pa seven neznam šta si ti sine gledao... Ja mislim da je djora bio u sredini a sa strane husic i doro i kako mi se čini bili su u više navrata u liniji sve trojica.. i ne lupaj.. dobro je ekipa odgrala , a najvišem nivou bio je vasiljević i mašić po meni..seven je napisao/la:pa jučer je igrao 4-4-2ciro_ciro je napisao/la:Nas trener se **** kod kuće igra sa 3 napadača u gostima sa 1.... pa nek igra 4 4 2 pa ce videjti onda... kako ce mu ekipa igrati..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- Urban Batalion
- Kontakt:
Samo da kazem otkako ste usli u premier ligu ovo vam takoreci jedan od prvih padova forme.Pa nemojte kukati oko toga - cast izuzecima.Bice bolje. 
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Mi izgleda da nismo bili na istoj utakmici.Kako mozes reci da je Masic odigrao katastrofalno.Po meni je uz Vasiljevica bio najbolji na utakmici.Momak je svih 90 minuta trcao,bilo ga je na svim dijelovima terena,presjecao je napade Leotara,pretrcao je kao pola nase ekipe,kada je gotovo svima nestalo snage pred kraj utakmice on je uklizavao.On igra na poziciji zadnjeg veznog i njegov zadatak nije da kreira igru,nego je zaduzen za trkacki dio u ekipi i da bude veza izmedju odbrane i srednjeg dijela sto je on odlicno odradio.MinistaR je napisao/la
Nikić poput Ronaldinha s potezom više, Vasiljević i Jusić odlični, Hadžija solidan, Knele pološ, Moranjkić dobar. Hamza standardno dobar, Vidović i Mašić katastrofalni, Đorić nula teška, Husić tu i tamo...
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 15 avg 2010, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Možda sam pogriješio igrača, ja ih još najbolje i ne poznajem (novajlije) pošto nisam u Gradačcu, tek sam jučer uživo odgledao utakmicu.
Bilo kako bilo, ne može niko osporiti veliki nedostatak odlaskom Savića, a još jučer zbog povrede zgloba nije bilo ni Delića.
Bilo kako bilo, ne može niko osporiti veliki nedostatak odlaskom Savića, a još jučer zbog povrede zgloba nije bilo ni Delića.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Savic jeste bio jedan od kljucnih igraca,ali po meni u ovu ekipu daleko se bolje uklapa Masic i Vidovic(koji je jucer zaista odigrao lose ali treba shvatiti da je on dosao u Zvijezdu sa tek saniranom povredom i da nije prosao kompletne pripreme).Sjeti se samo koliko je ostajalo rupa u odbranbenom dijelu sto se tice Savica,koliko je bio spor,koliko je samo unosio nervoze u nasu igru stalnim prigovaranjem i dobijanjem zutih karona.S druge strane on je bio u napadackom dijelu nas najbolji igrac sto se mora priznati.Sve u svemu meni je ova ekipa puno bolja od proslosezonske samo im treba dati vremena da se uigraju jer smo doveli desetak igraca i tesko je to sve za mjesec dana uigrati.
Mi sada ocekujemo svakoj slabijoj ekipi koja dodje u Gradacac da zabijemo barem tri gola.Sta ce reci navijaci Sirokog za poraz kod kuce od Rudara,sta ce reci u Banja Luci jer je Borac osvojio samo jedan bod od mogucih sest kod kuce.
Trebamo biti realni sve ekipe u PL su pribliznog kvaliteta i tesko je ocekivati da sada nekog napunimo do vrha.
Mi sada ocekujemo svakoj slabijoj ekipi koja dodje u Gradacac da zabijemo barem tri gola.Sta ce reci navijaci Sirokog za poraz kod kuce od Rudara,sta ce reci u Banja Luci jer je Borac osvojio samo jedan bod od mogucih sest kod kuce.
Trebamo biti realni sve ekipe u PL su pribliznog kvaliteta i tesko je ocekivati da sada nekog napunimo do vrha.
mislio sam da nešto znaš o fudbalu, al nema veze ne mogu ti sad objašnjavati neke stvariciro_ciro je napisao/la:pa seven neznam šta si ti sine gledao... Ja mislim da je djora bio u sredini a sa strane husic i doro i kako mi se čini bili su u više navrata u liniji sve trojica.. i ne lupaj.. dobro je ekipa odgrala , a najvišem nivou bio je vasiljević i mašić po meni..seven je napisao/la:pa jučer je igrao 4-4-2ciro_ciro je napisao/la:Nas trener se **** kod kuće igra sa 3 napadača u gostima sa 1.... pa nek igra 4 4 2 pa ce videjti onda... kako ce mu ekipa igrati..
ljudi pobjedi se ne treba gledat u zube.tacno je da treba popravit igru al bitno je da rezultat ne nedostaje.FORZA ZVIJEZDA
mislio sam da nešto znaš o fudbalu, al nema veze ne mogu ti sad objašnjavati neke stvari[/quote]
Neznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...
Neznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ciro_ciro je napisao/la:mislio sam da nešto znaš o fudbalu, al nema veze ne mogu ti sad objašnjavati neke stvari
Pa ako si toliko dobar poznavalac zasto si propaoNeznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...
