FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 23 feb 2013, 20:43

skandinavka76 je napisao/la:Neće vam Brko dat da uđete u tako velikom broju ;)
Nakon Rodoča ni to me ne bi iznenadilo. Mada bez veze se javljaju neke varnice, komšijska utakmica, nema potrebe za podbadanjima.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 23 feb 2013, 21:01

Zoom088 je napisao/la:Fudbaleri bi trebali za nekih sat vremena da se vrate.

Sto se Jahica tice, evo i meni je upravo javljeno da je na pragu potpisivanja ugovora sa Radnickim.

Cestitke forumasu @Sjena na informiranosti ;)
Odlična vijest, koja je prirodna pozicija Jahića?
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 23 feb 2013, 23:51

VolimRadnicki je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Fudbaleri bi trebali za nekih sat vremena da se vrate.

Sto se Jahica tice, evo i meni je upravo javljeno da je na pragu potpisivanja ugovora sa Radnickim.

Cestitke forumasu @Sjena na informiranosti ;)
Odlična vijest, koja je prirodna pozicija Jahića?
Ma to sam znao za Jahića još prije par dana, da je pristao i prije 20-tak dana kad je imao ponudu od nas pa da ode sa Radničkim na pripreme u Ulcinj još bolje bi bilo, ali eto hajde dobro je i ovako, a Jahić igra na poziciji zadnjeg veznog ako se ne varam......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 24 feb 2013, 00:21

m1x je napisao/la:jesu li se vratili momci? :)
kako se zove igrac koji je na pripremama nosio broj 21? :)
Došli su momci kući živi i zdravi, a igrač broj 21 je Abdulmadžid Arapčić zvani Madže, on je tu više rekrativno radi sebe, na odmoru malo mislim, studira on negdje pa tako, neće igrati on za nas......

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 feb 2013, 09:27

sodagrad je napisao/la:
Došli su momci kući živi i zdravi, a igrač broj 21 je Abdulmadžid Arapčić zvani Madže, on je tu više rekrativno radi sebe, na odmoru malo mislim, studira on negdje pa tako, neće igrati on za nas......
:shock: Jbt jel to došlo do toga da uprava podilazi vehabijskoj zajednici!? Zar nije pametnije bilo povesti još nekog juniora,dati momku podsticaj da dalje napreduje i trenira. Uprava glumi neku profesionalnost kad traze 1500KM obeštećenja za Mirzu a ovamo se više novaca da na pripreme jednog momka koji je tu više rekreativno,na odmoru!!! Pa i ako mu je babo platio put,zar ima logike voditi sa ekipom strano lice :roll:
svega ima u bašti Božijoj

Lukavac24
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac24 » 24 feb 2013, 09:39

studeni je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
:shock: Jbt jel to došlo do toga da uprava podilazi vehabijskoj zajednici!? Zar nije pametnije bilo povesti još nekog juniora,dati momku podsticaj da dalje napreduje i trenira. Uprava glumi neku profesionalnost kad traze 1500KM obeštećenja za Mirzu a ovamo se više novaca da na pripreme jednog momka koji je tu više rekreativno,na odmoru!!! Pa i ako mu je babo platio put,zar ima logike voditi sa ekipom strano lice :roll:
E to sam ja jarane skoro i govorio kad sam vidio da on ide na pripreme. Bez obzira ko snosi troskove za njega nije uredu da on ide sa ekipom na pripreme. Nije ovo rekreativni klub pa da moze ici ko hoce.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 feb 2013, 09:44

Doći će ovdje član uprave i insideri pa će odbraniti tu nelogičnu odluku! Naravno da neće dati da se ovo komentariše,jer su bezgrešni a mi ništa neznamo!
Možda ćemo sad krenuti u džihad sa Darkom na čelu ;)

