Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Donnie Darko » 03 maj 2011, 23:33

ek0 je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la: 11 vs 11
5:0 :lol:
Moram te razocarati, ali i ta je bila 11 vs 10. ;)
jeffren je postigao pogodak u trenutku kad je real imao ramosa na terenu, tako da se mozes posrat na tih 10.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 maj 2011, 23:33

PA ZAR JE OVO POTREBNO U DANAŠNJEM SVIJETU NOGOMETA?

Real pokraden po drugi put u tjedan dana!

Nevjerojatno da je ono bio, pazi ovo, prekršaj na maskeranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šta reći, čisti gol Reala a ako ga već nije dosudio, što nema logike jer je po zdravom razumu ovo trebao biti gol onda je trebao biti faul na RONALDU.

Pa ljudi moji ovakvo suđenje na očiglednu korist Barcelone se opet ponavlja!

Eto i sad će se naći netko ko će reći da je ono bio faul na Maskeranu!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 maj 2011, 23:38

Bio je faul na Masceranu, De Blekere je to vidio..
Cudi me kako Marcelu nisu svirali nesto, tj. mozda bi svirali daje bilo 0-1 :?

Ovo je bilo vise "sudijskopsihoclasico"
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 maj 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 03 maj 2011, 23:38

ko je kriv sad mourinhu?

a) unicef

b) masoni

c)iluminati

d) obama

e) al kaida

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 maj 2011, 23:38

ek0 je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la: 11 vs 11
5:0 :lol:
Moram te razocarati, ali i ta je bila 11 vs 10. ;)
znaci sudija je uticao na rezultat iskljucivsi bolesnika u 94' ?
ser del barça es el millor que hi ha !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 maj 2011, 23:39

ja se iskreno nadam da je murinjo gledo utakmicu i vidio da real predje centar sam kad golman nabije...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 maj 2011, 23:45

Stefan Effenberg je napisao/la:PA ZAR JE OVO POTREBNO U DANAŠNJEM SVIJETU NOGOMETA?

Real pokraden po drugi put u tjedan dana!

Nevjerojatno da je ono bio, pazi ovo, prekršaj na maskeranu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šta reći, čisti gol Reala a ako ga već nije dosudio, što nema logike jer je po zdravom razumu ovo trebao biti gol onda je trebao biti faul na RONALDU.

Pa ljudi moji ovakvo suđenje na očiglednu korist Barcelone se opet ponavlja!

U prvoj utakmici, Pepe je zaslužio crveni karton, a uz njega i Marcelo.
Uz to, Di Maria simulirao je 4-5 puta faul i onda kojeg li licemjera, nakon petog simuliranja nabraja sudiji na prste te navodne faulove, da bi ovaj Alvesu pokazao žuti karton nakon toga..

U drugoj utakmici... "Faul" na Maskeranu je smiješan, faul Di Marie na Puyolu je smiješan...
Sudija je bio loš totalno.

Ipak ne možemo zanemariti da je barcelona dominirala u obadvije utakmice...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 maj 2011, 23:50

Stvarno bi volio tj. misljenje ozbiljnih navijaca Barce na ovom forumu, kakav je ono faul u napadu na Masceranu :?

Simpatizeri Messija, Xavija, Vilja, Pedra nedolaze u obzir..mislim da nema niko ozbiljan al eto.. :?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 03 maj 2011, 23:52

Los_Blanos2 je napisao/la:Stvarno bi volio tj. misljenje ozbiljnih navijaca Barce na ovom forumu, kakav je ono faul u napadu na Masceranu :?

Simpatizeri Messija, Xavija, Vilja, Pedra nedolaze u obzir..mislim da nema niko ozbiljan al eto.. :?
slika

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 maj 2011, 23:53

Los_Blanos2 je napisao/la:Stvarno bi volio tj. misljenje ozbiljnih navijaca Barce na ovom forumu, kakav je ono faul u napadu na Masceranu :?

Kralju, kako ti kao simpatizer Murinja, možeš da tražiš nečije objektivno mišljenje... Kad je sam Murinjo totalno iskompleksiran i veoma egoističan tip..?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 maj 2011, 23:54

Los_Blanos2 je napisao/la:Stvarno bi volio tj. misljenje ozbiljnih navijaca Barce na ovom forumu, kakav je ono faul na Masceranu :?

