FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2016, 23:14

Meni da se dedo rahmetli vratio i rekao mi pred pocetak sezone, sine necete ni u evropu otici ove godine, ismijao bih se covjeku, a onda pobjegao da mi stravu saljevaju. Svi ocekivali nadogradnju sampionske ekipice, kvalitetne zamjene ako koga prodamo i dominaciju, a ono takva samarcina nam je uslijedila, da ce nam zvoniti u usima jos par godina.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 26 apr 2016, 23:16

Ma uvijek je bilo skepse, ali ni najcrnji pesimisti nisu mislili da ćemo se boriti za 4. mjesto. kuknjava
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 apr 2016, 23:18

fico je napisao/la:@Totti prica mi danas frajer. Iskren da budem znao je taj frajer svasta pricat, ali zna i tacnih info. Htio ga je Ibrak dovesti mjesto Dzene jesenas, ali Petrovic nije htio doci zbog Ibrakovih talova. I onda je dosao Jesic. Sada navodno dolazi, vec se radi u Upravi na njegovom dolasku, bez obzira ko nam sljedece sezone bio u Upravi.
Da nemoj me zayebavat :ljepota: znaš koliko si mi sad porasto u očima s tom pričom , valjda se sve obistini .

@unbx nemoj mi Kallasija svega ti neka ga .

Jokere šta ti imaš protiv Okića :wtf: :think:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2016, 23:19

Besic je napisao/la:
fico je napisao/la:@Totti prica mi danas frajer. Iskren da budem znao je taj frajer svasta pricat, ali zna i tacnih info. Htio ga je Ibrak dovesti mjesto Dzene jesenas, ali Petrovic nije htio doci zbog Ibrakovih talova. I onda je dosao Jesic. Sada navodno dolazi, vec se radi u Upravi na njegovom dolasku, bez obzira ko nam sljedece sezone bio u Upravi.
Da nemoj me zayebavat :ljepota: znaš koliko si mi sad porasto u očima s tom pričom , valjda se sve obistini .

Nazalost, nista efikasno! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 apr 2016, 23:22

Ma ja čekam Ćelu kao zadnju nadu da se protjera narkoman , kockar i alkos u jednom , ako i to preživi otić' i čestitat mu .
:mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2016, 23:24

Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Qurac je tan zadovoljan sto imamo 7 poraza, sto Evropu necemo vidjeti...
Ako sad ne odluci dati pare, nece nikad...
Iskreno, sumnjam da ce on dati ikakve pare.
Nase ne igranje Europe njega bas i ne zanima previse. To sto odigramo koje pretkolo, ne donosi mu previse para, to je sica.
Mislim da ce se slijedece sezone maksimalno morati forsirati juniori i ovih par mladjih igraca koju vec sad igraju. Ocekujem da ce politika takva biti.
Ovo je i najvjerovatniji scenario.
Dodace se najbolji juniori i ovi kadetski reprezentativci i eventualno 1-2 seniorska pojacanja zavisno od odlazaka i to je to.
A iskreno da kazem neka bude i tako mozda ce takva ekipa bolje igrati vec ova sada. Samo neka na vrijeme kazu da se u sezonu ulazi bez ikakvih ambicija pa da se bar nemamo zbog cega sikirati. Podrzacemo djecu pa kako god.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 apr 2016, 23:33

zagorski je napisao/la: Dodace se najbolji juniori i ovi kadetski reprezentativci i eventualno 1-2 seniorska pojacanja zavisno od odlazaka i to je to.
A iskreno da kazem neka bude i tako mozda ce takva ekipa bolje igrati vec ova sada. Samo neka na vrijeme kazu da se u sezonu ulazi bez ikakvih ambicija pa da se bar nemamo zbog cega sikirati. Podrzacemo djecu pa kako god.
Ovo bi i ja podrzao vala pa kad europe ne bi vidjeli ni sljedece godine. Zato sto ce ta djeca nakon godinu dvije igranja zajedno bit nepobjediva
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 apr 2016, 23:43

FrancescoTotti je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Dodace se najbolji juniori i ovi kadetski reprezentativci i eventualno 1-2 seniorska pojacanja zavisno od odlazaka i to je to.
Ovo bi i ja podrzao vala pa kad europe ne bi vidjeli ni sljedece godine. Zato sto ce ta djeca nakon godinu dvije igranja zajedno bit nepobjediva
Jest samo što ta djeca, već za pola godine će se umisliti da igračine,i svako svojim putem, u nas je to još uvijek nemoguće..Mi nismo u stanju još uvijek čistačicu zadržati 2godine, a kamo li igrače...

a neko je ljetos rekao da nas čeka težak period i da nešto nije uredu, nako ispadanja od Lecha, tačnije u upravi i tanu (vjerovatno što je zavrnuo pipu)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 apr 2016, 23:47

Varate se ako mislite da neće biti velike rekonstrukcije u timu.Zašto ovo kažem,zato sto je tacka uredjenje sportskog dijela u klubu na idućem sastanku čelnih ljudi glavna tema.Na njihovu žalost malo su se kasnije sjetili da neće proći nista ako te sportski dio ne isprati,jel puno smo puta konstatovali da je ovo prije svega ovo sportski klub pa onda sve ostalo,ne neka biznis firma kako su oni na to gledali.Eh sad kad je došlo da se nema gdje dalje,i oni su uvidjeli da prvo moraš imati rezultat pa sve uz to ostalo da se gradi.Tako da ostali ovi ne ostali,sada je sve po strani,radice se samo na ekipi i bit će dosta ulaganja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2016, 23:51

