Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovdje ako moj Željo izvuče bod bit ce dobro
Ne daju da se približimo i borimo za 3 mjesto
Prva tri mjesta sigurna za tri komponente- B- S- H
E Saveze - Saveze
Ne daju da se približimo i borimo za 3 mjesto
Prva tri mjesta sigurna za tri komponente- B- S- H
E Saveze - Saveze
Ma dobro svakako, da imaju igrače ne bi bili tu gdje su, slažem se, al kažem da im fale 2 igrača naprijed da naprave problem konama. Odbrana je šuplja ko švicarski sir, a nisam ništa rekao da se tu mijenja. Rekao sam, samo umjesto invalida Džafića neko normalan ili mlađi Said, jedno od te dvije opcije. Nisam sad kontao da im komplet sastav promijeniš jbg.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:03Hrvanovic i Said lice na igrace kod njih, ovo ostalo je pretanko. Da je Said mladji, da imaju dobro krilo, dobrog spica, jbg, da su babi muda, to bi druga ekipa bila. Iako mislim da im je odbrana veci problem, mogli su jos 3 primiti da su ovi bili pribraniji. Nadam se da ce moci nesto u drugom, ali mislim da ce prije dodatno pasti.Zutti je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:56Sloboda danas uopšte ne izgleda užasno kao prije. Naravno imaju amaterskih grešaka u pomjeranju, preuzimanju, kašnjenju na loptu, zadnja linija ko da su ih skupili na putu do Sarajeva, sredina totalno operisana od kreativnosti već samo na trku uspijevaju parirati (pitanje je šta će biti kad padnu oko 60te minute), al da umjesto Džafića imaju jedno normalno desno krilo koje može probiti 5-6 puta desnu stranu kona za utakmicu ili da Said ima 6-7 godina manje bilo bi itekako veselo. Fali im i centarfor samo da iskoristi greške ove 6. (Karamarko valjda), frajera opali prenos i samo zaboravi da ima igrača iza leđa, a kad tad će neko iza zakasniti da zatvori. Već su jednom dobru šansu na tu grešku stvorili.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:49Sloboda je stvarno losa. Totalna nemoc. Mislio sam da ce se malo dici dolaskom Azmira (ako ih je preuzeo uopste), ali izgleda nista od toga.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Jel moguće da ovo nisu vidjeli.
-
- Kontakt:
5553 sezonskih 3 milje djecee, plus zene djaba. Ima jedno 12 milja, ali ako racunamo veliki broj gostujicih navijaca
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Što ovaj Al Jaber namjerno dobi 3 žuti ??
Sloga u Doboju nije baš lagana utakmica.
bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:39Što ovaj Al Jaber namjerno dobi 3 žuti ??
Mislim da nije shvatio da je trebao izaći na drugu stranu, ako sam dobro upratio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I onako ništa od njega nemaju, nula bodova u zadnje vrijeme. Ne znam jel imao dvije dobre utakmice do sada.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:39Što ovaj Al Jaber namjerno dobi 3 žuti ??
-
- Kontakt:
Pa vidim nabacuju mu na klupi i smješkaju se , kao da je želio da dobije . Nije izgledao nesretno zbog kartona.Virtu4l je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:43bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:39Što ovaj Al Jaber namjerno dobi 3 žuti ??
Mislim da nije shvatio da je trebao izaći na drugu stranu, ako sam dobro upratio.
A šta da rade, neće ga strijeljati. Vidio si kako ga je Boljević napao.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:45Pa vidim nabacuju mu na klupi i smješkaju se , kao da je želio da dobije . Nije izgledao nesretno zbog kartona.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kone rutinski.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Horde zla tastatura huligan
800 jug
1500 istok
1500 sjever
300 zapad
posjeta realna 4100
Zeljo nikad gladniji za pobjedom i golovima, rijetkost vidjeti. Na 3-0 hoce jos. Svaka cast.
Sloboda ispala davno bez rezultatskog znacaja utakmica za njih ali opet nisu nesto se lose ni pokazali. Solidna utakmica.
1500 istok
1500 sjever
300 zapad
posjeta realna 4100
Zeljo nikad gladniji za pobjedom i golovima, rijetkost vidjeti. Na 3-0 hoce jos. Svaka cast.
Sloboda ispala davno bez rezultatskog znacaja utakmica za njih ali opet nisu nesto se lose ni pokazali. Solidna utakmica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:

Dobri ste ove godine, nema sta, malo srece malo individualnog kvaliteta, malo dobrog rada trenera, fino to ide, i dobro gurate.

Steta sto niste spremni na tandem Renan Oliveira - Haskic sljedece polusezone al' Boze moj

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 nov 2024, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Toliko su se kofrčili, omalovažavali, ponovo bili prvaci svemira... samo 2 boda ispred velikog Željezničara.
Odvadite malo divovi, da ponovo ne bude kmečanja.
Odvadite malo divovi, da ponovo ne bude kmečanja.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:56Dobri ste ove godine, nema sta, malo srece malo individualnog kvaliteta ali dobro gurate.
Ma nisam te zato bihuzurio.

killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:56Steta sto niste spremni na tandem Renan Oliveira - Haskic sljedece polusezone al' Boze moj![]()
Niko nije spreman na to, niste ni vi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Previše lako je ovo bilo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Hajde nadam se da ce Barbarez pozvati Muftica, da ga utopite konacno kad vec Hadis nece da ga odvede u neki sporVirtu4l je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:59killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:56Dobri ste ove godine, nema sta, malo srece malo individualnog kvaliteta ali dobro gurate.
Ma nisam te zato bihuzurio.Nego zbog austrijskog Manuela Nojera.
![]()
killafrommanilla je napisao/la: ↑30 nov 2024, 17:56Steta sto niste spremni na tandem Renan Oliveira - Haskic sljedece polusezone al' Boze moj![]()
Niko nije spreman na to, niste ni vi.![]()

Mi smo se spremili, ne znam jesu li pitari, a iza njih je Yunus Malli

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
zeljo korak blize tituli, bas kao po najavama. Bit ce luda sezona, valjda ne dozive neki sunovrat. Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.