Ma ne znaju i ne mogu bolje djaba psovati a i nemaju ni zelje ni volje ni odgovornosti. **** moramo i ovu tranziciju igrača istrpiti, bilo je kanton pa smo prošli, pa osrednja ekipa u DLC pa dobra i uvjerljiva ekipa u DLC pa sada imamo lošu ekipu PLF, iduca selekcija igrača bi trebala i mora biti, dobra ekipa PLF...zamorano je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:50Kakva ba naša djeca? Ako su dobri kao što su bili u centru svaka čast našoj djeci,al ako su tarabe ko što su sad trenutno ebem ti ja našu djecu!!! Igrali smo kažete bez 3,4 standardna igrača? Ma koji su to igrači ba jel glupi Žuna i debilni Mehič hahaha de ba dodjite sebi više! Ovi igrači klincu nisu dobri,ko ih je birao i dovodio mame mu se nakarindzam i tebi Duvnjaku zahode i ubleho trenerska! Očekujem da proradi Karič kad povredu sanira negdje 2028 godine i da sve krene ful. Umjesto da se bore da ne izgube danas,pa bi vidjeli ljepote atmosfere i raje u četvrtak ovako sve sjebaše! EBEM LI VAM SVE RETARDIRANO VIŠE U STAU!!! Uprava se bori svim silama,Robija gine za klub,simpatizeri su spremni pomoči kome bolan??? Ovoj našoj debilnoj djeci i tarabama sa strane koji igraju za Čelik! Ebem li vam sve po spisku!!! MARŠ STOKO IGRAČKA!
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Međuseljca su prebili u drugom poluvremenu, ali yebi ga tako to ide u prvoj ligi. Neiskusni, naivni i pušimo iste fore svaku gostujuću utakmicu.Zalayeta22 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:40Begic je izaso zbog povrede koliko sam vidio, Isakovic je pokazivo na izmjenu al je odigro do kraja poluvremena. Bas su bili divljaci igraci Jedinstva, imali su startove Boze sacuvaj.Truhlo je napisao/la: ↑28 okt 2023, 17:48Kao što sam najavio, Jedinstvo kući je sasvim druga ekipa.Truhlo je napisao/la: ↑23 okt 2023, 11:29
Jedinstvo u gostima je kanta za nabijanje, međutim kad igraju kući to je druga ekipa i obično imaju jako domaćinsko suđenje. Bez potcjenjivanja, dan ranije otići i odigrati čvrsto u odbrani, kao što kažeš njima gori i čekati kontru kao protiv Slobode.
Jedinstvo kući:
- 2 pobjede, 2 remija, 2 poraza, gol razlika: 6:7
Čelik u gostima:
- 1 pobjeda, 3 remija, 2 poraza, gol razlika: 7:10
Može se ovo dobiti jednom čvrstom igrom nazad. Dario je iskusan trener u ovoj ligi, uzimao je na strani utakmice, tako da bi trebao znati kako postaviti ekipu. Nema tu tika taka, dodavanja, nego čvrst blok nazad i guraj kontru Mašiću, Šariću, Međuseljcu. Izašli smo ko zadnje levatine u Rahiću i Gračanici, u Kaknju primili gol na početku, u Maglaju bože sačuvaj, to se ne smije dešavati. Izbijaj loptu 50 metara i drži koncentraciju u odbrani i neće biti problema.
Ne znam jeste li primjetili, ali nekako je Dario pobjedio sam sebe. Ok nekvalitet, 5 prvotimaca ti fali, juniori, to na stranu.
Prvo poluvrijeme je fino zatvorio Jedinstvo i postavio ekipu u formaciju od 4 1 4 1. Stajalo je 9 igarača iza lopte i one dvije šanse koje je jedinstvo napravilo u prvom poluvremenu je plod naše smušenosti u odbrani koja nas krasi na svim gostovanjima. Takvom postavkom smo izlazili na veznjake jedinstva i fino čekali kontru, jedan šut, stativa.
