Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

sagitarius
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la sagitarius » 05 maj 2014, 20:52

Jbg ipak je prevelik korak iz jelen super lige u najbolju ligu na svijetu.. trebo je u belgiju ili holandiju, sigurno bi sad bio na spisku
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 05 maj 2014, 20:53

Meni je najvise njega zao. Ali eto, sta ces...
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2014, 20:54

nut_shell je napisao/la:Meni je najvise njega zao. Ali eto, sta ces...
I meni. Siguran sam da ga je mogao pozvati...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 05 maj 2014, 20:54

Ali i ovako kakav je igra toplo hladno u drugoj ligi Spanije ali ejjjjj njemu je Avdija ukrao mjesto za SP :facepalm: Avdija desno krilo..

Boze pomozi nam na SP da ne bude povreda.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2014, 20:57

Sigurno da je Stevo po meni više zaslužio poziv od Avdije i Svena al' šta se može kad se bira preko rodbinskih veza i ličnih interesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 maj 2014, 21:57

Momak na FB-u dugo nije objavljivao ništa i danas stavi sliku iz reprezentacije sa Ibiševićem... Kakve igrače mi gubimo zbog Tinkija i Avdija, Bože me sačuvaj.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 maj 2014, 22:09

Miroslav Stevanović: Sretno momci! Svi kao jedan!

Stevanović je na svom Facebook profilu poželio sreću i punu podršku pozvanim fudbalerima, te ukratko prokomentarisao Sušićev spisak.

Njegov komentar na Facebooku prenosimo u cjelosti:

"Dobro, neki su možda zaslužili poziv manje, a neki više, ali odluku o tome ko će obući dres reprezentacije donosi samo i isključivo selektor Safet Sušić, jer je to samo njegov posao. Sve u svemu svi momci koji su dobili poziv opravdaće to svojim zalaganjem na terenu, motiva neće nedostajati sama pomisao da si na SP u Brazilu je dovoljan motiv. Najmanje što trebamo u ovom trenutku je ta neka negativna atmosfera koja se stvorila oko reprezentacije Bosne i Hercegovine. Momci trebaju mir i podršku. Podrška koja nikad nije izostajala, a puno znači i daje vjetar u leđa, sad trebaju vašu podršku, vaše povjerenje.

“Što nema Prcića? Gdje je Zahirović? Gdje je Stevanović? Šta na spisku radi Tino Sušić? Zašto je pozvan Ibričić?”… samo su neka od pitanja koja se postavljaju danas. -Da je kojim slučajem situacija bila obrnuta, pitanja bi bila: Zašto je pozvan Prcić, a nije igrao kvalifikacije kao drugi, što je tu Zahirović, Stevanović kad je Sušić rekao da neće zvati igrače koji ne igraju u svojim klubovima, što tu nema Ibričića koji je toliko dao ovoj reprezentaciji.. I tako sve u krug… Takav smo narod, čudan mentalitet. Prihvatimo neke stvari, pružimo podršku momcima, sjetite se samo 15.10.2013, istorijski dan, sjetite se koliko ste bili ponosni što ste Bosanci i Hercegovci, isto tako sad budite ponosni i dostojanstveno ispratite i podržite Zmajeve. O ovome ste/smo sanjali, ispunio nam se san idemo sad dalje, i što dalje. Svi kao jedan. #IdemoZmajeviBrazil", mišljenje je Stevanovića.

Miroslav Stevanović je na svom profilu podijelio i sliku spiska pozvanih reprezentativaca uz komentar "Sretno momci".

Fudbaler Alavesa je za našu rerepzentaciju odigrao 10 utakmica, te postigao jedan pogodak i to protiv Walesa 15. augusta 2012. godine kada je zadobio simpatije svih ljubitelja fudbala u BiH.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 05 maj 2014, 22:17

koliko mi je zao momka , susicu sve ti j...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2014, 22:27

Ostat će mi najdraži reprezentativac,zajedno sa Lulićem,2 radnika,šute igraju,bore se i gotovo.Ovo je primjer kako se treba ponašat,a ne davat izjave ko Prcić,šta bi tek bilo da je Prcić ulazio na spisak prije SP pa ga onda izostavio za SP..
Nad tobom sunce najljepše sja

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 maj 2014, 22:35

Sutio, ne sutio isto mu se pise. Preko njegovih ledja zavidovicka seljacina gura svoju familiju.

Najbolje bi bilo da se se i on i Sanjin "prekrstili". Promjenis fino prezime u Susic i to je najbolji nacin da zavrsis na spisku, ili makar da su promjenili agenciju.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 05 maj 2014, 22:56

sagitarius je napisao/la:Jbg ipak je prevelik korak iz jelen super lige u najbolju ligu na svijetu.. trebo je u belgiju ili holandiju, sigurno bi sad bio na spisku
Jbg i meni ga je zao, ali je se vako makar obogatio do kraja zivota. Ako se nevaram Sevilla ce mu kesirat 2,5 milion eura.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 05 maj 2014, 22:59

Cigri je napisao/la:Ali i ovako kakav je igra toplo hladno u drugoj ligi Spanije ali ejjjjj njemu je Avdija ukrao mjesto za SP :facepalm: Avdija desno krilo..

Boze pomozi nam na SP da ne bude povreda.
Kad se sjetim jesen 2012 kad je poslije one utakmice protiv Velsa prekomandovan u mladu repku da bi Avdo imao mjesta na spisku :roll:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 maj 2014, 23:25

Tvoj nickname :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2014, 23:46

Uz tebe smo Miroslave. :bow: :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 maj 2014, 10:25

Ja se za Stevu ne brinem i ne sumnjam u to da ce se vratiti u repku, momak ima karakter iz prilozenog se vidi iskreno da vam kazem da s ja na njegovom mjestu javno bi Susicu karao sve od do, nije ga stid jednog tifusara Avdiju pozvati prije Steve. Ako se ne varam momak igra u zadnje vrijeme? Druga spanska liga je armirani beton za jedan danasnji Hajduk.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 maj 2014, 10:29

Stvarno mi je zao za ovoga momka, ko je sve dobio poziv ispred njega, a on ostaje ovako miran.
Nema veze Miroslave, kad tad ovaj kloc ce napustiti reprezentaciju, a sa sobom moze povesti i bratovo smece.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 06 maj 2014, 10:32

Stevvo je veliki igrac, kad god je igro za repku dao je sve od sebe, al jbga ne moze se na spisak pored bratica,rodjaka i slicno :S
Al mlad jo on samo nastavi da igras i zelimo te u kvalifikacijama za euro 2016 !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 maj 2014, 11:25

fukarezv je napisao/la:Stevvo je veliki igrac, kad god je igro za repku dao je sve od sebe, al jbga ne moze se na spisak pored bratica,rodjaka i slicno :S
Al mlad jo on samo nastavi da igras i zelimo te u kvalifikacijama za euro 2016 !
Jos veci covjek sto se vidi iz prilozenog. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 06 maj 2014, 11:52

Zar je svrsajevic bolji od steve ? Susicu susicu ...
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 06 maj 2014, 14:23

Realno ljudi Stevanović nije zaslužio poziv, jer u zadnje vrijeme ne igra koliko bi trebao. Imao je jedan period kada je bio konstantan u prvih 11, zabio i onaj gol, bio među boljim igračima na svakoj utakmici, ali je onda nekako pao. Da je u ovih zadnjih 3,4 utakmice bio u prvoj postavi vjerovatno bi i on bio na spisku, ali ovako nema tu šta da se priča.
Valja mu pokušati izboriti opstanak sa Alavesom, a onda neka traži novi klub, najbolje bi bilo neki van Španije. Ima vremena za njega, nije još ni napunio 24 godine. Možda se već tokom kvalifikacija vrati u tim.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.