NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 21 jun 2010, 14:37

Dabar je napisao/la:austria beč
nosi te baja...

sta pises ista :lol: :lol:

**** ti sreću...sto nas nije mogao netko kao Zrinjskog, Tre Penne san marino :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 jun 2010, 14:44

Kevin je napisao/la:
nosi te baja...

pa ja neznam šta je ovo bilo nije ono bilo uživo prenos...jer sam vidio pisalo je austria široki,zrinjski san marino...a jbg momčad nam jaka i sve ali nikada,u ovih 8 god baš nikada nismo omali sreće pa da i nas jednom zapadnu neki levati...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 14:56

A sto se zdrijeba tice, ne moze se reci da je lagan protivnik, ali smatram da su prolazni. Vec smo prosli Slovence jednom, Koper tocnije, dobivsi ih oba puta, tako da mislim da uz kvalitetnu pripremu i ozbiljna dva susreta mozemo puno toga napraviti protiv Olimpije. Samo da me obrana ne razocara kao stoput dosad...
A Ljubljana kao takva, ekstra gostovanje.
...Život za Široki...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 14:58

http://transfermarkt.de/de/nk-olimpija- ... _4772.html

Tek su 4 završili u svojoj ligi. Solida ekipa, no možete vi to pobjediti.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 15:04

E steta za iduci krug... Nikako da se potrefi da malo i srece bude u zdrijebu nama, neka momcad u rasulu, ili sto vec, ali ajde ok. Najlakse sjest i plakat. :lol: Al nema, treba to sve prolaziti. :D Mene brine samo obrana koja je lose djelovala protiv Zagreba, standardno, a to se ne oprasta u Europi, al ak nam ostane Hrgovic, sa Wagnerom, Silicem i Vareom sigurno imamo sta reci u napadu. Doduse ne shvacam zasto jednom prije svega toga ne rijesimo probleme na ovim kljucnim pozicijama, pa iako imamo dobru momcad, na par kljucnih mjesta uvijek curi...
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 jun 2010, 15:13

a jest imamo nedostataka u toj obrani,ali sve ove godine dosad što smo europu igrali sa ždrijebom imamo najmanje sreće...imamo solidnu ekipu ali jbg. npr. u 1 kolu od mogući predstavnika armenije,malte,andore,slovenije zapadne te najteži u 2. isto ekipa koja je među 5-6 najjači što su bili nositelji,ali naravno treba probati napraviti iznenađenje....opet ima i neko dobro u ovome....ljubljana,beč nisu daleko pa eto moći će se skoknut do tamo

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 jun 2010, 15:43

Kevin je napisao/la:
nosi te baja...

**** ti sreću...sto nas nije mogao netko kao Zrinjskog, Tre Penne san marino :lol: :lol:
Koji ste vi baksuzi :lol: :lol: :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 jun 2010, 15:46

Kevin je napisao/la:
pa nije mogo jer je zrinjski bio nositelj i u drugom pretkolu dok široki nije
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 21 jun 2010, 16:07

Zrinjski ispada odma!

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 21 jun 2010, 17:26

Samo F.K.S !! je napisao/la:Zrinjski ispada odma!
da bi ispao prvo moras upast :)

a ti i taj tvoj klub niti ste upali niti ste ispali,sto se kaze narodski receno nit'smrdite nit'mirisete..a u ovakvim izljevima ljubavi osjeca se smrad...dakle niste upali ali zato smrdite :lol:

uja bekane

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 jun 2010, 17:38

mozel mi neko nesto o martinovicu rec,navodno bi mogo kod nas prec pa da vidim o kakvom se igracu radi
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 17:41

Solidan, i nista vise. Necu reci da je los igrac, nije, medjutim nije igrac za klub kojem je ambicija biti prvak. Upotrebljiv na poziciji zadnjeg veznog, dobre fizicke predispozicije, jak, cvrst, ali ''prepanut'' i nije na tehnicki potrebnoj razini da nam ne usporava bas svaki napad ili grijesi pri distribuciji lopte ka naprijed. Meni je drago sto ide, nije to taj DM koji nama treba. Ni blizu.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 jun 2010, 20:11

ukoliko prođemo olimpiju,u 2. pretkolu s austrijom na njihovu terenu utakmica se igra bez gledatelja,jer su oni kažnjeni prošle god. s 2 utakmice igranja pred praznim tribinama,zbog divljanja navijača na utakmici s bilbaom...ne mislim da će nam biti lakše zbog te okolnosti ali eto...da znate

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 21 jun 2010, 22:48

Dabar je napisao/la:ukoliko prođemo olimpiju,u 2. pretkolu s austrijom na njihovu terenu utakmica se igra bez gledatelja,jer su oni kažnjeni prošle god. s 2 utakmice igranja pred praznim tribinama,zbog divljanja navijača na utakmici s bilbaom...ne mislim da će nam biti lakše zbog te okolnosti ali eto...da znate
u svakom slucaju ne moze vam biti ni stetno..i jeste li uspjeli zadrzati okosnicu tima,onog vareu i ostale bolje igrace?
u svakom slucaju prema ovom sto kaze ovaj momak iz ljubljane mislim da imate dobre sanse i sa austrijom se moze nadigravati
-PAJA Fan Club!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 23:02

