ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

darker10
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 19:41

Ma Wawrinka na svoj dan je jaci od Andya.Problem je samo sto Wawrinki takvi dani rijetko dolaze :rol: Murray je ipak godinama bio konstantniji teniser,a samim tim i bolji.Obojica imaju zajednicko to sto su klepili Nolu u 2 GS finala kojih ce se Nolo dugo sjecat ukoliko na kraju ne bude prvi po gs titulama.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 19:43

darker10 je napisao/la:Ma Wawrinka na svoj dan je jaci od Andya.Problem je samo sto Wawrinki takvi dani rijetko dolaze :rol: Murray je ipak godinama bio konstantniji teniser,a samim tim i bolji.Obojica imaju zajednicko to sto su klepili Nolu u 2 GS finala kojih ce se Nolo dugo sjecat ukoliko na kraju ne bude prvi po gs titulama.
Samo sto Wawovi najbolji dani dolaze upravo na GSovima,na najvecoj sceni za razliku od aristokrate.Ne kazem da je bolji,ali ima ubitacni gen za rwzliku od Andya
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 19:45

BosniaBoston je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Ma Wawrinka na svoj dan je jaci od Andya.Problem je samo sto Wawrinki takvi dani rijetko dolaze :rol: Murray je ipak godinama bio konstantniji teniser,a samim tim i bolji.Obojica imaju zajednicko to sto su klepili Nolu u 2 GS finala kojih ce se Nolo dugo sjecat ukoliko na kraju ne bude prvi po gs titulama.
Samo sto Wawovi najbolji dani dolaze upravo na GSovima,na najvecoj sceni za razliku od aristokrate.Ne kazem da je bolji,ali ima ubitacni gen za rwzliku od Andya
To jest,al posto obojica imaju po 3gs,to i nije neki argument za Wawija.Bio bi da on recimo ima 3,a Andy 1.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 19:47

darker10 je napisao/la:
To jest,al posto obojica imaju po 3gs,to i nije neki argument za Wawija.Bio bi da on recimo ima 3,a Andy 1.
Da je 2016. u WB Andy dobio Nadala kao Wawrinka na AO mjesto Raonica ne znam bil imao 3 :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 19:48

Eh to dal,dal okaci macku o rep :mrgreen: Nema toga ni u sportu,a ni u zivotu :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 okt 2019, 19:50

Inače je Wawrinka dobio potpuno zdravog i spremnog Rafu u tom finalu u Melbournu :rol:

Pa opasniji je protivnik bio Losmi Endiju nego sakati Rafa koji nije mogo hodat u tom meču i jedini razlog zasto nije predao je sto se radilo o finalu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 20 okt 2019, 19:52

Andy ima dva zlata sa OI. :kafa:

Kad bi jos uzeo i 2020. :tokralju:
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 20 okt 2019, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 19:52

bodi123 je napisao/la:Inače je Wawrinka dobio potpuno zdravog i spremnog Rafu u tom finalu u Melbournu :rol:

Pa opasniji je protivnik bio Losmi Endiju nego sakati Rafa koji nije mogo hodat u tom meču i jedini razlog zasto nije predao je sto se radilo o finalu
Oh Bodi,after all this time :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 okt 2019, 20:00

japa je napisao/la:Ne moze se stavljati Wawrinka u istu recenicu sa Murrayom, kao nijedan drugi izuzev ove trojke ispred njega. Murray je jedini teniser koji je zavrsio godinu kao broj 1 u eri ove trojice to je nesvakidasnji uspjeh, jedno vrijeme je konstantno igrao GS finala uzeo dva zlata na Olimpijskim bruku Mastersa, Andy je daleko ispred. Wawrinka mu parira u GS titulala ali u svemu drugom je daleko iza.
Blizi je Stan njemu nego Andy velikoj trojci.A zavrsio je godinu tako sto je silovao svoj organizam da igra 30 turnira a Djokovic osvojio 3 GSa te godine i bio objektivno najbolji
Ne bi ulazio u to je li blizi on njemu ili on njima ali znam da kako god okrenes Wawrinka nije ni blizu Murrayu i oni ne mogu biti u istom rangu. Kao sto ti bodi napisa Murray je jedno vrijeme bio legitimni clan velike cetvorke covjek ima masu GS finala, u svakoj drugoj eri on bi imao oko 10 GS titula.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 20:02

japa je napisao/la:
japa je napisao/la:Ne moze se stavljati Wawrinka u istu recenicu sa Murrayom, kao nijedan drugi izuzev ove trojke ispred njega. Murray je jedini teniser koji je zavrsio godinu kao broj 1 u eri ove trojice to je nesvakidasnji uspjeh, jedno vrijeme je konstantno igrao GS finala uzeo dva zlata na Olimpijskim bruku Mastersa, Andy je daleko ispred. Wawrinka mu parira u GS titulala ali u svemu drugom je daleko iza.
Blizi je Stan njemu nego Andy velikoj trojci.A zavrsio je godinu tako sto je silovao svoj organizam da igra 30 turnira a Djokovic osvojio 3 GSa te godine i bio objektivno najbolji
Ne bi ulazio u to je li blizi on njemu ili on njima ali znam da kako god okrenes Wawrinka nije ni blizu Murrayu i oni ne mogu biti u istom rangu. Kao sto ti bodi napisa Murray je jedno vrijeme bio legitimni clan velike cetvorke covjek ima masu GS finala, u svakoj drugoj eri on bi imao oko 10 GS titula.
Bi ali i velika trojka bi u bilo kojoj drugoj(da ne igraju skupa naravno) bi imali 30 do kraja karijere.A i stan bi imao bar 6 frajer je zvijer na GSovima

