FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Fukare BRČKO trans prvi sa lijeve strane 

Ja kako sam vidio, gol je zabio Babala, a ne Šmigi, iako tako svugdje piše.
Svaka čast za Babalu, baš me je oduševio, kako se bori ..samo neka nastavi ovako.
P.S. Da l' mi se je učinilo, ili je Babala stvarno poljubio grb Slobode ?
Svaka čast za Babalu, baš me je oduševio, kako se bori ..samo neka nastavi ovako.

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 11 avg 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pamtimo mi odlicno kad smo zavrsili treci pa nas Iljo, Suljo i **** izbacise iz Evrope, pa ova bagra sto je dosla poslije njih ne priznade pravomocnu presudu i uze nam pola miliona KM, i to je najveci razlog ovome gdje smo sad....tako da su po Slobodu i za nas Iljo, Suljo i ekipa ista **** kao i ovi Osimici sto su dosli iza...sto su jedni zapoceli drugi su zavrsili po pitanju Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tarikhordas
- Kontakt:
Odlicna brojka s obzirom da ste ispali u 2 ligu.fukara87 je napisao/la:

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Marsal
- Kontakt:
Babala grb Slobode, a Meša Čelika.JTS je napisao/la: P.S. Da l' mi se je učinilo, ili je Babala stvarno poljubio grb Slobode ?

Čestitam na pobjedi! Iduće godine se vi vraćate nazad

P.S.
Meša fantastičan igrač!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
4 - 1 vrh, moglo je bit i vise.
Pejic dao euro gol, cini mi se da nije Smigi dao onaj gol, nego 10-ka Sisic i poljubio grb.
Hodza najbolji danas 2 gola.
Dok ne bude boljih slika:

Pejic dao euro gol, cini mi se da nije Smigi dao onaj gol, nego 10-ka Sisic i poljubio grb.
Hodza najbolji danas 2 gola.
Dok ne bude boljih slika:

Zadnja izmjena: MakeTZ, dana/u 11 avg 2012, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ipak Aldin Šišić je zabio gol a ne Šmigalovic kako se govorilo 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kazu da je poljubio grb SisicJTS je napisao/la:Ja kako sam vidio, gol je zabio Babala, a ne Šmigi, iako tako svugdje piše.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Drugo pol su momci pokidali, nema govora.SaltCityAttack je napisao/la:kazu da je poljubio grb SisicJTS je napisao/la:Ja kako sam vidio, gol je zabio Babala, a ne Šmigi, iako tako svugdje piše.
P.S. Da l' mi se je učinilo, ili je Babala stvarno poljubio grb Slobode ?...pa hajde fino i ako mislim da ipak on je djete Celika...pa dobro ebiga svakog emocije ponesu staces
... nema veze fino je da se momci bore i kako kazu puno bolje se igra lijepse nego lani to je vazno..samo naprijed pa do premier lige ponovo ako bog da
Još kada se vrate Stana, Mešić i Jackson, biti će veselo

Raduje me brojnost publike danas, kao i Fukara ..nadam se da će u najmanju ruku biti ista brojnost, ako ne i veća.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mešanović poljubio grb Čelika, a Babala Slobode. neka, neka poštuju momci, one koji ih plačaju...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Biti će da su ih emocije ponijele, ili su se njih dvojica tako dogovorilaPasha je napisao/la:Mešanović poljubio grb Čelika, a Babala Slobode. neka, neka poštuju momci, one koji ih plačaju...

Sve dok je tako, nema frke, mi se volimo i podržavamo.
Da naši igrači ljube grb nekih drugih klubova, ne bi valjalo !!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Crni gavran
- Kontakt:
Bravo Slobodo, gazi sve do 30.kola a onda cemo napraviti sljedece godine festu na kapiji 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
samo mesanovic je igracina majke mi,strasan igrac,samo mu jos koja kila fali 

Ma nije to frka, mi smo bratski gradovi (iako Emir tvrdi suprotno).Pasha je napisao/la:Mešanović poljubio grb Čelika, a Babala Slobode. neka, neka poštuju momci, one koji ih plačaju...

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Ti bi da praviš feštu na kapiji ?Crni gavran je napisao/la:Bravo Slobodo, gazi sve do 30.kola a onda cemo napraviti sljedece godine festu na kapiji

Vjerovatno se krivo izrazioAboveTheLaw je napisao/la:Ti bi da praviš feštu na kapiji ?Crni gavran je napisao/la:Bravo Slobodo, gazi sve do 30.kola a onda cemo napraviti sljedece godine festu na kapiji

- SaltCityAttack
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:Ti bi da praviš feštu na kapiji ?Crni gavran je napisao/la:Bravo Slobodo, gazi sve do 30.kola a onda cemo napraviti sljedece godine festu na kapiji
ma dobro kod opstine i cesme ce se festa pravit

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Crni gavran
- Kontakt:
krivo se izrazi, sorry, ma znam da se tu u blizu u okolini okupljate. Nemojte da mi zamjerite, znate vi dobro na sta sam mislio 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
idi zigu gavrane ba,na svakoj te temi imaCrni gavran je napisao/la:krivo se izrazi, sorry, ma znam da se tu u blizu u okolini okupljate. Nemojte da mi zamjerite, znate vi dobro na sta sam mislio

prje svega cestitke FUKARAMA , dogo bolje navijali nismo , predobro je zvucalo
sto se igre tice , prvo poluvrijeme je ocaj , losa odbrana i vidi se da smo ranjivi u zadnjoj liniji , ali vjerujem da ce to ibrak rijesiti ... zaim drugo poluvrijeme briljantno , bolju SLOBODU dugo gledao nisam , jos kad uzmes u obzir da smo igrali bez najboljih fudbalera to ti sve govori !!
ne mogu da ne pohvalim SISICA , PEJICA , mladog JUSUFOVICA ( strasan zadnji vezni , bio u MAN CITY-ju ) , Tino Divkovic ... ma svaka cast momcima , znaci PRVA PREPREKA RIJESENA ... IDEMO DALJE !!!
mislim da sve pojede kuci i 10 bodova sa strane je dovoljno za povratak !!!

sto se igre tice , prvo poluvrijeme je ocaj , losa odbrana i vidi se da smo ranjivi u zadnjoj liniji , ali vjerujem da ce to ibrak rijesiti ... zaim drugo poluvrijeme briljantno , bolju SLOBODU dugo gledao nisam , jos kad uzmes u obzir da smo igrali bez najboljih fudbalera to ti sve govori !!
ne mogu da ne pohvalim SISICA , PEJICA , mladog JUSUFOVICA ( strasan zadnji vezni , bio u MAN CITY-ju ) , Tino Divkovic ... ma svaka cast momcima , znaci PRVA PREPREKA RIJESENA ... IDEMO DALJE !!!
mislim da sve pojede kuci i 10 bodova sa strane je dovoljno za povratak !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.