Zato i postoji internet, gdje mozes svakoga pratiti i formirati svoje misljenje, nisi rob nametnutog, ako jedan medij kaze jedno, drugi drugo, onda se zapitas sta je to ispravno, pa se bacis na istrazivanje i ako imas imalo mozga naci ces pravi put. Najvise zavedeni od medija su upravo stariji ljudi i ovi mladji lakomisleni, da sam slusao FTV Spahic bi bio gori od Karadzica a Safet bi bio novi poslanik.Husika je napisao/la: Malo off-a
U vezi tog "svog" misljenja, kako ocekujes svoje misljenje kad 100% od dostupnih informacija dobivas od komercijalnih medija?
A ako je nesto komercijonalno znaci da je zavisno,
a ono sto je zavisno nije slobobodno,
a ono sto nije slobodno znaci da je nametnuto
a ono sto je nametnuto to nije tvoje
a ono sto sto nije tvoje je projekcija necije kupljene slobode koja nije sloboda nego kupljena stvar,
a sta je to kupljeno?
Ono sto nekome treba, niko ne kupuje ono sto mu ne treba !!!!
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Hoces jedan savjet od prosjedog Gringa?Pivopija je napisao/la:Zato i postoji internet, gdje mozes svakoga pratiti i formirati svoje misljenje, nisi rob nametnutog, ako jedan medij kaze jedno, drugi drugo, onda se zapitas sta je to ispravno, pa se bacis na istrazivanje i ako imas imalo mozga naci ces pravi put. Najvise zavedeni od medija su upravo stariji ljudi i ovi mladji lakomisleni, da sam slusao FTV Spahic bi bio gori od Karadzica a Safet bi bio novi poslanik.Husika je napisao/la: Malo off-a
U vezi tog "svog" misljenja, kako ocekujes svoje misljenje kad 100% od dostupnih informacija dobivas od komercijalnih medija?
A ako je nesto komercijonalno znaci da je zavisno,
a ono sto je zavisno nije slobobodno,
a ono sto nije slobodno znaci da je nametnuto
a ono sto je nametnuto to nije tvoje
a ono sto sto nije tvoje je projekcija necije kupljene slobode koja nije sloboda nego kupljena stvar,
a sta je to kupljeno?
Ono sto nekome treba, niko ne kupuje ono sto mu ne treba !!!!
Kad gledas utakmicu izgasi komentatora koji prica na tebi razumljivom jeziku
Onda je sve lako kad je sport i spinovanje u pitanju...
Sory za off
Mada je ovo sigurno on ali ...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sinoc sam sam sanjao Mesu Bazdarevica kao fol ja pricam sa njim na kraju Bosna izgubi tekmu a ja placem ko godina , tako se probudim i danas pricam zeni .Kaze da nisam normalan 
Odlican savjet, hvala, toga se u zadnje dvije godine strogo pridrzavam.Husika je napisao/la: Hoces jedan savjet od prosjedog Gringa?
Kad gledas utakmicu izgasi komentatora koji prica na tebi razumljivom jeziku![]()
Onda je sve lako kad je sport i spinovanje u pitanju...![]()
Sory za off
Mada je ovo sigurno on ali ...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
bistrikboy je napisao/la:Nadam se da ce Mesa razmisljati svojom glavom i da nece previse slusati savjete.Neka isproba ovog Martica i Djurica ako moze,za ostalo ima vremena...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: Odg: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sabinho je napisao/la:Igrao je Salihovic na lijevoj strani kao i mnogo puta sa Lulicem. Stani, daj mi reci jesmo li mi to ta sila koja je sposobna odigrati utakmicu da joj protivnik ne napravi priliku?bhsport je napisao/la:prica je bila da smo odlično stajali i da su grci imali samo 1 šansu. Pokazalo se i dokazalo da su imali 3 šanse. Dakle daleko od odličnog, ali jesmo dobro stajali. Ko je igrao odbranu? Spaha, Mujdza, Ogi i ko još?Sabinho je napisao/la:Pa daj mi napisi, koja od te tri sanse su djelo Papetove neke greske? Stoper koji se saplete kad treba izbiti loptu i ocistiti, bek ok 28 godina koji zaspe i ne izadje da pravi ofsajd ili iskusni igrac poput Salihovica koji vraca loptu u svojih 16m igracu kojem je protivnik udaljen najdalje metar???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa nije po toj strani ni puhalo gdje su bilo sejo i lula nego po drugoj gdje je mujdza bio sam jer je ispred njega igrao u po krilu vedad ibisevic koji je , naravno, bio totalno beskoristan i u napadu s krila i u odbrani igrac manje...i nije salpi fulio prazan gol nego gekas btw...svaki put su probili po toj desnoj strani gdje je vranjes kao stoper pokusavao da zatvara mujdzu koji je kao bek isao visoko u napad, konstantno....i da, to je iskljuciva greska SELEKTORA
Gekas
Vranjes izlazio daleko i pokrivao Mujdzu 
Gledaj @hareta i potpisa
Gledaj @hareta i potpisa
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ne razumijem sta ? gekas je promasio prazan gol kad je ispao vranjes....sta nije u redu ? vranjesa je otresao cini mi se samaras upravo na desnoj strani terena jer je mujdza bio na protivnickoj strani ...obrazloziSabinho je napisao/la:GekasVranjes izlazio daleko i pokrivao Mujdzu
Gledaj @hareta i potpisa
da jos dodam , slicna stvar je bila i s nigerijom samo na suprotnoj strani kad je spahic morao zatvarati lulica koji je bio sam na lijevoj strani a ispred njega misimovic ....na slican nacin ga je otresao nigerijac . jako tesko je stoperu pokrivati ledja beku i ubacivati se u prazan prostor kad je protivnicki igrac u punom trku.
ali safet je uvijek iste greske pravio i nikad nista nije naucio iz njih . ali nebitno hvala bogu pa ga vise nikad necu gledati kako vodi reprezentaciju
Zadnja izmjena: arius, dana/u 17 feb 2015, 12:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja sam pričao oko tih stvari sa čovjekom iz saveza nije kontaktiran ELdin HAdzic kao niti je riješen neki novi igrač na poziciji densog beka Mateo SUšić,EMir DIlaver ili MArtić ,stim da jedino Mateo S. bi mogao odma igrati za nas..Pivopija je napisao/la:Reprezentacija . ba portal sastavlja neka pojacanja i kazu Eldin Hadzic nije trenutno prioritet. A on je od svih igraca koji imaju sredjene papire trenutno najpotrebniji. Desno krilo nemamo, a o desnom beku da ne pricam, znaci cijela desna strana skripi, i on je upravo taj koji ce odraditi poziciju desnog krila
Kako nemamo desni krilo, imamo Izeta 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imamo i Tinu,uvijek moze odigrat desno krilo,lijevo,defanzivnog veznog,a po potrebi i Džeku zamijeniti,nema zime 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Principatus
- Kontakt:
Sta je ovo, svratim sa vremena na vrijeme na forum, a Sabinho i Calcio jos uvjek cmizdre za teletom. kuknjava
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Plačipyčke.Principatus je napisao/la:Sta je ovo, svratim sa vremena na vrijeme na forum, a Sabinho i Calcio jos uvjek cmizdre za teletom. kuknjava
-
SjeverniVjetar
Pa kako necu regovati!? Ispade da igraci iz BHPL, gdje god odu rasture ligu, naprave karijeru, budu u timu sezone... samo ne u Dinamu, jer im Mamic ne da da se razvijaju !?dubrovnik je napisao/la: Ma ne da mi se sada nabrajati koliko igraca je Dinamo uzeo i nikad im nije niti pruzio sansu pa cak ni u Lokomotivi. Imas ih i sada u Sirokom, Slobodi, Olimpiku, Sarajevu ... Nemoj me vise propitivati o ovome jer ja sam odrastao covjek i imam odredjeno iskustvo i izgradjen stav. Rodjen sam i odrastao u Hrvatskoj i znam dobro kako stvari ovdje idu. Jasni su mi Mamicevi motivi i rekao sam 100 puta da to nije namjerno unistavanje igraca nego jednostavna cinjenica da on moze igrace gurati u Hrvatsku repku. Ja cak znam i nekoliko trenera u omladinskom pogonu Dinama ali opet to nije vazno u ovome sto ovdje pisem. Kada mu i ako to bude omoguceno u BIH pocet ce gurati i igrace iz BIH. Nadam se da ce Mesa zvati one koje zasluze iako se slazem da je za dobro buducnosti repke nekad praviti iznimke. Na par tema se ja i ti tesko mozemo naci i molim te nemoj me forsirati sa nekim dokazima. Ne mozes stara konja uciti orati, tako u nas u Hercegovini kazu.Pozz
Nisam ja ni poceo diskusiju o Mamicu, nego oni kojima je on trn u oku, mene licno boli k... iza Hajduk i za Dinamo, pa evo obecavam da ga vise necu spominjati, nadam se ni ti.