I kada sam očekivao da ćemo tako nastaviti i u drugom poluvremenu, vadi Begića predpostavljam zbog povrede i prebacuje formaciju na 4 2 3 1. Nakon 10 minuta vidjelo se da je to ogromna greška i bilo je pitanje vremena kad će nam zabiti gol. Ako je već Begić zbog udarca morao izaći, zašto nije nastavio sa 4 1 4 1? sa Smajićem na zadnjem veznom. Uvjeren sam da bi namučili Jedinstvo i da bi se otvorila koja kontra u nastavku jer bi oni još naprijed krenuli.
12. Kolo, 7 gostovanje u ovoj ligi, mi pušimo iste fazone sa krađom vremena i puštamo da nas uhvate u mašinu ko zadnje levate.
@laudrop ne treba praviti razliku domaći, strani igrači, to je primitivno. Mi da smo ušli u ovu sezonu sa komplet rosterom iz prošle bili bi zadnji na tabeli i manje bi bodova od Mladost DK imali.
Stisnuti zube i dobiti ove dvije utakmice kući i na zimu jedan dobar rez igračkog kadra uraditi. Bez 3, 4kvalitetna pojačanja u svakoj liniji, nemamo šta tražiti na proljeće.
Rasut ćemo Zrinjski![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Dijasporac smiri se, macku nisi sutuno u zivotu ti se nasao pametovat ovdje, nekad znas biti zabavan, ali si pretjerao sad. Ko si ti da psujes nekomezamorano je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:50Kakva ba naša djeca? Ako su dobri kao što su bili u centru svaka čast našoj djeci,al ako su tarabe ko što su sad trenutno ebem ti ja našu djecu!!! Igrali smo kažete bez 3,4 standardna igrača? Ma koji su to igrači ba jel glupi Žuna i debilni Mehič hahaha de ba dodjite sebi više! Ovi igrači klincu nisu dobri,ko ih je birao i dovodio mame mu se nakarindzam i tebi Duvnjaku zahode i ubleho trenerska! Očekujem da proradi Karič kad povredu sanira negdje 2028 godine i da sve krene ful. Umjesto da se bore da ne izgube danas,pa bi vidjeli ljepote atmosfere i raje u četvrtak ovako sve sjebaše! EBEM LI VAM SVE RETARDIRANO VIŠE U STAU!!! Uprava se bori svim silama,Robija gine za klub,simpatizeri su spremni pomoči kome bolan??? Ovoj našoj debilnoj djeci i tarabama sa strane koji igraju za Čelik! Ebem li vam sve po spisku!!! MARŠ STOKO IGRAČKA!
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Robijasi jedina svijetla tacka,igraci se takmicili koji ce biti gori!fuj!!!!
Dok ekipa igra, Zuna hoda po Beogradu, nasi navijaci presli preko 300 km da podrze klub a on u inostranstvu. Nema nekog zajednistva medju igracima.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta je covjek pogresio od njegovih para platu dobijaju i ima pravo da im je.be mater jer nisu ni marku zasluzili a ne platu....sutra ce te ovi antitalenti tuzit i naplacivat po 20kdinodino2019 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Dijasporac smiri se, macku nisi sutuno u zivotu ti se nasao pametovat ovdje, nekad znas biti zabavan, ali si pretjerao sad. Ko si ti da psujes nekomezamorano je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:50Kakva ba naša djeca? Ako su dobri kao što su bili u centru svaka čast našoj djeci,al ako su tarabe ko što su sad trenutno ebem ti ja našu djecu!!! Igrali smo kažete bez 3,4 standardna igrača? Ma koji su to igrači ba jel glupi Žuna i debilni Mehič hahaha de ba dodjite sebi više! Ovi igrači klincu nisu dobri,ko ih je birao i dovodio mame mu se nakarindzam i tebi Duvnjaku zahode i ubleho trenerska! Očekujem da proradi Karič kad povredu sanira negdje 2028 godine i da sve krene ful. Umjesto da se bore da ne izgube danas,pa bi vidjeli ljepote atmosfere i raje u četvrtak ovako sve sjebaše! EBEM LI VAM SVE RETARDIRANO VIŠE U STAU!!! Uprava se bori svim silama,Robija gine za klub,simpatizeri su spremni pomoči kome bolan??? Ovoj našoj debilnoj djeci i tarabama sa strane koji igraju za Čelik! Ebem li vam sve po spisku!!! MARŠ STOKO IGRAČKA!

