Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Pusti Stole ba seljačku priču. Zato treba ligu smanjiti pa nek navijaju za klubove velike četvorke iz okruženja, navikli su papci na to. Nemati dodira nikavog s njima, poslati im nekad u 20 godina drugi tim da pamte da je Željo dolazio na teferić i to je to. Prava raja i onako navija za Želju, a ovi ostali ko ih je.b.e. Malo se kec igr'o na Olimpika zbog dušmanluka pa puša. I onda im mi krivi. Seljačka politika.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
najbolje da se igra samo sarajevska liga, a seljaci nek čuvaju ovcečamac je napisao/la:Pusti Stole ba seljačku priču. Zato treba ligu smanjiti pa nek navijaju za klubove velike četvorke iz okruženja, navikli su papci na to. Nemati dodira nikavog s njima, poslati im nekad u 20 godina drugi tim da pamte da je Željo dolazio na teferić i to je to. Prava raja i onako navija za Želju, a ovi ostali ko ih je.b.e. Malo se kec igr'o na Olimpika zbog dušmanluka pa puša. I onda im mi krivi. Seljačka politika.
ma jašta radi, s tim bi odma bilo i manje ekipa u ligi, i manje bi nam para trebalo za kupovanje utakmica, a ne ovako valja kupiti 30 utakmica nije to maloseven je napisao/la:najbolje da se igra samo sarajevska liga, a seljaci nek čuvaju ovcečamac je napisao/la:Pusti Stole ba seljačku priču. Zato treba ligu smanjiti pa nek navijaju za klubove velike četvorke iz okruženja, navikli su papci na to. Nemati dodira nikavog s njima, poslati im nekad u 20 godina drugi tim da pamte da je Željo dolazio na teferić i to je to. Prava raja i onako navija za Želju, a ovi ostali ko ih je.b.e. Malo se kec igr'o na Olimpika zbog dušmanluka pa puša. I onda im mi krivi. Seljačka politika.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nek čuva ko ih ima, ali samo dalje od kladionice. Ko u njoj koplekse liječi ostaće kokuz.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema!
@seven imas temu o kladionicama a i SIPA-u pa se tamo javi.
@seven imas temu o kladionicama a i SIPA-u pa se tamo javi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Je li koga Gracic vec otpustio,vakat je ?
izgleda samo herbiona-A- je napisao/la:Je li koga Gracic vec otpustio,vakat je ?
Gazi, samo gazi, Olimpice!!!
Kao i prosle godine, sa strane trice kod "kuce" ili se zijani ili samo bod.

Kao i prosle godine, sa strane trice kod "kuce" ili se zijani ili samo bod.
Svaka čast na bodovima. Lijepo je to za grad Sarajevo. Meni je drago, makar niste bili korektni prema navijačima ŽELJE, ali hajde, postoji i neka šansa da ste onaj potez vidjeli k'o jedini način da se izborite za pravdu. Simptomatično je da se radi o odluci čovjeka koji je već jednom bez ikakvog razloga ubio jedno izdanje vječitog derbija. Kakogod, drago mi je zbog grada Sarajeva.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Tako je to kad ti je svaka utakmica gostujuca
iskrene cestitke od mene
Evo dole u Trebinju opet napad na sudiju.Uvijek nevjerovatna tuca na terene protivnickih igaca,stimanje domacinjskog sudjenja....a kada nista ne upali od toga onda fizicki napadnu sudije ili protivnike. A da ne pricamo o tome kada svi zivi znaju,vide i ocigledno je da prodaju utakmice,ako njima ne treba za opstanak. Najgora moguca ekipa i najnepravilnije moguce gostovanje,fuj!!!!!
Iz dubine srca zelim im da ispadnu iz lige,a da u ligu udje neka normalnija i sportskija ekipa iz RS-a
Iz dubine srca zelim im da ispadnu iz lige,a da u ligu udje neka normalnija i sportskija ekipa iz RS-a
Kadeti: Olimpik-Zeljo 0-7, to je taj strasni mladi pogon olimpika
nakon ovog ocekujem komentar coleta, budi zgazen olimpice
nakon ovog ocekujem komentar coleta, budi zgazen olimpice
Cuva Bog Zelju svog!
jesil navijao protiv zelje na kosevu?!cole-ch je napisao/la:Gazi, samo gazi, Olimpice!!!
Kao i prosle godine, sa strane trice kod "kuce" ili se zijani ili samo bod.![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN
Evo Olimpik vodi protiv Sirokog
Vukovi fanaticno razvaljuju,sada cemo svi da nabijamo komplexe od njih
Vukovi fanaticno razvaljuju,sada cemo svi da nabijamo komplexe od njih
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Neka ostane 1:0 sasvim dovoljno protiv mozda i najorganizovanijeg kluba u BiH. Bolje i to nego zijaniti bodove "kuci".
Gazi Olimpice!!!
Gazi Olimpice!!!
60 min. Rodrigo ušao umjesto Tijaga kod Olimpika.
80 min. Suljević je strijelac za Olimpik. Bandović je najprije odbranio udarac Tijaga iz kosa s lijeve strane (slobodni), ali je Suljević natrčao i "odbijanac" pospremio u mrežu.
Dva Tijaga ili previd ss.ba u vrsenju apstraktnog prenosa?!
80 min. Suljević je strijelac za Olimpik. Bandović je najprije odbranio udarac Tijaga iz kosa s lijeve strane (slobodni), ali je Suljević natrčao i "odbijanac" pospremio u mrežu.
Dva Tijaga ili previd ss.ba u vrsenju apstraktnog prenosa?!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Slijedece godine ako Bog da TRI SARAJEVSKA PREMIERLIGASA NA EUROSCENI... a moguce i 4 ako IDEMOOO ZELJO, SARAJEVO, OLIMPIK, SLAVIJA... 
Ne bi mogli, svi bi morali na Koševu igratiPirke_TM87 je napisao/la:Slijedece godine ako Bog da TRI SARAJEVSKA PREMIERLIGASA NA EUROSCENI... a moguce i 4 ako IDEMOOO ZELJO, SARAJEVO, OLIMPIK, SLAVIJA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.