Naravno, to je standard vec duze vrijeme. Silic je vec prosle godine potpisao na dvije godine, Wagner produzio na jos dvije, Varea ima ponuda, ali nece nigdje jos koliko znam, a Hrgovic trazi ino angazman, ukoliko ga ne nadje ostaje definitivno u Širokom. Svi koji su otisli nisu ni sudjelovali u igri ili su svakako nepotrebni, mada to vrijedi i za Topica i slicne, no eto oni naravno nekom shemom ostaju. Mi smo svoje, kao i uvijek, obavili. Samo sam vjecno nezadovoljan obranom sto nas redovito kosta u Europi, uz malo nedostatka srece i hrabrosti, npr. prosle godine Sturm, i to je to. Ali, evo prilike da bude bolje, samo je kljucno proci Olimpiju.
...Život za Široki...

CRC_LJ
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ » 21 jun 2010, 23:46

Jedna informacija za navijaše ŠB...Utakmica između Olimpije i ŠB igrače se u Domžalama jer trenutno naš stadion u Stožicama nije spreman za utakmicu..Stožice če biti otvorene tek 11.8..tako da igrače se utakmica u Domžalama stadion prima oko 3500 gledaoca...Sretno vam i vidimo se u Ljubljani :)
Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2010, 23:54

Heh, znaci Domzale ipak. Ko kakva pripremna utakmica. :) Al nema veze, prisnija atmosfera. :D Ekstra ce to biti, samo da ne pokleknemo vec na prvoj prepreci. To nam se nikad nije desilo u kupu uefa/europa league, tako da ne ocekujem tako ni ovaj put. O trenutacnoj snazi Olimpije ne mogu govoriti, ali po ovome sto vidim na siteovima i sl., ne bih rekao da su neprelazna momcad, pogotovo ukoliko se radi o instant rezultatu stvorenom igracima koji su dovedeni na pozajmnice i jednogodisnje ugovore, kao sto mi se cini, tako da oni i nemaju previse vremena da nadju adekvatne zamjene, uigraju sve to, i jos pripreme na adekvatan nacin. U svakom slucaju, bit ce to ok. Valjda. :)
...Život za Široki...

CRC_LJ
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ » 22 jun 2010, 00:14

Na našu veliku žalost igrače se u Domžalama al jbg šta je tu je.Pošto ne pratim navijače ŠB zanima me dali dolazite na gostovanja u Evropi..Gdje vas je najviše bilo na kojem gostovanju i koliko prebližno vas možemo očekivati u Ljubljani.Neka pobjedi fudbal :)
Ljubim Olimpijo zeleno-belo in za njo tole pesem glasno pojemo pomeni nam use in za njo borimo se in nje nam ne more uzeti prav nihče!! 19 OLIMPIJA LJUBLJANA 88

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 jun 2010, 00:19

Posto ovo nije navijacki forum i treba se to postovati s obzirom na visak padobranaca, neozbiljne djece-mangupa i net-hoolza koji bi trollali temu i prosipali neku ''silu'' u tom slucaju, posaljem ti adekvatne linkove na PM po zavrsetku posta, ali odgovor je : da, naravno. Najvise u Baselu, jedno od najbrojnijih gostovanja u zadnje vrijeme bilo koje BH grupe, kad smo vec kod toga, a u Sloveniji se vec bilo kad se igralo sa Koperom. Ovo sve imas na skripari.org/galerija, al evo posaljem par linkova svejedno.
Stadion Domzala je mali, jebga, vidjeh neke makete kako bi trebalo to nekad sve izgledati u Domzalama, al zasad je skromno izdanje, steta zbog same utakmice, al dobro, bitno da zadovoljava kriterije i da je teren kvalitetno pripremljen, a bolji ce valjda i pobijediti. ;P
...Život za Široki...

CRC_LJ
Kontakt:

Post Postao/la CRC_LJ » 22 jun 2010, 00:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Posto ovo nije navijacki forum i treba se to postovati s obzirom na visak padobranaca, neozbiljne djece-mangupa i net-hoolza koji bi trollali temu i prosipali neku ''silu'' u tom slucaju, posaljem ti adekvatne linkove na PM po zavrsetku posta, ali odgovor je : da, naravno. Najvise u Baselu, jedno od najbrojnijih gostovanja u zadnje vrijeme bilo koje BH grupe, kad smo vec kod toga, a u Sloveniji se vec bilo kad se igralo sa Koperom. Ovo sve imas na skripari.org/galerija, al evo posaljem par linkova svejedno.
Stadion Domzala je mali, jebga, vidjeh neke makete kako bi trebalo to nekad sve izgledati u Domzalama, al zasad je skromno izdanje, steta zbog same utakmice, al dobro, bitno da zadovoljava kriterije i da je teren kvalitetno pripremljen, a bolji ce valjda i pobijediti. ;P
ok super..hvala prijatelju ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: successminator i 20 gostiju.