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 okt 2019, 20:04

:lol: :lol: cekaj ne znam je li uredu da se smijem ili da placem na ovo ma smijacu se jbg :rol: :rol:

Dakle Wawrinkini najbolji dani dolaze na GSovima (4 finala i 3 titule) za razliku od aristokrate koji ima 11 finala i 3 titule, dame i gospodo BosnjoBoston logika :lol: :lol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 20:06

japa je napisao/la:
:lol: :lol: cekaj ne znam je li uredu da se smijem ili da placem na ovo ma smijacu se jbg :rol: :rol:

Dakle Wawrinkini najbolji dani dolaze na GSovima (4 finala i 3 titule) za razliku od aristokrate koji ima 11 finala i 3 titule, dame i gospodo BosnjoBoston logika :lol: :lol:
Jbga ti nisma rekao da je Stan bolji od Murraya na GSovima nego sam rekao da je njegova najbolja forma na GSovima za razliku od Murraya koji najbolji tenis igra na Mastersima npr.
Paja imas vrlo lose razumijevanje procitanog botu stari :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 okt 2019, 20:07

hahaha pa ukopavas se samo vise ko sevcet sa racunanjem bodova na ATP listi. Molim te objasni nam logiku po kojoj Wawrinka sa 4 finala ima bolju formu na GSovima od Murraya koji ima 11 finala, objasni molim te? Mislim da ti imas vrlo lose razumijevanje onoga sto sam napises.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 20:08

japa je napisao/la:hahaha pa ukopavas se samo vise ko sevcet sa racunanjem bodova na ATP listi. Molim te objasni nam logiku po kojoj Wawrinka sa 4 finala ima bolju formu na GSovima od Murraya koji ima 11 finala, objasni molim te? Mislim da ti imas vrlo lose razumijevanje onoga sto sam napises.
Pa majstore ima bolju formu U ODNOSU NA SVOJU UOBICAJENU nego Murray U ODNOSU NA SVOJU UOBICAJENU

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 20:12

Ma jedino sto mozes predbacit Andyu jest to sto u 5 finala Australije,nijedno nije napravio pravim contestom.Bilo je tu nekih poraza od Noleta sa 3-1,al realno nijedno to finale ni sekunde nisam pomislio da on moze dobit.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 okt 2019, 20:13

darker10 je napisao/la:Ma jedino sto mozes predbacit Andyu jest to sto u 5 finala Australije,nijedno nije napravio pravim contestom.Bilo je tu nekih poraza od Noleta sa 3-1,al realno nijedno to finale ni sekunde nisam pomislio do on moze dobit.
Sto je najgore nisam na to mislio nego samo da je Stan bolje igra na GSovima nego na ostalim turnirima koje odigra a kod Murraya je obrnuto.A ne da je Stan bolji pd Andya na GSovima

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 okt 2019, 20:14

darker10 je napisao/la:Ma jedino sto mozes predbacit Andyu jest to sto u 5 finala Australije,nijedno nije napravio pravim contestom.Bilo je tu nekih poraza od Noleta sa 3-1,al realno nijedno to finale ni sekunde nisam pomislio da on moze dobit.
To je vise do Novaka nego do njega, jbg onaj je monstrum u Australiji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 20:14

Pa dobro,vjerovatno si mislio na to da je Stan bolje kapitalizovao svoje sanse :D

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 okt 2019, 20:15

hahaha e nek sam cuo pojam bolja forma u odnosu na uobicajenu :rol: :rol: Doduse i dalje imam problema da spojim taj pojam sa tvojom izjavom "Samo sto Wawovi najbolji dani dolaze upravo na GSovima,na najvecoj sceni za razliku od aristokrate.Ne kazem da je bolji,ali ima ubitacni gen za rwzliku od Andya" no dobro bice da se opet sam nisi dobro razumio.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 okt 2019, 20:16

bodi123 je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Ma jedino sto mozes predbacit Andyu jest to sto u 5 finala Australije,nijedno nije napravio pravim contestom.Bilo je tu nekih poraza od Noleta sa 3-1,al realno nijedno to finale ni sekunde nisam pomislio da on moze dobit.
To je vise do Novaka nego do njega, jbg onaj je monstrum u Australiji.
To svakako,al eto recimo izgubio je i od Federera ono jedno finale dosta glatko u 3 seta.Mislim nije nesto ogromno obzirom da je vecinu tih finala odigrao protiv Noleta,al eto jedna mala zamjerka na njegovu karijeru :D

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []