auu znaci autogrami se uzimali ....Adinjo je napisao/la:Svi igraci Reala (spanci) osim Iker-a, su cekali 15-tak min u tunelu igrace Barce da bi im cestitali prolazu u finale. Gestus veceri. Dzentlmenski nema sta !!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
auu znaci autogrami se uzimali ....Adinjo je napisao/la:Svi igraci Reala (spanci) osim Iker-a, su cekali 15-tak min u tunelu igrace Barce da bi im cestitali prolazu u finale. Gestus veceri. Dzentlmenski nema sta !!!
11 vs 11Los_Blanos2 je napisao/la:
11 vs 10 Pepe (2-0)
![]()
![]()
11 vs 11 (1-1)
Kad11 vs 11
5:0
29. novembar prosle godineLos_Blanos2 je napisao/la:Kad11 vs 11
Prosle godineDonnie Darko je napisao/la:29. novembar prosle godineLos_Blanos2 je napisao/la:Kad11 vs 11
Nista posebno, 10-ak golova, najbolji asistent kluba ove sezone, par sjajnih poteza, bio glavni pokretac igre Reala tokom cijele sezone. Veoma lose za jednog 22-godisnjaka koji je placen cak 15 miliona euraBlueIsTheColor je napisao/la:Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...Raul7 je napisao/la:S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vratiBlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
sad je to daleka proslost ??? ova sezona ja daleka proslost a osvajanje 5 titula LP gdje snimke gledas u crno-bijelom prizoru nijeLos_Blanos2 je napisao/la: Prosle godine![]()
da, cak prosle godine, prije cak 20-ak sedmica.Los_Blanos2 je napisao/la: Prosle godine![]()
Svi ljudi na svijetu znaju sta se dogadja, protiv vise sile se ne moze! Svaka cast momcima, nadigrali su ih na terenu, ovaj bi nam rezultat takodje odgovarao da nije starka, da nije ponistio gol Higuainu takodje bi prosli, ali smijesno.Los_Blanos2 je napisao/la:Kad11 vs 11
ovdje sve rasprave trebaju statiEdin TM87 je napisao/la:11 vs 11
nadigrali su ih na terenu
Burazeru, nemoj mjerit koliko je dao u odnosu na ulozeno, vec ja piricam o superstar klasi kakvi trebaju da igraju za Real... On nikad nece bit Zidan, ni Raul, ni Beckham i sl... kontas sta hocu da kazem? Realu trebaju klasni igraci, a ne da se ceka da Ozil sazrije, jer Real nije Arsenal pa da gura djecu... U Realu se traze rezultati odmah... i hajde mi sad reci ko po tebi ima prednost i ko je bolji igrac... Kaka ili on?Raul7 je napisao/la:
Nista posebno, 10-ak golova, najbolji asistent kluba ove sezone, par sjajnih poteza, bio glavni pokretac igre Reala tokom cijele sezone. Veoma lose za jednog 22-godisnjaka koji je placen cak 15 miliona eura
Sta ti mislis koliko je Barca cekala na Xavijaa ne da se ceka da Ozil sazrije, jer Real nije Arsenal pa da gura djecu... U Realu se traze rezultati odmah... i hajde mi sad reci ko po tebi ima prednost i ko je bolji igrac... Kaka ili on?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.