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- samoposteno
- Kontakt:
Otiso da pregovara se Partizanom
Ma Novi Šeher ga odbio

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- samoposteno
- Kontakt:
samoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:43Mlad je polako za 20-30 godina mozda bude nesto od njega

-
- Kontakt:
Ti si antitalent i za zamorana a to govori ova tvoja zadnja recenica, ocito da si u Premijer kigi ostao s glavom. Koje crne tuzbe i naplata na amaterake ugovore dozovi sesamoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:31Sta je covjek pogresio od njegovih para platu dobijaju i ima pravo da im je.be mater jer nisu ni marku zasluzili a ne platu....sutra ce te ovi antitalenti tuzit i naplacivat po 20kdinodino2019 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:23Dijasporac smiri se, macku nisi sutuno u zivotu ti se nasao pametovat ovdje, nekad znas biti zabavan, ali si pretjerao sad. Ko si ti da psujes nekomezamorano je napisao/la: ↑28 okt 2023, 21:50Kakva ba naša djeca? Ako su dobri kao što su bili u centru svaka čast našoj djeci,al ako su tarabe ko što su sad trenutno ebem ti ja našu djecu!!! Igrali smo kažete bez 3,4 standardna igrača? Ma koji su to igrači ba jel glupi Žuna i debilni Mehič hahaha de ba dodjite sebi više! Ovi igrači klincu nisu dobri,ko ih je birao i dovodio mame mu se nakarindzam i tebi Duvnjaku zahode i ubleho trenerska! Očekujem da proradi Karič kad povredu sanira negdje 2028 godine i da sve krene ful. Umjesto da se bore da ne izgube danas,pa bi vidjeli ljepote atmosfere i raje u četvrtak ovako sve sjebaše! EBEM LI VAM SVE RETARDIRANO VIŠE U STAU!!! Uprava se bori svim silama,Robija gine za klub,simpatizeri su spremni pomoči kome bolan??? Ovoj našoj debilnoj djeci i tarabama sa strane koji igraju za Čelik! Ebem li vam sve po spisku!!! MARŠ STOKO IGRAČKA!
-
- Kontakt:
Nisam bio u mogucnosti gledat utakmicu zbog obaveza, pratio sam komentare malo ovdje al evo sad sam pregledso bolje da nisam. Nije se nista puno promjenilo igra katastrofa mada ko sto neko rece to nemamo od pocetka sezone, a i Dario je tek dosao pa nije se mogla ocekivat neka velika promjena ali se moglo ocekivat zalaganje kao protiv Slobodr kojeg NIJE BILO ni blizu. Bajramovic ne moze igrat beka, kao stoper okej al bek nikako. Isto vazi i za Sivca krilu, lik igro krilo isto da je igrao beka, nije za toga nije se snasao i to je to. Nadam se da je nekima to jasno koji su gurali Sivca na krilo. Talha po meni najlosija njegova utakmica u dresu Celika, mnogo gresaka. Saric preko 50 min ne moze. Durmis je bio dobar kad je usao. Citavu ovu polusezonu je bolji kad udje s klupe.
Izgleda da su im vecini misli na utakmici sa Zrinskim isto sto je prosle godine bilo u Ilijasu pred utakmicu sa Sarajevom.
