the_packer je napisao/la:i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?
kako to uz Bearse hmmm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
the_packer je napisao/la:i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?
Ma jest dzavola, Manning je king za Sancheza, Manning da ima malo bolju defense niko mu nista nebi mogo u ligi. Sanchez 10 lopti nije ukupno bacio na tekmi. No, **** ga to je sport, zato ga i volimo.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga izgubise Coltsi...vise nesretno, ali dobra tekma nema sta ...ko god da je otisao zasluzeno je
marseille_unique je napisao/la:bravo za mene pokazo sam vam da znam vise od vas o ovom fudbalu
lets go jets j e t s jets jets jets
ne znam da je iko od mene progrnozirao da ce seahawks pobijediti , en znam stavrno me nervira kako ste svi pametni prije utakmica a poslije utakmica se pokrijete po usima
Jetsi imaju odbranu i running game i to je uvjek dobra osnova za uspjeh. Utakmica je bila pravo napeta i odlučili su detalji. Doigravanje u pravom smislu riječi.Admir_Sa je napisao/la:E sto se iznervira bezveze sinoc u pm, do 5 ujutro gledas i onako izgubimo. Pa citavu utakmicu dobro branili kick off returne, oni meda tako nisu mogli i onda zakazes kad najvishe treba![]()
Kad smo imali posljednji posjed bezveze je bilo u drugom daunu bacati onaj pas, trebali su trcanjem osvojiti prvi daun i jos vishe vremena potrositi.
Sve u svemu losiji tim ide dalje
Cestitke najvecem navijacu jetsa sa podrucja shireg Balkana sa trenutnim boravistem u Americi
SaltCityAttack je napisao/la:the_packer je napisao/la:i to je to. cestitam svakom navijacu seahawksa. najbolji td run koji sam ja ikad vidio. saintsi su uz bearse najprecijenjeniji tim NFL-u. jesam li ja jedini stavio da ce seahwksi proci?
kako to uz Bearse hmmm
amerosm je napisao/la:Jesu oni Jetsi sretni Boze dragi. Uvijek je sreca na njihovoj strani, kada god ih gledam i kada je god biti ili ne biti sreca njihovom protivniku okrene ledja. Coltsi su po meni odigrali veoma lose drugo poluvrijeme pogotovo D, imao sam osjecaj da Jetsi osvajaju yarde bez vecih problema.
PS: Kao da gledam kako ce biti sljedece sedmice. Patriotsi igraju odlicnu utakmicu, ali ovi sretnici se opet nekako na kraju izvuku i prodju.![]()
Niko sretniji od mene ako ih izbacimo jer sam veliki navijac Patriotsa, ali ovi imaju vise srece nego pameti. Nadam se da ce Brady preuzeti stvari u svoje ruke i da cemo 06.02. igrati veliko finale.Ted Mosby je napisao/la:amerosm je napisao/la:Jesu oni Jetsi sretni Boze dragi. Uvijek je sreca na njihovoj strani, kada god ih gledam i kada je god biti ili ne biti sreca njihovom protivniku okrene ledja. Coltsi su po meni odigrali veoma lose drugo poluvrijeme pogotovo D, imao sam osjecaj da Jetsi osvajaju yarde bez vecih problema.
PS: Kao da gledam kako ce biti sljedece sedmice. Patriotsi igraju odlicnu utakmicu, ali ovi sretnici se opet nekako na kraju izvuku i prodju.![]()
Gluho bilo ne pričaj svašta