PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 24 jun 2015, 22:21

gledaj pastrmke jest zapjenio :urnebes: :urnebes:
jos ga drzi adrenalin iz 80 -tih
kakvih 50 momaka,nije vas se toliko skupilo ima deceniju :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jun 2015, 22:23

Ko nema dovoljnu spoznaju o historiji Veleža, naravno, ratnoj, i poslijeratnoj, o historiji grada Mostara, o žrtvama koje je ovaj grad podnio da bi spasio jedan sportski kolektiv od izumiranja, a s tim kao simbolom i izumiranje nekih istinskih, ljudskih vrijednosti, nije vrijedan pažnje na ovom topicu.

Možda je i sami topic prepotentno sastavljen, pa si simpatizeri bilo kojeg premijerligaša daju za pravo da nastupaju agresivnije nego inače, i igraju se osvete, te mrske riječi, tog pojma koji jako malo vrijedi. U nedostatku obaveza, preporučujem vam da si tražite zanimaciju u ma bilo čemu, samo ne u vrijeđanju žrtava posljednjeg rata, a među njima je i moj Velež, Velež, koji bi trebao biti Velež svih vas, dio svih ljudi koji su obuhvaćeni čovječanstvom, kako stoji u potpisu @Dantesa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2015, 22:23

pa nema vas pedeset na domacim utakmicama :urnebes: :urnebes: oni nosili nesto :rol: cak je bilo situacija da se udarni sam nekako dovuce do Vrapcica a iza njega tajac, nigdje zive duse :urnebes: :urnebes: :bow:
Sloboda Tuzla

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 22:24

solinas je napisao/la:gledaj pastrmke jest zapjenio :urnebes: :urnebes:
Svako gostovanje yebote odrađeno. Bilo nas više od BL koševa grbavice i jos gomile stadiona. Niste bola na 6-7 gostovanja bili. Pa jeli te stid to napisat

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jun 2015, 22:26

Probisvjet kraaaaalju!! :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 22:27

U tuzli je 60 momaka bilo s udarnim. Vas u Mostaru nigdje. Skupili muda da vas 40 ode na kosevo zadnje kolo ovi titulu slavili pa im nije bilo do belaja :urnebes: :urnebes: popisa vas nasa djeca yebote :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jun 2015, 22:29

zizu1991 je napisao/la:Ko nema dovoljnu spoznaju o historiji Veleža, naravno, ratnoj, i poslijeratnoj, o historiji grada Mostara, o žrtvama koje je ovaj grad podnio da bi spasio jedan sportski kolektiv od izumiranja, a s tim kao simbolom i izumiranje nekih istinskih, ljudskih vrijednosti, nije vrijedan pažnje na ovom topicu.

Možda je i sami topic prepotentno sastavljen, pa si simpatizeri bilo kojeg premijerligaša daju za pravo da nastupaju agresivnije nego inače, i igraju se osvete, te mrske riječi, tog pojma koji jako malo vrijedi. U nedostatku obaveza, preporučujem vam da si tražite zanimaciju u ma bilo čemu, samo ne u vrijeđanju žrtava posljednjeg rata, a među njima je i moj Velež, Velež, koji bi trebao biti Velež svih vas, dio svih ljudi koji su obuhvaćeni čovječanstvom, kako stoji u potpisu @Dantesa.
Realno tako je u knjigama ali je u praksi prije par godina Velez prodao utakmicu ljudima gdje su vasi bili u logoru..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 22:30

otorinolaringologija je napisao/la:U tuzli je 60 momaka bilo s udarnim. Vas u Mostaru nigdje. Skupili muda da vas 40 ode na kosevo zadnje kolo ovi titulu slavili pa im nije bilo do belaja :urnebes: :urnebes: popisa vas nasa djeca yebote :rol:
Lol pa vas 60 nema u Vrapcicima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2015, 22:30

Heller je napisao/la:
Baader je napisao/la:Ok, stigle su slike sa Jedinstva.

Forum se vratio u normalu.
De bilo kakve RA makar 500 ljudi na tribini u zadnjih 5 godina.
Pošteno.

Ne da mi se detaljno tražiti, ali evo napamet:

slika
slika
slika
slika
slika
slika

A sada momčino ti daj meni neku ovakvu sliku gostovanja Fukara u zadnjih 500 godina.

slika
slika
slika
slika
slika

Unaprijed hvala na odgovoru :thumbup: :wave:
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 24 jun 2015, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 jun 2015, 22:30

otorinolaringologija je napisao/la:U tuzli je 60 momaka bilo s udarnim. Vas u Mostaru nigdje. Skupili muda da vas 40 ode na kosevo zadnje kolo ovi titulu slavili pa im nije bilo do belaja :urnebes: :urnebes: popisa vas nasa djeca yebote :rol:
jos su im se cim su usli uvukli u pakas da se osiguraju
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jun 2015, 22:31

otorinolaringologija je napisao/la:
solinas je napisao/la:gledaj pastrmke jest zapjenio :urnebes: :urnebes:
Svako gostovanje yebote odrađeno. Bilo nas više od BL koševa grbavice i jos gomile stadiona. Niste bola na 6-7 gostovanja bili. Pa jeli te stid to napisat
jedno je odraditi bolan gostovanje,neznam kakvu ti spiku vise furas...
bilo je 150 ljudi u travniku,200 u zenici,mozda i vise,100-tinjak u sarajevu,isto toliko u banjaluci,zvorniku oko200....i td...galerija postoji,bujrum..trabunjas nasuho braco,bezveze..RA se pojavi jedino u sarajevu u vecem broju,nebi ulazio u razloge,jer ih neznam,
pa nemoze vas vise,od 100,150 vas je bilo pod BB...jel tebe sramota,gledaj svoju avliju prvo..usmrdila se..nema vas na mapi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2015, 22:32

pa sad 60 :urnebes: :urnebes: pa na domacim vas nema toliko :rol: yebeno je biti trans Veleza visis na ogradi a iza tebe nikog :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: svi se ptaju dje je armija :urnebes: :urnebes: haman zakasnili na autobus za Vrapcice :bow:
Sloboda Tuzla