Lukavac24
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac24 » 24 feb 2013, 10:00

studeni je napisao/la:Doći će ovdje član uprave i insideri pa će odbraniti tu nelogičnu odluku! Naravno da neće dati da se ovo komentariše,jer su bezgrešni a mi ništa neznamo!
Možda ćemo sad krenuti u džihad sa Darkom na čelu ;)
Razumijem ja i Zooma zasto nece ovo da komentarise, al da nije uredu, nije, to svi trebaju da kazu. Da je Titin sin nema ti ici sa ekipom osim ako nisi svojim radom i trudom pokazao da mozes.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 24 feb 2013, 10:12

studeni je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Pojedinci se nemaju cega uhvatiti u radu uprave pa im je ovo dobro doslo.Malo se bolje raspitajte jeli momak clan kluba i jeli isao rekreativno ili ga je sef odabrao kao i sve ostale koji su isli.A o kakvom ti @studeni podilazenju vehabiskoj zajednici pricas?Jesi li ti normalan o cemu lupetas mozda bi se trebao prekontrolisati kod jaraka.Nije vam smetao rad uprave zadnjih pet godina kada smo hodali po dnu i kad nam je derbi bio utakmica sa prilukom i sl.Sad kad rasturamo kad idemo na pripreme kad licimo na klub i kad nam je derbi utakmica sa Slobodom i sl. sad trazite dlaku u jajetu.E pa da vas razocaram tog momka je sef struke odabrao da ide na pripreme i da potpise sa klubom ugovor na pola godine jer misli da zadovoljava njegove kriterije.Itaj momak je nekada igrao u ovom klubu u mladjim kategorijama.Na vasu zalost nije mu babo platio pripreme nego je isao na racun kluba a vi se lijepo dignite i mijenjajte upravu mada sumnjam da vi koji ovo komentarisete znate gdje je stadion a kamoli uprava.I za tvoju informaciju @studeni pripreme za jednog igraca su kostale ukupno oko 300 KM sto je pet puta manje od 1500 KM koje profesionalna uprava trazi za cejvanovica.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 feb 2013, 10:22

Samo ti podržavaj i brani šta želiš. Gore iznad ti je lijepo rečeno da momak studira,da je na pripreme išao čisto rekreativno i na odmor. Tebi ako je to OK,tvoja stvar. Meni nedjeluje nikako profesionalno.
A protiv vehabija imam svašta nešto reći,ali ovdje nije mjesto za to. Da se ja pitam vehabija nebi bilo u Bosni ;)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 24 feb 2013, 12:20

studeni je napisao/la:Samo ti podržavaj i brani šta želiš. Gore iznad ti je lijepo rečeno da momak studira,da je na pripreme išao čisto rekreativno i na odmor. Tebi ako je to OK,tvoja stvar. Meni nedjeluje nikako profesionalno.
A protiv vehabija imam svašta nešto reći,ali ovdje nije mjesto za to. Da se ja pitam vehabija nebi bilo u Bosni ;)
Gore sto je napisano nije tacno a to ces vidjeti kad bude objavljen spisak igraca FK Radnicki za sledecu polusezonu.
Znaci nije to bilo rekreativno i nije to bio odmor.A sto se tice vehabija ja stvarno ne znam o cemu ti pricas zbog cega spominjes vehabije profulao si forum ovdje je rijec o FK Radnicki a ne o vehabizmu.Nemora znaciti da ih ja podrzavam ali nisu uopce tema a ti si ih poceo spominjati???I cisto da znas i da se vehabije pitaju nebi bilo ni tebe ni mene u bosni.Tako da hvala Bogu ne pitate se ni ti ni vehabije.I necu vise stobom diskutovati na ovu temu.Budi malo strpljiv ili neka vam zum008 obavi intervju sa sefom Darkom pa cete cuti otkud taj momak u ekipi.Nemojte uvijek biti negativno naelektrisani probajte nekada voljeti klub a ne samo traziti razlog da ga napadate.Klub dugo nije bio na zdravijim nogama tako da su negativni komentari nepotrebni i destruktivni.Eto @studeni nadam se da ces biti malo strpljiv.pozz ili sellam pa ti izaberi sta ti godi. ;)
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