...vidim da nisi vidio moje komentare vezane za tu situaciju... ;)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 03 maj 2011, 23:54

Da ga Ronaldo nije pokupio, Mascherano bi stigao prije Higuaina, i spasio bi gol. Gotova prica.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 maj 2011, 23:55

stani, non stop se fatate sudija jbt 5 sudija razlicitih sudi i ni jedan nevalja, kad izgledas onako nemocno i svaki start ti je skoro za kartona sta ocekujes? da ce sudija napast barsu i otimat im loptu da se i real igra...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 maj 2011, 23:58

Los_Blanos2 je napisao/la:
a ne da se ceka da Ozil sazrije, jer Real nije Arsenal pa da gura djecu... U Realu se traze rezultati odmah... i hajde mi sad reci ko po tebi ima prednost i ko je bolji igrac... Kaka ili on?
Sta ti mislis koliko je Barca cekala na Xavija :? :roll:
Barcelona nije cekala na Xavija. Xavi je postao to sto je postao, onog trenutka kada je Iniesta zaigrao uz njega.

Inace, De Bleeckere je ponistio na smesan nacin akciju koja je trebala da dovede do 0:1. Real je ostecen u ovom mecu.

Lass mozda jeste najsmesnija desetka u istoriji Reala, ali je danas podsetio malo na Makelele-a. Strasan igrac, voleo bih da ga vidim u Serie A. ;)

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 maj 2011, 23:59

randy_moss je napisao/la:

Da ga Ronaldo nije pokupio, Mascherano bi stigao prije Higuaina, i spasio bi gol. Gotova prica.
...mozda i bi prije stigao,ali ronaldo nije s namjerom srusio mascherana nego slucajno poslije faula piquea tokom pada,barem se tako cini...ja navijam za barcu,ali treba ponekad staviti to na stranu i biti realan... ;) ...ako sudija nije svirao faul ronaldu,nije ni ono trebao svirati...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 maj 2011, 23:59

Odavno nista nisam pisao, ali stvarno je sramota da ovi fanatici Real Madrida pisu ovakve gluposti. Evo jedno razmisljanje navijaca koji za Barcu navija od '96 godine i vremena kada je Meho Kodro igrao za istu.

Cist gol im ponisten??? De ljudi ne budite smijesni. Prvo nije bilo faula CR se bacio i mozda je bilo kontakta tijelom, nogama nije 100%, tijelom mozda CR se baca ili pada u duelu i pada pravo na nogu Mascheranom sto se vidilo na prvu bez ponovljenog snimka. To je faul, nije namjera ali je faul da je namjera bio bi zuti karton.

Uz to ajmo dodati da CR nije pao da mi Mascheranom 100% stigao loptu prije Higuaina sto ce vam potvrditi svaki video clip sa tom situacijom, ko iole poznaje fiziku i ima malo logike moze vidjeti da bi Javier stigao duplo brze do lopte od Higuaina

Stvarno ne mogu da razumijem neke ljude.

I naravno za kraj jos jedan clip od mene, tice se prve utakmice, vjerujem da su ga mnogi i pogledali ali da ne bi pricali puno o tome i bacanju Alvesa i glumatanju nek pogledaju ovaj clip, ja sam izvukao detalj kad je Alves udaren i to je ova slika:

slika

A evo vam i ovaj clip koji sam imao namjeru staviti a radi se o ovome :
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club

blaugrana1899
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana1899 » 04 maj 2011, 00:03

pacovi_tu_ima je napisao/la:

slika
ev vec sam par puta objsnio faul ko faul je cist ko suza jer je ronaldo sapleo maskerana a ovaj je bio blizi lopti od higuaina al je greska napravljena jer je ono bio ocigledan prekrsaj piqea na ronaldu tak da nije mogo bit nikako faul za barselonu sudija je imo 2 opcije jedna je da nista ne svira i prizna go a druga da da faul nad ronaldom ona 3 da se da lopta maskeranu je bila katastrofalna greska stim da bi jos veca bila da je priznao go eto jedan objektivan komentar ako oces prihvati ak neces tvoj problem ;)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 00:04

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 maj 2011, 00:11

valjda sudije vole Barcelonu najvise pa njima sviraju sve i svasta i sve kod njih prolazi, mada im ta pomoc nije potrebna jer i tako bi usli u finale..padavicari me najvise nerviraju :roll:
15.10 - 15.06 ...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 maj 2011, 00:33

http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... YN4rV5uZ#b na 2:49 premotajte pa vidite jel bio faul,,ja nezz sta je sa vasim ocima boga mi ccc jos lijepo priblizili i na utakmici,,c ronaldo nije namjerno udario macha al mu je zapeo sa ramenom i time ga onemogucio da dodje do lopte (a ocito je bio blizi njoj)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.