Ne slazem se ovdje sto neki pisu da je Masic neradnik. Po meni se on bas trudi. U nekim utakmicama se vise trudio nego neki momci iz Zenice. Mene nervira nesto drugo kod njega, a to je sto cesto grana rukama na saigrace kad ne dobije loptu il mu se dadne pogresan pas i bespotrebno unosi nervozu u ekipu. Narsvno to ne radi svakom npr. svom jaranu Saricu i ako mu pogresno dadne loptu on njemu aplauz. Cesto gledaju jedan drugog i definitivtno ih treba razdvojit. Naravno Masic ostaje. Nemam nists protiv Sarica al gdje god da je bio imao je los pristup i nedisciplinovan je i neradnik. Ako se promjeni nek ostane ali trenutno NE.
Meni ova ekipa i dalje ne djeluje kao ekipa vise mi izgleda da jedan drugog ne vole i da mu je drago kad neko odigra lose makar i ne pobjedili. Nema te timske atmosfere. Remont na zimu OBAVEZAN.
Izgleda da su im vecini misli na utakmici sa Zrinskim isto sto je prosle godine bilo u Ilijasu pred utakmicu sa Sarajevom.
Ne slazem se ovdje sto neki pisu da je Masic neradnik. Po meni se on bas trudi. U nekim utakmicama se vise trudio nego neki momci iz Zenice. Mene nervira nesto drugo kod njega, a to je sto cesto grana rukama na saigrace kad ne dobije loptu il mu se dadne pogresan pas i bespotrebno unosi nervozu u ekipu. Narsvno to ne radi svakom npr. svom jaranu Saricu i ako mu pogresno dadne loptu on njemu aplauz. Cesto gledaju jedan drugog i definitivtno ih treba razdvojit. Naravno Masic ostaje. Nemam nists protiv Sarica al gdje god da je bio imao je los pristup i nedisciplinovan je i neradnik. Ako se promjeni nek ostane ali trenutno NE.
Meni ova ekipa i dalje ne djeluje kao ekipa vise mi izgleda da jedan drugog ne vole i da mu je drago kad neko odigra lose makar i ne pobjedili. Nema te timske atmosfere. Remont na zimu OBAVEZAN.
-
- Kontakt:
Slazem se apsolutno s ovom recenicom da nema zajednistva!
- samoposteno
- Kontakt:
@dinodino2019 sta hoces da kazes da svi imaju amaterske ugovore i da ih mozes otjerat kad god hoces bez da placas penale pa ako je tako sutra ih odma otjerat sve osim durme i sivca i neka Robijasi obuku dres nista losiji nece bit na terenu
Ko je Duvnjaku uvalio Šetkića, Pehilja, Salkanovića i ostalu kompaniju, da mi je znati. 

-
- Kontakt:
Samo Medjuseljac ima profi ugovor. Mozes sutra raskinuti sa svakim igracem ugovorsamoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:54@dinodino2019 sta hoces da kazes da svi imaju amaterske ugovore i da ih mozes otjerat kad god hoces bez da placas penale pa ako je tako sutra ih odma otjerat sve osim durme i sivca i neka Robijasi obuku dres nista losiji nece bit na terenu
- samoposteno
- Kontakt:
Super onda ih sve otjerat dovedi juniore zavrsit ce sezonu na boljem mjestu nego ove zvjezdicedinodino2019 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:56Samo Medjuseljac ima profi ugovor. Mozes sutra raskinuti sa svakim igracem ugovorsamoposteno je napisao/la: ↑28 okt 2023, 22:54@dinodino2019 sta hoces da kazes da svi imaju amaterske ugovore i da ih mozes otjerat kad god hoces bez da placas penale pa ako je tako sutra ih odma otjerat sve osim durme i sivca i neka Robijasi obuku dres nista losiji nece bit na terenu
Svi igrači koji su dovedeni u eri Duvnjaka:
- M. Mehić
- Zukić
- Karić
- Sijerkić
- Huzbašić
- Mujić
- Arežina
- Jašarević
- Pašalić
- Sibalo
- Hrelja
- Šarić
- A. Mehić
- Mašić
- Piljug
- Horić
- Pehilj
- Bajramović
- Salkanović
- Brkić
- Šetkić
- Tabaković
- Begić
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.