Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Kapiten je odigrao kapitenski!Dobio je 100 vazdusni duela veceras uz ucinak od 99%,svaka cast majstore
RIP SALE VILENJAK
Pored Spahe se nije vidjela Prva Vena Rumunije.
Vena i kokain...zajednoA_d_0 je napisao/la:Pored Spahe se nije vidjela Prva Vena Rumunije.

1921-2011
-
- Kontakt:
ma šamara to Spaha kako stigne 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Velid Spaho:Adrian Mutu ja ga moram priznati nisam mnogo vidio
Spaha:Nisam ni ja
Spaha:Nisam ni ja

Vazna je simbolika bukvalac. Nisam ovo postavio da bi neko tumacio.Esii TM87 je napisao/la:Vena i kokain...zajednoA_d_0 je napisao/la:Pored Spahe se nije vidjela Prva Vena Rumunije.![]()

Veceras naleti na spahu u jednom kaficu u Sa reko jes izvadio mutu-a iz dzepa veli on meni : ma nemoj tako brate DOBAR JE NARKOMAN hahahaha crko sam od smijeha

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Treca kvalifikaciona utakmica za redom cini mi se gdje je direktni krivac za go , opet zaboravio svog covjeka .. ostatak tekme dobro odigrano ..
Ah da Spahic je i imao asistenciju za go !!
Ah da Spahic je i imao asistenciju za go !!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 mar 2011, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
a jeste li primjetili čvorugu kod Spahe kad je davao izjavu 

Pa povrijedio se sinoć, u skoku s jednik od Rumuna.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
znam kralju,nego pitam jeli neko primjetioAulleTa je napisao/la:Pa povrijedio se sinoć, u skoku s jednik od Rumuna.

-
- Kontakt:
Umjesto što ponovo kriviš kapitena pogledaj ponovno snimak golakimbo je napisao/la:Treca kvalifikaciona utakmica za redom cini mi se gdje je direktni krivac za go , opet zaboravio svog covjeka .. ostatak tekme dobro odigrano ..

- miralem444
- Kontakt:
hhahahahah....ko to krivi Spahu...imas li ti oci??samo cu te to pitat imas li ti oci?covjece dragi spaha je mutua i maricu u dzep stavio...onaj go marica nikad onakav vise dat nece ono se samo jednom u karijeri daje shvati...bavarian_bk je napisao/la:Umjesto što ponovo kriviš kapitena pogledaj ponovno snimak golakimbo je napisao/la:Treca kvalifikaciona utakmica za redom cini mi se gdje je direktni krivac za go , opet zaboravio svog covjeka .. ostatak tekme dobro odigrano ..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Spahić bi počistio onu loptu, Marica je ne bi ni vidio, da ona nije promjenila smjer udarivši u ruku Mujdže (mislim da je Mujdža ono bio) i samim tim "zeznula" i Spahića ...
Ma ti ga mozes braniti koliko hoces aii kod gola nije cuvao svog igraca ispao je isto kao u para zadnjih utakmica. Jednostavno imam osjecah da je igrao nonsalantno do primljenog gola. Poslije je bio koncentrisan doduse, Al forma mu ide okomito nadole ... to su cinjenice.bavarian_bk je napisao/la:Umjesto što ponovo kriviš kapitena pogledaj ponovno snimak golakimbo je napisao/la:Treca kvalifikaciona utakmica za redom cini mi se gdje je direktni krivac za go , opet zaboravio svog covjeka .. ostatak tekme dobro odigrano ..
Naravno i Hasagic je sukrivac jer je ono morao odbraniti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Marica je došao iz drugog plana . Emir je u tom trenutku držao igrača na drugoj stativi a što Rahimić nije popratio Maricu do kraja to nije Emirov posao . Tako da po meni , objektivno gledano , Spahić nije krivac za gol 

EMIR SPAHIC je INSTITUCIJA .... zato psssstt 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nasa ljubav, nasa snago i najvece nase blago.
cinjenica je da je spahina forma krenula nanize... ali daleko od toga da je bezveze igrac i da je lose odigrao... meni je keno veci krivac kod gola od spahe...kimbo je napisao/la:Ma ti ga mozes braniti koliko hoces aii kod gola nije cuvao svog igraca ispao je isto kao u para zadnjih utakmica. Jednostavno imam osjecah da je igrao nonsalantno do primljenog gola. Poslije je bio koncentrisan doduse, Al forma mu ide okomito nadole ... to su cinjenice.bavarian_bk je napisao/la:Umjesto što ponovo kriviš kapitena pogledaj ponovno snimak golakimbo je napisao/la:Treca kvalifikaciona utakmica za redom cini mi se gdje je direktni krivac za go , opet zaboravio svog covjeka .. ostatak tekme dobro odigrano ..
Naravno i Hasagic je sukrivac jer je ono morao odbraniti.
sto se mene tice volio bih da obojica sto prije zavrse s reprezentacijom, iz prostog razloga jer ne volim dezertere i sumnjive igrace, sto obojica definitvno jesu... vjerovatno se 90 posto ljude nece sloziti, ali mislim da sve dok su njih dvojica tu, nikada necemo napraviti nista veliko niti otici na neko veliko tamicenje...
Spahic je neupitno izvrstan igrac ali mu fali onaj prijasnji fokus i koncentracija. Imam osjecaj da mu fudbal trenutno i nije na prvom mjestu i da sve nije ono 100% u njegovoj glavi.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], sirBobbyMoore, Skojevska i 13 gostiju.