ovaj ima jedan samoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
Thimphu glavni grad Bhutan-a nema nijedan semafor
Geografija(igra)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Geografija(igra)
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Eh to je vec problemhoshafka je napisao/la:ovaj ima jedan samoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
Thimphu glavni grad Bhutan-a nema nijedan semafor
Ja znam koji je to grad!

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
znam i jaiVar je napisao/la:Ja znam koji je to grad!![]()
Evo odgovor...hoshafka je napisao/la:znam i jaiVar je napisao/la:Ja znam koji je to grad!![]()
![]()
![]()
To je glavni grad jedne male države
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Tesanjhoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
to zbog semafora
i Kladanj ima samo jedan semafor, al nažalost nije glavni gradBelminM23 je napisao/la:Tesanjhoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
to zbog semafora
Pa je li ujedno i najmanji glani grad? 
ako misliš u svijetu, nije, ima i manjih.Sheyi je napisao/la:Pa je li ujedno i najmanji glani grad?
da ja ipak kažem koji je pa da nastavimo sa pitanjima
Ajd reci, bas si ga postavio da valja jbg 
Nego, evo jedno lagano.
Koji otok je poznat pod nazivom "Pupak Svijeta"?
Nego, evo jedno lagano.
Koji otok je poznat pod nazivom "Pupak Svijeta"?
Da nije Andora-La Vella? (pokušaj pogađanja) 
odgovaram za semafor ne za pupak
odgovaram za semafor ne za pupak
Viktorija, glavni grad Sejšela ima samo jedan semafor. Ne znam može li se izguglat, gledao ja neku emisiju o Sejšelima i baš to spominju. Hajmo dalje 
evo našao sam i na netu, da ne bude da sam izmisliohoshafka je napisao/la:Viktorija, glavni grad Sejšela ima samo jedan semafor. Ne znam može li se izguglat, gledao ja neku emisiju o Sejšelima i baš to spominju. Hajmo dalje
Haj dalje pitaj 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima pitanje, postavio @SheyiOtelo je napisao/la:Haj dalje pitaj
Nisam vidio i nikad cuo za taj pojam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Centre forward
- Kontakt:
Delfi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Delfi isto tako zovu, ali nije otok.
Ovaj pupak svijeta se nalazi na jugu Tihog okeana, pripada Cileu, aj kad sam rekao sve, u pitanju je Uskrsnji otok, najizoliranije mjesto na svijetu.
Hajd nek postavi neko.
Ovaj pupak svijeta se nalazi na jugu Tihog okeana, pripada Cileu, aj kad sam rekao sve, u pitanju je Uskrsnji otok, najizoliranije mjesto na svijetu.
Hajd nek postavi neko.
Izmedju koje dvije africke drzave se nalazi "nicija zemlja" ?
Kenija i TanzanijaOtelo je napisao/la:Izmedju koje dvije africke drzave se nalazi "nicija zemlja" ?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, klasik i 52 gosta.