Dragon Town
ciro_ciro je napisao/la:mislio sam da nešto znaš o fudbalu, al nema veze ne mogu ti sad objašnjavati neke stvari
Neznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...[/quote]
OK, u pravu si. cccccc
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
Neznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...[/quote]daj ciro ne budi toliko pametan,ti da si znao sta o fudbalu,nebi sada sjedio za racunarom i davao zalosne komentarejako zalosno,ako znas igrati bolje od njih pridruzi im se,jer si ti izgleda po prici i MURINJO,,I MESIII..
Svi mi dajemo komentare,za nekoga zalosne,a za nekoga ne,pustite covjeka neka kaze svoje misljenje,Ciro ima svojih komentara koje potpisujem,ali se ne slazem sa njim za Vidovica i Masica,njih dvojica su posle Đorića najslabija karika,to je samo moje misljenje,postujem svacije i tu smo da ih razmijenjujemo i mozda izvucemo neki zajednicki zakljucak.Ćurguz je za mene jedno veliko razocarenje,puno sam ocekivao od toga trenera a nisam ni najmanje zadovoljan,posebno sto ima dobru ekipu, ali bi se to moglo i laicki gledajuci bolje posloziti.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Realno mi u ovom trenutku igracki a i po renomeu klubova smo negdje 6-7 klub u PL(ispred nas Zeljo,Siroki,Borac,Zrinjski,Sarajevo,Sloboda i Celik).Rezultati u prva tri kola nam govore da niko nije neku ekipu nadigrao(izuzev Sarajevo-Sloboda).Nasa liga je jako ujednacena i tesko je ocekivati da sada nekog ubjedljivije pobjedimo od slabijih ekipa pogotovo kad oni dodju na gostujuci teren i igraju bunker.Evo mi sve govorimo Travnik je los a oni sa igracem manje dobiju aktuelnog prvaka,Leotar je ekipa koja godinama igra PL i nikada nisu ispali,60 min smo se dobro drzali na Grbavici.Ne treba sve tako gledati crno, na kraju krajeva mi nakon tri kola dijelimo drugo mjesto.
Iako ni ja kao vecina nisam najzadovoljni igrama,ali se ipak vidi na ovim igracima da postoji veliki prostor za napredak u igri,pogotovo ako se zna da smo doveli deset igraca koji se moraju uigrati.Po meni nama treba jos jedan gol igrac.
Iako ni ja kao vecina nisam najzadovoljni igrama,ali se ipak vidi na ovim igracima da postoji veliki prostor za napredak u igri,pogotovo ako se zna da smo doveli deset igraca koji se moraju uigrati.Po meni nama treba jos jedan gol igrac.
zmaj_Bosne je napisao/la:ciro_ciro je napisao/la:mislio sam da nešto znaš o fudbalu, al nema veze ne mogu ti sad objašnjavati neke stvariPa ako si toliko dobar poznavalac zasto si propaoNeznam ja ništa, al odi pitaj svoj ljubimca... Curguza koju je taktiku igrao pa će ti reći.. ja dovoljno dobro vidim i poznajem fudbal sigurno bolje od tebe... jer sam jedan od propale djece iz zvijezdine škole...
Pa da me povrede nisu skrhale i da sam imao novce da se liječim... ili pak da sam tatin sin možda sam i mogao nešto napraviti u fudbalu...
i da naglasim .. ja niti sam igrač niti sam kada bio igrač a što se tiče računara.. znam da sam tito...
a tko zna možda nekada i ja budem trener te zvijezde.. ja apsolutno nemam ništa protiv curguza al iskreno kad igrači kažu da je kukavica da nesmije da napadne ... i da ganja rezultat onda nemam šta pričati... nikada mi nećemo prežaliti našeg NINKOVIĆA, SMAJLOVIĆA .
a tko zna možda nekada i ja budem trener te zvijezde.. ja apsolutno nemam ništa protiv curguza al iskreno kad igrači kažu da je kukavica da nesmije da napadne ... i da ganja rezultat onda nemam šta pričati... nikada mi nećemo prežaliti našeg NINKOVIĆA, SMAJLOVIĆA .
Pričajte šta hoćete, Rade Jovičić je bio bog i batina. 
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Pričajte šta hoćete, Rade Jovičić je bio bog i batina.
Dragon Town
Do koske,ahah ahah.MinistaR je napisao/la:Pričajte šta hoćete, Rade Jovičić je bio bog i batina.
jeste jos da nam je MATAN ili mozda ČIPO bili bi prvaci.DAJ LJUDI IDITE MALO DO BOLNICE PA SE TAMO LIJECITE A OVDJE PISITE STA PAMETNO
Ako ti se ne sviđa, ima i drugih foruma. Ako nisi znao, forum je mjesto gdje iznosimo svoje statove i svoja mišljenja. Moje je jasno - Rade Jovičić je bio dobar trener i valjao nam je.mmmirza je napisao/la:jeste jos da nam je MATAN ili mozda ČIPO bili bi prvaci.DAJ LJUDI IDITE MALO DO BOLNICE PA SE TAMO LIJECITE A OVDJE PISITE STA PAMETNO
Da razumijemo, nemam ništa protiv Sir Ćurguza i njegova pomoćnika del Durgutovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.