jbt
Javlja se INTERes za Higuaina kako pisu mediji ,dok bi to mozda znacilo odlazak TOttia 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
To ne znaci nista,Totti ostaje tu gdje je...Totti-Mirko(nadam se da ce ostati)-Bojan,Borielo. i jos jedan kvalitetan napadac(mozda Iguain,ili neko drugi)i to bi bilo to u vezi napada...!!!warden je napisao/la:Javlja se INTERes za Higuaina kako pisu mediji ,dok bi to mozda znacilo odlazak TOttia
Haman Cagliari zainteresovan za Grecu...posto ako ostane sledece sezone,ima da ga nema nigdje u timu
grijesis majstore..taj covjek nikada i nigdje nece otici iz ROMEwarden je napisao/la:Javlja se INTERes za Higuaina kako pisu mediji ,dok bi to mozda znacilo odlazak TOttia
Toti nece otici nikada iz Rome,a ovo za Iguaina se suska vec nekoliko dana,cuo sam i da su pregovori u toku,po meni je to sasvim solidno pojacanje.warden je napisao/la:Javlja se INTERes za Higuaina kako pisu mediji ,dok bi to mozda znacilo odlazak TOttia
-
Evil Genius II
sabatini potvrdio glasine oko bojana, iduce bi sedmice trebao biti finaliziran transfer
http://www.football-italia.net/jun18m.html
eh sad, nekako mi predobro zvuci dovodjenje i bojana i higuaina (iako je ovog drugog baldini, generalni menadzer rome, svojevremeno doveo u real - cinjenica na kojoj su zaprave ove glasine i bazirane) tako da vjerujem da ce samo jedan od njih potpisati tj bojan. naravno, sve to pod pretpostavkom da ostaju borriello i mirko, ukoliko bi jedan od njih bio prodan e onda bi ta prica imala smisla . . .

http://www.football-italia.net/jun18m.html
eh sad, nekako mi predobro zvuci dovodjenje i bojana i higuaina (iako je ovog drugog baldini, generalni menadzer rome, svojevremeno doveo u real - cinjenica na kojoj su zaprave ove glasine i bazirane) tako da vjerujem da ce samo jedan od njih potpisati tj bojan. naravno, sve to pod pretpostavkom da ostaju borriello i mirko, ukoliko bi jedan od njih bio prodan e onda bi ta prica imala smisla . . .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.