Borussia Monchengladbach
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Borussia Monchengladbach
Šteta zbog nesretnog poraza, odigrali smo stvarno dobru utakmicu.... BIli smo čak i veći dio susreta bolja momčad od favorizirane Seville...
Ne volim nikog prozivati ali Wendt večeras tragičar, propusti ogroman zicer naprijed da bi ispao kod gola nazad ...
Ništa ovdje još nije gotovo, odluka pada u uzvratu...
Ne volim nikog prozivati ali Wendt večeras tragičar, propusti ogroman zicer naprijed da bi ispao kod gola nazad ...
Ništa ovdje još nije gotovo, odluka pada u uzvratu...
Agieren statt reagieren
Odlična pretstava Gladbacha jučer
Očekivao sam dominaciju seville zbog neiskustva Gladbacha naspram ovih u europskim natjecanjima... Pozitivno su me iznenadili i moglo pa i moralo se više izvući, a ni ovaj rezultat nije loš i mislim da imaju velike šanse u uzbvratu.. Wendt i Jonhson
@Pale
Uvjeren sam da čte proći u uzvratu..
Ove sezone sam pratio dosta Sevillu i bio na tekmi protiv Rijeke jer sam od tamo.... Pa Sevilla je vani totalno drugaćija momčad nego kući... Rijeka ih je mogla dobiti, Liegeu nisu dali gol, a Feynoord ih je izmasakrirao doma... Gladbach je puno kvalitetniji od ovih ekipa pa i od Seville i sve osim pobjede 2 gola razlike bi bilo iznenađenje

Očekivao sam dominaciju seville zbog neiskustva Gladbacha naspram ovih u europskim natjecanjima... Pozitivno su me iznenadili i moglo pa i moralo se više izvući, a ni ovaj rezultat nije loš i mislim da imaju velike šanse u uzbvratu.. Wendt i Jonhson

@Pale
Uvjeren sam da čte proći u uzvratu..
Ove sezone sam pratio dosta Sevillu i bio na tekmi protiv Rijeke jer sam od tamo.... Pa Sevilla je vani totalno drugaćija momčad nego kući... Rijeka ih je mogla dobiti, Liegeu nisu dali gol, a Feynoord ih je izmasakrirao doma... Gladbach je puno kvalitetniji od ovih ekipa pa i od Seville i sve osim pobjede 2 gola razlike bi bilo iznenađenje

Jos nijednom ove sezone niste pobjedili utakmicu koju ste igrali vikend nakon evropa lige..pitam se kakvo bi stanje na tabeli bilo DA je neigrate...sto se danasnje tekme tice fakat se vidi razlika kad nema xhake jednostavno nema te povezanosti kao kad je on tu...svidzala mi se suradnja hrgote I krusea u napadu I iskreno protiv Seville bi krenuo sa obojicom pa gdje pukne ,pukne..
- Omerbavarac
- Kontakt:

Do 2020-e!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:
Do 2020-e!![]()
Eto Torgija, kako se pisalo i očekivalo ostaje u Borussiji

Što se jučerašnje tekme tiče velika je šteta što nismo uzeli sva tri boda jer bi onda napravili vidni razmak na pratioce ispod... No to je skoro uvijek tako, uvijek ista priča. Kad god smo u prilici da pobjedom ostvarimo bitniji pomak na tabeli i iskoristimo kiks drugih ekipa mi to prokockamo

Opet nema pobjede u vikendu nakon evropa lige, opipljiv problem je to. U četvrtak će se pokušati ostvariti prolaz, igrači će sigurno probati sve da urade da okrenu rezultat. No i ako ne uspiju u tome (što je i izvjesnije) ne treba puno žaliti jer onda će se sav fokus prebaciti na bundesligu koja nam je kudikamo bitnija u ovoj fazi...
Da se mene pita

Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Sutra rasprodan stadion, svi nabrijani na tekmu...
Bit će sigurno zanimljiva utakmica, Borussia Park zaslužuje ovakve spektakle... Svi igrači stoje na raspolaganju...
Bit će sigurno zanimljiva utakmica, Borussia Park zaslužuje ovakve spektakle... Svi igrači stoje na raspolaganju...
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrijeme je da Gladbach nekog otrese, nisu odavno a nadam se da ce Spanci biti zrtveno jagnje. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Nema ništa od prolaza
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Odličina utakmica za neutralce, no ne i za moje tanke živce...
Dva smo jeftina gola primili, čisti pokloni... Ofanziva večeras štima, dosta smo opasni...
Nadam se nekom čudu u drugom poluvremenu ali poznavajući nas opet ćemo ostati kratkih rukava po ovoj kišovitoj zimskoj noći...
Dva smo jeftina gola primili, čisti pokloni... Ofanziva večeras štima, dosta smo opasni...
Nadam se nekom čudu u drugom poluvremenu ali poznavajući nas opet ćemo ostati kratkih rukava po ovoj kišovitoj zimskoj noći...
Agieren statt reagieren
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gladbach je klasu, ako ne i više kvalitetniji od Seville, ali onakve dvije greške na sredini će koštati klub prolaska. Daće Borussia bar još jedan no koliko odbrana će napraviti kikseva, to je pitanje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj utakmice dobre. Gladbach je zasluzio vodstvo od dva gola razlike u najmanju ruku.
Sommer, kakva odbrana malocas.
Sommer, kakva odbrana malocas.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I onda sudija riješi sve nedoumice, svaka mu čast!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Još dva penala nije svirao MonchengladbachuFRANK RIBERY je napisao/la:I onda sudija riješi sve nedoumice, svaka mu čast!

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ko dade ovom klaunu da sudi ovakvu utakmicu, stvarno bezveze kad ispadneš na ovakav način. NE sudi čist penal i onda u sljedećem napadu isključi igrača, well done! 

-
- Kontakt:
Šta reći...
Ne volim se puno osvrtati na suđenje ali Strahonja nas je momački yebo večeras... Umjesto da svira 100% penal on nakon par sekundi daje drugi žuti Xhaki
Utakmica je bila fantastična, odigrali smo odličan meč ako izuzmemo tih par nesretno izgubljenih lopti na sredini koje je Sevilla kaznila... Momci su dali sve od sebe i to se poštuje
Bili smo bolja ekipa kada gledamo obe utakmice, Sevilla je prošla više na iskustvo i sreću... Raduje me činjenica da smo pokazali da se možemo nositi sa jakim evropskim ekipama.
Nadam se da su nešto iz ovoga svega i naučili i da će pametnije u budućnosti se postaviti u ovakvim susretima...
Mislim da smo se opet pristojno prezentovali u evropi i da će tako biti u budućnosti...
Hazard odličan večeras, a i dobro je odigrao u posljednje vrijeme kritikovani Wendt... Stranzl je podbacio malo večeras, a i Kruse nastavlja sa blijedim partijama... Raffael se pomalo budi ali može i mora bolje...
NIšta, sad se u potpunosti posvetiti Bundesligi i kupu...

Ne volim se puno osvrtati na suđenje ali Strahonja nas je momački yebo večeras... Umjesto da svira 100% penal on nakon par sekundi daje drugi žuti Xhaki

Utakmica je bila fantastična, odigrali smo odličan meč ako izuzmemo tih par nesretno izgubljenih lopti na sredini koje je Sevilla kaznila... Momci su dali sve od sebe i to se poštuje

Bili smo bolja ekipa kada gledamo obe utakmice, Sevilla je prošla više na iskustvo i sreću... Raduje me činjenica da smo pokazali da se možemo nositi sa jakim evropskim ekipama.
Nadam se da su nešto iz ovoga svega i naučili i da će pametnije u budućnosti se postaviti u ovakvim susretima...
Mislim da smo se opet pristojno prezentovali u evropi i da će tako biti u budućnosti...
Hazard odličan večeras, a i dobro je odigrao u posljednje vrijeme kritikovani Wendt... Stranzl je podbacio malo večeras, a i Kruse nastavlja sa blijedim partijama... Raffael se pomalo budi ali može i mora bolje...
NIšta, sad se u potpunosti posvetiti Bundesligi i kupu...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Moram i da pohvalim navijače na fantastičnom štimungu večeras, naježio sam se u više navrata

Agieren statt reagieren
Šta reči za jučerašnju tekmu? žao mi Gladbacha jer su bolji od Seville a malo europsko neiskustvo malo sudac su kumovali rezultatu...
@pale
Na tm-u su informacije da su Schalke, Bvb i Wolsburg spremin aktivirati 12 milki klauzulu za Krusea... imaš ti kakve informacije i tko je najizgledniji da ga dovede? pošto sam gledao samo par tekmi ove sezone, šta ti misliš o njegovim predstavama?
@pale
Na tm-u su informacije da su Schalke, Bvb i Wolsburg spremin aktivirati 12 milki klauzulu za Krusea... imaš ti kakve informacije i tko je najizgledniji da ga dovede? pošto sam gledao samo par tekmi ove sezone, šta ti misliš o njegovim predstavama?