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jun 2015, 22:32

shearer je napisao/la:
solinas je napisao/la:koji kompleksasi.. :clap: onaj bolesnik mjesecima pljuje slobodu,tuzlu,tusanj,nema sta nepise covjek,
ali napisi jednom nesto za mostar,odma se dize nos :clap:
Shvataš li ti da vi zajebavate Velež za stadion s kojeg su ljude vodili u logore i ubijali ??? I još ismijavate Stari Most, pričate o zapadnom Mostaru, o Vrapčićima... A kad su vama manijaci nešto spominjali Kapiju, kukali ste ovde i pisali kilometarske postove.. koga vi zajebavate više???
Druze malo pretjerujes...postavi postove ko je od tuzlaka vrijedjo Stari Most i BB???
Zlatan Nalić sin tuzlanski

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 24 jun 2015, 22:34

emirzlaTu je napisao/la:
shearer je napisao/la:
solinas je napisao/la:koji kompleksasi.. :clap: onaj bolesnik mjesecima pljuje slobodu,tuzlu,tusanj,nema sta nepise covjek,
ali napisi jednom nesto za mostar,odma se dize nos :clap:
Shvataš li ti da vi zajebavate Velež za stadion s kojeg su ljude vodili u logore i ubijali ??? I još ismijavate Stari Most, pričate o zapadnom Mostaru, o Vrapčićima... A kad su vama manijaci nešto spominjali Kapiju, kukali ste ovde i pisali kilometarske postove.. koga vi zajebavate više???
Druze malo pretjerujes...postavi postove ko je od tuzlaka vrijedjo Stari Most i BB???
Pa kralju pročitaj malo imaš sve u zadnje 2 stranice, a možeš i temu ispočetka čitat pa ćeš viditi

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 24 jun 2015, 22:35

@Baader
Momak je trazio sliku u zadnjih 5godina.Ti stavljas slike iz 2006,2005 i najmladja Kosevo ja mislim 2008. To jos nisi ucio sabiranje i oduzimanje u skoli ili?
I da ne pisem novi post.Kako nas nije bilo kad smo dolazili na stadion na kojem igra Zrinjski u brojnosti 300- 400 ljudi na Finale kupa.Ili taj stadion vise ne brojite u Teritoriju Grada Mostara?
Zadnja izmjena: fukara1919, dana/u 24 jun 2015, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 24 jun 2015, 22:35

fukaratz je napisao/la:
pa sad 60 :urnebes: :urnebes: pa na domacim vas nema toliko :rol: yebeno je biti trans Veleza visis na ogradi a iza tebe nikog :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: svi se ptaju dje je armija :urnebes: :urnebes: haman zakasnili na autobus za Vrapcice :bow:
Vas ukupno u svim godinama u Mostaru nije bilo 20 :lol: :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2015, 22:36

fukara1919 je napisao/la:@Baader
Momak je trazio sliku u zadnjih 5godina.Ti stavljas slike iz 2006,2005 i najmladja Kosevo ja mislim 2008. To jos nisi ucio sabiranje i oduzimanje u skoli ili?
sad si ih naljutio, postavit ce utakmice iz 1975 :facepalm: ljudi zive jos uvijek u proslom stoljecu, sad smo najebali :damn:
Sloboda Tuzla

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 24 jun 2015, 22:36

fukara1919 je napisao/la:@Baader

Pišeš gluposti i obična si neznalica. Tražio je slike iz zadnjih 5 godina, prve slike su iz zadnjih pet godina.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jun 2015, 22:36

tuzlak1987 je napisao/la:Realno tako je u knjigama ali je u praksi prije par godina Velez prodao utakmicu ljudima gdje su vasi bili u logoru..
Jednako tako u knjizi o Veležu piše da ste igrali najljepši nogomet uz nas u bivšoj Jugoslaviji u određenom vremenskom periodu. Isto tako piše da ste nam izbili titulu iz dva jedanaesterca ako se ne varam. Opet, iz svoje perspektive, gdje gledam pozitivnu stranu, kada pomislim na Slobodu, pomislim na svoje sunarodnjake, na ljude koji su dali sve i svašta za ovu zemlju, koja je sada zemlja svih nas, na vaše žrtve, na vaše velike sportske kolektive, igrače koje ste iznjedrili, pa tek onda na taj mračni trenutak po moj klub.

Dvije različite perspektive iznose toliko suvišnih suprotnosti, bez kojih bi nam svima bilo mnogo lakše.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 22:37

Bader jedno gostovanje nase sa bilo koje slike ko sva njihova u istoriji. Meni je najpickastija stvar kad se grupa ne pojavi. Znaci vi ne postojite. Klub im zabranjuje gostovanja :urnebes: :urnebes: isto ko da su folklorno drustvo :rol:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, perodeformero i 36 gostiju.