Lukavac24
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac24 » 24 feb 2013, 12:35

sjena je napisao/la:
studeni je napisao/la:Samo ti podržavaj i brani šta želiš. Gore iznad ti je lijepo rečeno da momak studira,da je na pripreme išao čisto rekreativno i na odmor. Tebi ako je to OK,tvoja stvar. Meni nedjeluje nikako profesionalno.
Gore sto je napisano nije tacno a to ces vidjeti kad bude objavljen spisak igraca FK Radnicki za sledecu polusezonu.
Znaci nije to bilo rekreativno i nije to bio odmor.A sto se tice vehabija ja stvarno ne znam o cemu ti pricas zbog cega spominjes vehabije profulao si forum ovdje je rijec o FK Radnicki a ne o vehabizmu.Nemora znaciti da ih ja podrzavam ali nisu uopce tema a ti si ih poceo spominjati???I cisto da znas i da se vehabije pitaju nebi bilo ni tebe ni mene u bosni.Tako da hvala Bogu ne pitate se ni ti ni vehabije.I necu vise stobom diskutovati na ovu temu.Budi malo strpljiv ili neka vam zum008 obavi intervju sa sefom Darkom pa cete cuti otkud taj momak u ekipi.Nemojte uvijek biti negativno naelektrisani probajte nekada voljeti klub a ne samo traziti razlog da ga napadate.Klub dugo nije bio na zdravijim nogama tako da su negativni komentari nepotrebni i destruktivni.Eto @studeni nadam se da ces biti malo strpljiv.pozz ili sellam pa ti izaberi sta ti godi. ;)
Drug radnicki je i moj klub, na josiku sam od 7 godine, al me niko ne moze ubijediti da je taj Arapcic kvalitet za radnicki, jer sam igrao sa njim, znam kakav je. De onda dodjite u Polet, Huskice, Zagorje pa pogledajte kojeg igraca, zasto oni ne mogu u radnicki, a kvalitetom su mnogo iznad ovog BSK-ovca, ne mogu zato sto nemaju BABE da ih pogura.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 feb 2013, 15:59

Kao što je već napisano, momci su se vratili živi i zdravi, a pored toga najbitnija činjenica je da su ove mini pripreme okarakterisane kao izuzetno uspješne. Rezultati postignuti u kontrolnim utakmicama su i iznad očekivanja.

Čestitke fudbalerima i stručnom štabu na odrađenom. Idemo dalje u nove pobjede!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 24 feb 2013, 19:00

Zoom088 je napisao/la:Kao što je već napisano, momci su se vratili živi i zdravi, a pored toga najbitnija činjenica je da su ove mini pripreme okarakterisane kao izuzetno uspješne. Rezultati postignuti u kontrolnim utakmicama su i iznad očekivanja.

Čestitke fudbalerima i stručnom štabu na odrađenom. Idemo dalje u nove pobjede!
Dan odmora danas, a sutra novi treninzi, jel ugovorena koja prijateljska utakmica još.....;)

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 24 feb 2013, 19:17

Bilo bi lijepo odigrati jednu utakmicu sa nekim iz komšiluka npr. BSK, DSK il' tako nešto i nabit ih pošteno, čisto radi samopouzdanja :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 24 feb 2013, 19:36

m1x je napisao/la:Bilo bi lijepo odigrati jednu utakmicu sa nekim iz komšiluka npr. BSK, DSK il' tako nešto i nabit ih pošteno, čisto radi samopouzdanja :D
Ma kako to ba, prošla su ta vremena kad je Radnički prijateljske utakmice igrao sa BSK, DSK, Tinjom, Lipnicom....itd najvjerovatnije će biti utakmica sa nekim klubom iz Premier lige, a sigurno neće ni sa Slobodom, Banovićima i Gračanicom iz naše lige jer Vojvodić to ne želi.....:)

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 24 feb 2013, 19:45

Mora bit i jedna laganija utakmica to svi veliki klubovi rade :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 feb 2013, 19:53

Pa imali smo lakše utakmice protiv Veleža i Otranta sad u Ulcinju :D.

Šalu na stranu. Neće biti kontrolnih utakmica sa ekipama iz nižeg ranga niti sa ekipama iz 1. Federalne lige sa područja TK.

Tako je barem šef stručnog štaba rekao na početku priprema.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 24 feb 2013, 21:25

E ako je šef tako rekao to se mora poštovati :D
PS: Svaka čast za humanitarni party :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 feb 2013, 15:34

Ima li kakvih novosti sa Jošika, jel danas trening bio.....:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.