-
- Kontakt:
Kruse je već etabiliran bundesligaški igrač i njemački reprezentativac stoga nema potrebe da se pišu neke njegove kvalitete ili karakteristike kao igrača, sve je više manje poznato...
Mišljenja sam da će nas napustiti ovoga ljeta... Jednostavno on je takav tip, ne ostaje predugo po klubovima i pažljivo sebi gradi karijeru...U ugovorima uvijek stavlja sebi klauzule te tako sebi ostavlja otvorene opcije što se transfera tiče... Isto tako kao osoba je pomalo ekstravagantan, ima već nekoliko pizdarija u svojoj karijeri ( najpoznatiji primjer je dovođenje kurvi u hotelsku sobu prilikom odigravanja prijateljske utakmice na Wemblyu protiv Engleske što ga je i koštalo pozivanja u repku za SP u Brazilu; također i gostovanja po mnogobrojnim pokeraškim turnirima itd)
Ove sezone za moj ukus nije na niovu na kojem nas je navikao u posljedne dvije sezone, zadnji gol iz igre je postigao protiv Hannovera tamo negdje sredinom oktobra ako se ne varam...
Pored nabrojanih bundesligaških klubova dosta je i klubova iz premiershipa koji žele da ga kupe... 12 mil je klauzula, fino obeštećenje koje ćemo za njega dobiti... Da li vrijedi toliko može se diskutovati...
Iskreno ne bih znao reći gdje bi mogao nastaviti karijeru, niti me to previše zanima da bih pratio... Ako ostane dobro je, ako ode opet nije neki teži udarac jer je Kruse itekako zamjenjiv a i imamo Eberla koji je možda i najbolji manager u ligi i sigurno će znati to na najbolji način iskompenzirati...
Mišljenja sam da će nas napustiti ovoga ljeta... Jednostavno on je takav tip, ne ostaje predugo po klubovima i pažljivo sebi gradi karijeru...U ugovorima uvijek stavlja sebi klauzule te tako sebi ostavlja otvorene opcije što se transfera tiče... Isto tako kao osoba je pomalo ekstravagantan, ima već nekoliko pizdarija u svojoj karijeri ( najpoznatiji primjer je dovođenje kurvi u hotelsku sobu prilikom odigravanja prijateljske utakmice na Wemblyu protiv Engleske što ga je i koštalo pozivanja u repku za SP u Brazilu; također i gostovanja po mnogobrojnim pokeraškim turnirima itd)
Ove sezone za moj ukus nije na niovu na kojem nas je navikao u posljedne dvije sezone, zadnji gol iz igre je postigao protiv Hannovera tamo negdje sredinom oktobra ako se ne varam...
Pored nabrojanih bundesligaških klubova dosta je i klubova iz premiershipa koji žele da ga kupe... 12 mil je klauzula, fino obeštećenje koje ćemo za njega dobiti... Da li vrijedi toliko može se diskutovati...
Iskreno ne bih znao reći gdje bi mogao nastaviti karijeru, niti me to previše zanima da bih pratio... Ako ostane dobro je, ako ode opet nije neki teži udarac jer je Kruse itekako zamjenjiv a i imamo Eberla koji je možda i najbolji manager u ligi i sigurno će znati to na najbolji način iskompenzirati...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Rutinski danas s pola gasa, čuvala se snaga zbog veoma iscrpljujuće utakmice u četvrtak, a čeka nas i kup utakmica u srijedu.
Napokon smo dobili jednu utakmicu nakon evropa lige ...
Napokon smo dobili jednu utakmicu nakon evropa lige ...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Navodno smo najbliži dovođenju Stindla
Evo jedan video koji ukratko sažima našu evropsku avanturu ove sezone:
[youtube][/youtube]

Evo jedan video koji ukratko sažima našu evropsku avanturu ove sezone:
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.