nosi te baja...Dabar je napisao/la:austria beč
sta pises ista
**** ti sreću...sto nas nije mogao netko kao Zrinjskog, Tre Penne san marino
nosi te baja...Dabar je napisao/la:austria beč
pa ja neznam šta je ovo bilo nije ono bilo uživo prenos...jer sam vidio pisalo je austria široki,zrinjski san marino...a jbg momčad nam jaka i sve ali nikada,u ovih 8 god baš nikada nismo omali sreće pa da i nas jednom zapadnu neki levati...Kevin je napisao/la:nosi te baja...Dabar je napisao/la:austria beč
sta pises ista![]()
Koji ste vi baksuziKevin je napisao/la:nosi te baja...Dabar je napisao/la:austria beč
sta pises ista![]()
**** ti sreću...sto nas nije mogao netko kao Zrinjskog, Tre Penne san marino![]()
pa nije mogo jer je zrinjski bio nositelj i u drugom pretkolu dok široki nijeKevin je napisao/la:
**** ti sreću...sto nas nije mogao netko kao Zrinjskog, Tre Penne san marino![]()
da bi ispao prvo moras upastSamo F.K.S !! je napisao/la:Zrinjski ispada odma!
u svakom slucaju ne moze vam biti ni stetno..i jeste li uspjeli zadrzati okosnicu tima,onog vareu i ostale bolje igrace?Dabar je napisao/la:ukoliko prođemo olimpiju,u 2. pretkolu s austrijom na njihovu terenu utakmica se igra bez gledatelja,jer su oni kažnjeni prošle god. s 2 utakmice igranja pred praznim tribinama,zbog divljanja navijača na utakmici s bilbaom...ne mislim da će nam biti lakše zbog te okolnosti ali eto...da znate
ok super..hvala prijateljuŠB_Fidelis je napisao/la:Posto ovo nije navijacki forum i treba se to postovati s obzirom na visak padobranaca, neozbiljne djece-mangupa i net-hoolza koji bi trollali temu i prosipali neku ''silu'' u tom slucaju, posaljem ti adekvatne linkove na PM po zavrsetku posta, ali odgovor je : da, naravno. Najvise u Baselu, jedno od najbrojnijih gostovanja u zadnje vrijeme bilo koje BH grupe, kad smo vec kod toga, a u Sloveniji se vec bilo kad se igralo sa Koperom. Ovo sve imas na skripari.org/galerija, al evo posaljem par linkova svejedno.
Stadion Domzala je mali, jebga, vidjeh neke makete kako bi trebalo to nekad sve izgledati u Domzalama, al zasad je skromno izdanje, steta zbog same utakmice, al dobro, bitno da zadovoljava kriterije i da je teren kvalitetno pripremljen, a bolji ce valjda i pobijediti. ;P
Trenutno korisnika/ca: successminator i 20 gostiju.