Nadam se druze da si u pravu. Sisoje sigurno ne misli stati sa ulaganjima iduce sezone, gurbeti su dosli do para i vec misle od iducoj sezoni, ako mi to ne ispratimo dobro, mogli bi se opet nacekati za iduci trofej. Opet nisam optimista i sumnjam da ce biti vecih ulaganja, ali molim Boga da si ti u pravu. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 26 apr 2016, 23:54

Apsolutno se slažem. Baš neki dan kontam u ovoj akademiji je odrađen stvarno dobar posao, pogotovo kod kadeta, prvi su, djeca koja su sa strane a i sva ostala koja su tu pokazuju da znaju, i onako se mislim koliko nas bi bilo spremno sačekati nekoliko godina bez ikakvih "prekucavanja", ambicija da ta djeca dođu u seniorski fudbal i da napokon imamo EKIPU.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 apr 2016, 00:00

Zamisli ovu varijantu. Dovesti kvalitetnog trenera i potpisati ga na najmanje 2 godine,s tim da u prvoj sezoni nema nikakvog rezultatskog imperativa. Otpustiti/prodati:Okić,Kramar,oba Mijanmarca,Duljević,Simeunović,Kalasi pa čak i Benko to jeste sve one igrače na čijim pozicijama imamo kvalitetne juniore/kadete... Dodati iz juniora i kadeta:Rastoder,Sadiku,Veladžić,Hadžić,Čataković... Dovesti/kupiti:Memišević i Hodžić(Radnik),Redžić (Borac) to jeste najbolje mlade igrače iz lige.
Prve sezone vjerovatno ne bi osvojili ništa,ali već slijedeće sezone bi ova ekipa bila u vrhu,još pogotovu zbog toga što bi se kroz prvu sezonu puno toga iskristalisalo,koliko ko može ili ne može,na kojoj poziciji škripi itd. I u drugoj sezoni planski dovesti 2-3 kapitalca i eventualno ubaciti još nekog juniora koji to zasluži,siguran sam da bi takva ekipa bila najveći favorit za titulu.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 27 apr 2016, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2016, 00:01

Da je i Benkari produziti ugovor na bar jos godinu! :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 27 apr 2016, 00:02

Besic je napisao/la:

Ma i meni je pravo drag Ahmo i nezasluženo je grijao klupu dok je Barić ordinirao na RB, ali kvalitet > sentiment.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 apr 2016, 00:03

ovo sto pišete je presipanje iz praznog u šuplje , mjenja se uprava ,postavljaju se treneri a niko ne zna nista . recimo mene sto interesuje ako ode uprava ko ce nam doci i na koji nacin ,volio bi da neko pojasni rad skupštine odnosno koliko Tan ima uticaja na skupstinu . mnogo pitanja a nekako niko nema pravog odgovora ,meni nije jasno kako mi funkcionisemo :?: :?: :?: :?: Jakupovicu mame ti se N...bem

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 00:19

Tan je skupstina, najprostije receno :D a kao drugo oko ove pipe i slicno, uopste nije zavrnuta bila kako se provlaci prica, samo se vratite unazad godinu i pogledajte koje smo sve igrace imali na platnom spisku, dovoljno ce vam se kazati koliko je para bilo, dakle jedini krivac je losa transfer politika i logicno je da poslije onolikog broja raskida na pauzi da nije bilo moguce dovesti novih 5-6 kvalitetnih igraca, barem imenom, mozda smo jednog,dvojicu i mogli priustiti al to je vec Jesic kriv jer je imao neku svoju viziju i doveo je sta je doveo, a sto se tice probijanja budzeta, probijen je budzet za transfere, sto opet nije nista strasno jer se lahko napravi rebalans, klub posluje u plusu i to jeste jedna od rijetkih istina koje Dino konstanto pominje tako da sto se tice para i uslova koje mi imamo ovu ligu smo morali pregaziti no na kraju je moguce da ni evrope necemo vidjeti, nazalost
Pyro is not a crime !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 00:22

I onda ce se prodati sve sto vala i haj Jovo nanovo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 apr 2016, 00:28

E da nešto napišem za ove što govore da ne znaju ko će nam sjediti u Upravi, odnosno ko će to novi doći. Pa jeste li vi pratili u Sport avazu zadnjih godinu dana, svaka ''legenda'' Kluba je pričala kako bi on ovako, kako bi on onako. Pa evo sad svima prilika, nek se sve te legenda angažuju, pa nek iskažu svoju ljubav prema FKS i pokažu šta znaju. Siguran sam da ima dosta kvalitetnih ekonomista i privrednika, koji su navijači FKS i koji znaju voditi Klub. Uostalom, za finansije brinu većinom Tanovi ljudi. Nama je bitan sportski dio. Znači: Fazlagić, Musemić Vahidin, Muzurović, pa sve do ovih ''mlađih'' Torlak, Hadžija, Škoro, Alaim... Pomozite FK Sarajevo kad mu je sportska podrška najpotrebnija.
SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 27 apr 2016, 00:29

Evander je napisao/la:
I onda ce se prodati sve sto vala i haj Jovo nanovo.
To i mene brine sta je cilj kluba ,promjenit cemo mi upravu al ako Tan odlucuje koga ce u upravu i kojim putem ide klub bojim se da nase misljenje nije ni bitno . evo recimo ja bi volio da je paja predsjednik haadzija direktor u upravi bivsi igraci al Tan hladno moze reci ma ja ne poznajem te ljude i nevjerujem im hocu ove koji su me doveli i u koje sam siguran :crazy: :damn: :crazy: :damn: :crazy: :damn:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 apr 2016, 00:43

Ja ne znam sta vama ne valja u klubu. Nemojte da sad počnem nabrajati sta se desilo otkad je Dino došao na poziciju..
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []