FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E to je cijena otplate dugova i kampa.
Tek za par godina cemo znati je li bilo vrijedno toga.
Nemam ja problem sa tim sto smo se prodali, trend u svijetu je takav, ali mislim da smo se prodali pogresnom kupcu. Odnosno, onome kojeg fudbal ne zanima niti sekunde i koji nas samo kao novu svoju firmu vidi.
Tek za par godina cemo znati je li bilo vrijedno toga.
Nemam ja problem sa tim sto smo se prodali, trend u svijetu je takav, ali mislim da smo se prodali pogresnom kupcu. Odnosno, onome kojeg fudbal ne zanima niti sekunde i koji nas samo kao novu svoju firmu vidi.
Okosnica kluba je otisla (Cimirot, Velkoski, Stoicev), a da se adekvatno nismo pojacali. Sve je do uprave i njihovog rada.
Onda dovodjenje polovnjaka trenera iz Srbije i Hrvatske. Oni da ista valjaju trenirali bi u svojim ligama. Ovo treba da prestane!
Nista jos nije izgubljeno sto se Evrope tice, jos su 4 utakmice u igri, a siguran sam da ce biti svega, iako ne bi ni pozelio da izadjemo u Evropu ako cemo se brukati.
Onda dovodjenje polovnjaka trenera iz Srbije i Hrvatske. Oni da ista valjaju trenirali bi u svojim ligama. Ovo treba da prestane!
Nista jos nije izgubljeno sto se Evrope tice, jos su 4 utakmice u igri, a siguran sam da ce biti svega, iako ne bi ni pozelio da izadjemo u Evropu ako cemo se brukati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa onako gledajuci stvari su ok ,puno toga se uradilo al trenutna situacija kaze da necemo u evropu i da veliki dio uprave podnosi ostavku ,po tom bi se moglo zsakljuciti da i nije baš dobroBosnianKingdom je napisao/la:Ja ne znam sta vama ne valja u klubu. Nemojte da sad počnem nabrajati sta se desilo otkad je Dino došao na poziciju..

Best case
-riješimo se haadalja
-riješimo se igračkih hadalja
-Ćelo na klupi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ove sezone smo imali najveci budjet u ligi(za prvi tim), imati cemo i iduce, druga stvar je sto ovi futavci to ne znaju iskoristiti.
Ne znam sto ce vam prica o Evropi, mi smo je zijanili, sto se prije pomirite lakse ce vam biti. Ove godine ranije na more braco
Ne znam sto ce vam prica o Evropi, mi smo je zijanili, sto se prije pomirite lakse ce vam biti. Ove godine ranije na more braco
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Iz tvojih usta u Bozije usiBesic je napisao/la:
Best case
-riješimo se haadalja
-Ćelo na klupi
Sent from my E6653 using Tapatalk
Besic je napisao/la:
Best case
-riješimo se haadalja
-rijesimo se haadalja iz uprave
-Ćelo na klupi
Reprezentacija Bosne i Hercegovine - Zmajevi
▼
BEZ DLAKE NA JEZIKU Safet Sušić žestoko kritikovao FK Željezničar
Susret je igran na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, a strijelac jedinog gola na susretu bio je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović.
Opšti je utisak kako najveći derbi bh. fudbala ponovo nije opravdao očekivanja, jer smo gledali uglavnom nezanimljivu i dosadnu utakmicu sa mnogo prekida.
Legenda FK Sarajevo i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u svom je stilu, bez dlake na jeziku, prokomentarisao pobjedu tima sa Grbavice sljedećim riječima:
"Igrači Željezničara ni sami ne znaju kako su pobijedili. Ono što su oni radili po terenu, to nije fudbal", kazao je Sušić.
▼
BEZ DLAKE NA JEZIKU Safet Sušić žestoko kritikovao FK Željezničar
Susret je igran na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, a strijelac jedinog gola na susretu bio je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović.
Opšti je utisak kako najveći derbi bh. fudbala ponovo nije opravdao očekivanja, jer smo gledali uglavnom nezanimljivu i dosadnu utakmicu sa mnogo prekida.
Legenda FK Sarajevo i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u svom je stilu, bez dlake na jeziku, prokomentarisao pobjedu tima sa Grbavice sljedećim riječima:
"Igrači Željezničara ni sami ne znaju kako su pobijedili. Ono što su oni radili po terenu, to nije fudbal", kazao je Sušić.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zvezda 80-ti do 90-te je sve pokupovala sto je vrijedilo u tadasnjoj ligi , od panceva , prosineckog , sabanhadzovica i td i tako stvorila europskog prvaka .. jednog dana cemo i mi sve pokupovati sto valja ovdje i uspjeh samo takav napraviti ...
Hoćemo kar'ne. Nismo u stanju odvojit malo crkavice za jednog, a da ne govorim o 5-6 njih.HeraklitMracni je napisao/la:Zvezda 80-ti do 90-te je sve pokupovala sto je vrijedilo u tadasnjoj ligi , od panceva , prosineckog , sabanhadzovica i td i tako stvorila europskog prvaka .. jednog dana cemo i mi sve pokupovati sto valja ovdje i uspjeh samo takav napraviti ...
ZEMLJO, OTVORI SE, ŠTA DOČEKAH... kuknjava
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma 'ta ce losMi kuknjava kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eto, u kakvu nas je situaciju dovela uprava, da se žali Miloš Stojčev...Sa silnim parama nisu mogli dovest, ako ništa, onda desetku jednakih kvaliteta, a itekako ih ima. Sve vam yebem. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Bolan mi u raspalom Borcu nismo mogli Subića klepiti... Šatro ne bi došao da se nisu pare kako treba ponudile... Da ne pričamo o nekim drugim... Osim Velkoskog ne sjećam se da smo potrošili marke na bilo koga domaćeg ili stranog. Osim kasnije na raskide ugovora kad se pokaže fula svaki taj koji je šatro došao "za DŽ"....uNbx je napisao/la:Hoćemo kar'ne. Nismo u stanju odvojit malo crkavice za jednog, a da ne govorim o 5-6 njih.HeraklitMracni je napisao/la:Zvezda 80-ti do 90-te je sve pokupovala sto je vrijedilo u tadasnjoj ligi , od panceva , prosineckog , sabanhadzovica i td i tako stvorila europskog prvaka .. jednog dana cemo i mi sve pokupovati sto valja ovdje i uspjeh samo takav napraviti ...Bolje dovest sa strane igrače i dat im basnoslovne plate da sjede na zapadu.
ZEMLJO, OTVORI SE, ŠTA DOČEKAH... kuknjava
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Pile.[youtube][/youtube]
Al je milosu zrinjski bio vjecita musterija
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kakav on, progonio trenere i setao po terenu, taraba.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni nije jedno jasno kako su Tatomirovic,Stojcev ,Velkoski sti kao Kramar ,Okic ,Rustemovic ovi sad sto kritikuju isto su pisali i za ovu trojicu prvo navedeni , ova sad sitacija jest za kritiku al nije mi jasno zasto ste pisali isto i prije 2 godine da su to plovnjaci iz Srbije Makedonije ,jednostavno mislim da je to u krvi velikoj vecini navijaca Sarajeva da mora imati 2-3 igraca koja prozivaju a nisu ni svjesni kvaliteta tih igraca ,odnosno koliko stvaraju negativnu atmosferu .Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko proziva Rustemovica, najboljeg igraca FKS proljetnog dijela sezone?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Eh bingo! Upravo na ove grane je nas klub doveden !Sabinho je napisao/la:Ko proziva Rustemovica, najboljeg igraca FKS proljetnog dijela sezone?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
pa dosta se pisalo da je panj ,bukva itd cuo sam te povike prema njemu i na utakmicama , doduše manje u posljednje vrijeme sad su na tapeti okic ,kramar i radovac.Sabinho je napisao/la:Ko proziva Rustemovica, najboljeg igraca FKS proljetnog dijela sezone?
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 10 gostiju.