Ja tog lika ni u ovom slucaju nisam spomenuo radi njega samoga vec u kontekstu malog Hodzica ali dobro ne treba ga uopce spominjati na ovoj temi. Da se ne bi neki ljudi osjetili uvrijedjenima.SjeverniVjetar je napisao/la:Pa kako necu regovati!? Ispade da igraci iz BHPL, gdje god odu rasture ligu, naprave karijeru, samo ne u Dinamu, jer im Mamic ne da da se razvijaju !?dubrovnik je napisao/la: Ma ne da mi se sada nabrajati koliko igraca je Dinamo uzeo i nikad im nije niti pruzio sansu pa cak ni u Lokomotivi. Imas ih i sada u Sirokom, Slobodi, Olimpiku, Sarajevu ... Nemoj me vise propitivati o ovome jer ja sam odrastao covjek i imam odredjeno iskustvo i izgradjen stav. Rodjen sam i odrastao u Hrvatskoj i znam dobro kako stvari ovdje idu. Jasni su mi Mamicevi motivi i rekao sam 100 puta da to nije namjerno unistavanje igraca nego jednostavna cinjenica da on moze igrace gurati u Hrvatsku repku. Ja cak znam i nekoliko trenera u omladinskom pogonu Dinama ali opet to nije vazno u ovome sto ovdje pisem. Kada mu i ako to bude omoguceno u BIH pocet ce gurati i igrace iz BIH. Nadam se da ce Mesa zvati one koje zasluze iako se slazem da je za dobro buducnosti repke nekad praviti iznimke. Na par tema se ja i ti tesko mozemo naci i molim te nemoj me forsirati sa nekim dokazima. Ne mozes stara konja uciti orati, tako u nas u Hercegovini kazu.Pozz
Nisam ja ni poceo diskusiju o Mamicu, nego vi kojima je on trn u oku, krivac za sve sto ne valja, mene licno boli k... iza Hajduk i za Dinamo, pa evo obecavam da ga vise necu spominjati, nadam se ni ti.
-
TomBrajder
- Kontakt:
Cojk u dvije recenice sve objasni a ti u 18 hiljada postova napises ukupno 2 i po recenice i ne kazes nistaharishp je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nadam se da ce Mesa razmisljati svojom glavom i da nece previse slusati savjete.Neka isproba ovog Martica i Djurica ako moze,za ostalo ima vremena...U dvije recenice sve objasnjeno.
Ne moze Martic jos niti pasos BIH nema. Dok ne dobije potrebne papire neko mora igrati desnog beka. Sve ok ako je Mujdza na raspolaganju ali niko ne moze biti siguran da Avdija moze ikog zatvoriti u slucaju da mora zaigrati. Ja bi odma zvao Susica mislim da on ima papire a trebo bi se pozvati i DM za rezervu. Super bi bilo probati ga protiv Austrije. Zukanovic se isto mora vratiti. To bi trebao biti minimum za ove 2 utakmice. Desni bek, DM, Djuric i Zukanovic.TomBrajder je napisao/la:Cojk u dvije recenice sve objasni a ti u 18 hiljada postova napises ukupno 2 i po recenice i ne kazes nistaharishp je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Nadam se da ce Mesa razmisljati svojom glavom i da nece previse slusati savjete.Neka isproba ovog Martica i Djurica ako moze,za ostalo ima vremena...U dvije recenice sve objasnjeno.
Ako pred Austriju ne bude barem jedan ili dva nova igraca za porbati, onda stvarno ne zasluzujemo Euro !
Ima ih mnogo, dva se mogu pozvati da su na kraju svijeta, ako za ovoliko vremena selektor i saradnici mu nisu u stanju da kontaktiraju dva igraca, pogledaju ih barem jednom i pozovu u tim, onda stvarno nesto ne stima i nismo za fudbala.
Samo da se ne ispostavi da Mehmed nije nista radio po tom pitanju i da su medijski naslovi i price o obilasku igraca i kontaktima LAŽ i prodavanje magle.
Ima ih mnogo, dva se mogu pozvati da su na kraju svijeta, ako za ovoliko vremena selektor i saradnici mu nisu u stanju da kontaktiraju dva igraca, pogledaju ih barem jednom i pozovu u tim, onda stvarno nesto ne stima i nismo za fudbala.
Samo da se ne ispostavi da Mehmed nije nista radio po tom pitanju i da su medijski naslovi i price o obilasku igraca i kontaktima LAŽ i prodavanje magle.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
SjeverniVjetar
Sanse da Martic zaigra za nas do Izraela su SF, tim prije sto se i ne spominje.
Izuzev one izjave Mese, ako je istinita, da ima problema sa papirima, niko i ne prica o njemu kao potencijalnom, izuzev nas , forumskih guslaca. Tu mi je nesto sumnjivo....
Salatica svakako treba pridobiti, kao i sve koji mogu koristiti. Vrijeme je da se pocne razmisljati logikom "od viska ne nboli glava", a ne logikom goveda da reprezentacija treba da ima 19 igraca, po mogucnosti familije i prijatelja.
Izuzev one izjave Mese, ako je istinita, da ima problema sa papirima, niko i ne prica o njemu kao potencijalnom, izuzev nas , forumskih guslaca. Tu mi je nesto sumnjivo....
Salatica svakako treba pridobiti, kao i sve koji mogu koristiti. Vrijeme je da se pocne razmisljati logikom "od viska ne nboli glava", a ne logikom goveda da reprezentacija treba da ima 19 igraca, po mogucnosti familije i prijatelja.
Logika je 4-5 igraca ovi sto imaju papire ili u nekom ludilu da ih ovi sto nemaju dobiju do Izraela.
Sve preko toga je ne moguce i nece se desiti.
Sve preko toga je ne moguce i nece se desiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DzemoVoliMarmeladu, Google Adsense [Bot], mercurial, s4mke, Serha, signalidunapark i 48 gostiju.