NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 03:31

the_packer je napisao/la:i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?

kako to uz Bearse hmmm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 04:53

Joj tekme joj ludnice...
57 secundi do kraja 16-14 za Coltse, Jets imaju loptu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 05:03

I Jets dobise 17-16 fuj

Stvarno sranje zesce, Mark Sanchez nije bacio 10 lopti u cijeloj tekmi, sve running, ali haj eto, cestitam svim navijacima Jets-a.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 09 jan 2011, 05:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 05:03

ebiga izgubise Coltsi...vise nesretno, ali dobra tekma nema sta ...ko god da je otisao zasluzeno je
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 09 jan 2011, 05:06

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga izgubise Coltsi...vise nesretno, ali dobra tekma nema sta ...ko god da je otisao zasluzeno je
Ma jest dzavola, Manning je king za Sancheza, Manning da ima malo bolju defense niko mu nista nebi mogo u ligi. Sanchez 10 lopti nije ukupno bacio na tekmi. No, **** ga to je sport, zato ga i volimo.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 jan 2011, 07:22

bravo za mene pokazo sam vam da znam vise od vas o ovom fudbalu

lets go jets j e t s jets jets jets

ne znam da je iko od mene progrnozirao da ce seahawks pobijediti , en znam stavrno me nervira kako ste svi pametni prije utakmica a poslije utakmica se pokrijete po usima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 11:29

marseille_unique je napisao/la:bravo za mene pokazo sam vam da znam vise od vas o ovom fudbalu

lets go jets j e t s jets jets jets

ne znam da je iko od mene progrnozirao da ce seahawks pobijediti , en znam stavrno me nervira kako ste svi pametni prije utakmica a poslije utakmica se pokrijete po usima

svaka ti cast toliko ti znas o ovom sportu da si ti znao da ce Seattle dobiti NO..nama ovaj razvoj situacije pravo odgovara...sad se mozemo nadati cak da odemo na super bowll :)...samo neka Packersi dobiju Philu i onda kuci ocekujemo Seattle, zatim se nadam naravno da Packersi dobiju Atlantu :)

DA BEARS!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 jan 2011, 11:39

Patriotsi protiv Jetsa iduću nedjelju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 11:54

E sto se iznervira bezveze sinoc u pm, do 5 ujutro gledas i onako izgubimo. Pa citavu utakmicu dobro branili kick off returne, oni meda tako nisu mogli i onda zakazes kad najvishe treba :roll:

Kad smo imali posljednji posjed bezveze je bilo u drugom daunu bacati onaj pas, trebali su trcanjem osvojiti prvi daun i jos vishe vremena potrositi.

Sve u svemu losiji tim ide dalje

Cestitke najvecem navijacu jetsa sa podrucja shireg Balkana sa trenutnim boravistem u Americi
nema potpisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 09 jan 2011, 13:12

Admir_Sa je napisao/la:E sto se iznervira bezveze sinoc u pm, do 5 ujutro gledas i onako izgubimo. Pa citavu utakmicu dobro branili kick off returne, oni meda tako nisu mogli i onda zakazes kad najvishe treba :roll:

Kad smo imali posljednji posjed bezveze je bilo u drugom daunu bacati onaj pas, trebali su trcanjem osvojiti prvi daun i jos vishe vremena potrositi.

Sve u svemu losiji tim ide dalje

Cestitke najvecem navijacu jetsa sa podrucja shireg Balkana sa trenutnim boravistem u Americi
Jetsi imaju odbranu i running game i to je uvjek dobra osnova za uspjeh. Utakmica je bila pravo napeta i odlučili su detalji. Doigravanje u pravom smislu riječi.
Čestitke Jetsima i njihovim navijačima. Ne znam samo da li bih marseille_unique nazvo navijačem ili ekspertom. Po njegovim vlastitiim riječima prognozira samo osjaćejima, i raduje se pobjedi Jetsa dok mu je skroz svejedno u slučaju poraza. Ekspert ili navijač? Ili provokator? Prosudite sami ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 09 jan 2011, 14:18

SaltCityAttack je napisao/la:
the_packer je napisao/la:i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?

kako to uz Bearse hmmm

ma mislim precijenjeni. svi imaju visoko misljenje o njima a ustvari su veoma losi. i saitsi (ove sezone) a i bearsi.
al ajd da ne ulazimo u dublje prognoze vidit cemo utakmice. i salty stvarno ne znam zasto se radujes sehawksima jer su vas dobili u toku sezone na soldieru a kockice im se lagano slazu. mogu pomislit kakvo samo pouzdanje imaju posle onog sinoc a lynch i hasselback briljiraju... ja bi vise volio igrati protiv bilo kog kluba u nfc nego protiv seahwksa sada...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 15:04

Bearsi da su losi nebi bili ovdje gdje jesu..Dobili su Philu, dobili su vas i malo je jos falilo da vas izbacimo i play offa...patili ste se protiv nas citavu utakmicu...pa jesu li to Giantsi pov asoj mjeri kome uvalite 40p?... daj nemoj zezati ziv bio...pa Detroit vas zamal nije izbacio jeli tako?....mi znamo gdje smo losi i sta nam fali u ekipi, ali ovi Bersi imaju 700 pobjeda najvise u historiji NFL, a nikad nisu imali QB koji je bacao preko 3000 ljardi.... do dovoljno govori na kojem smo poljulju bili prejaki i gdje nam niko nije mogao nista...istina nemamo taj OL, ali znaju nekada zablistati, kao protiv Jetsa i Minesote naprimjer, a vidio si kako izgledamo kada taj OL bude na nivou...da ti jos nesto kazem, da Super Bowll jos nije niko uzeo a da nema runing gme, ali vi ste po tom pitanju medju losim ekipama trenutno u play offu....protiv nas pogotov ne mislim da mozete trcati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jan 2011, 15:09

Neam sta puno pricati, nemam vise volje da pisem.. Sta reci kad te prolazi ekipa bez QB? Odbrana se treba zapitati, Revis pojo Wayna, bukvalno, Garcon uradio sta je mogo, bez Collie i Clarka se ne moze, Tamme ispustio neke vazne lopte, grozno je kad Manning nema loptu, a zna da ce izgubit, kljucne akcije:

3rd za 7 yd, prije Vinatierievog kika, Tamme ispusta loptu, da smo tu napravili prvi daun, gotovo bi bilo, ostala bi minuta, cekali da istekne i kick Vinatierija, onda poslije kika, KO return, skoro 50 yd, poslije toga odbrana nista nije mogla zaustavit i to je to.

Nek mi neko kaze, koliko ce jos Manning odigrat sezona? Otprilike sta vi mislite..?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 15:14

ma nisu imali QB,ali su zato trcali ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2011, 15:17

Jesu oni Jetsi sretni Boze dragi. Uvijek je sreca na njihovoj strani, kada god ih gledam i kada je god biti ili ne biti sreca njihovom protivniku okrene ledja. Coltsi su po meni odigrali veoma lose drugo poluvrijeme pogotovo D, imao sam osjecaj da Jetsi osvajaju yarde bez vecih problema.

PS: Kao da gledam kako ce biti sljedece sedmice. Patriotsi igraju odlicnu utakmicu, ali ovi sretnici se opet nekako na kraju izvuku i prodju. :( :(
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 jan 2011, 15:19

amerosm je napisao/la:Jesu oni Jetsi sretni Boze dragi. Uvijek je sreca na njihovoj strani, kada god ih gledam i kada je god biti ili ne biti sreca njihovom protivniku okrene ledja. Coltsi su po meni odigrali veoma lose drugo poluvrijeme pogotovo D, imao sam osjecaj da Jetsi osvajaju yarde bez vecih problema.

PS: Kao da gledam kako ce biti sljedece sedmice. Patriotsi igraju odlicnu utakmicu, ali ovi sretnici se opet nekako na kraju izvuku i prodju. :( :(

Gluho bilo ne pričaj svašta
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 jan 2011, 15:24

dobit ce Patriotsi, ali nemojte ocekivati da ce biti onako visok rezultat kao prosli put :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 09 jan 2011, 15:32

svaka cast seahawksima za onaj podvig. oni nemaju sta izgubiti i jako su opasna ekipa. marshawn lynch for president :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jan 2011, 15:43

Ted Mosby je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Jesu oni Jetsi sretni Boze dragi. Uvijek je sreca na njihovoj strani, kada god ih gledam i kada je god biti ili ne biti sreca njihovom protivniku okrene ledja. Coltsi su po meni odigrali veoma lose drugo poluvrijeme pogotovo D, imao sam osjecaj da Jetsi osvajaju yarde bez vecih problema.

Gluho bilo ne pričaj svašta
Niko sretniji od mene ako ih izbacimo jer sam veliki navijac Patriotsa, ali ovi imaju vise srece nego pameti. Nadam se da ce Brady preuzeti stvari u svoje ruke i da cemo 06.02. igrati veliko finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jan 2011, 15:48

Izgubio sam volju za sve, ne gleda mi se PO, mislio sam proslavit prolaz i gledat veceras obje tekme, pogledat idemol na patse ili steelerse, al teeeeesko...

Manning ima 34 godine, ne vjerujem da ce prici Favreu po broju godina, koji ne razmislja da se oprosti na sa 40, al nikad se ne zna, da je da ostane jos min 4 godine, ako Bog da.. Idalje mi nije jasno kako odbrane odigra drugo poluvrijeme, grozno, al jbg, to je proslost, sto vise mislim to gore, da je zadrzat ovaj tim, sa mozda nekim pojacanjem u odbranu ili drafotvati nekog LB-a, sa Sandersom, Clarkom, Collie to ce bit puno bolje sljedece sezone...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986 i 8 gostiju.