Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Dabogda pogino smećaru purgerski.Seaman je napisao/la: ↑12 mar 2024, 23:54koja sprdačina![]()
na jedvite jade prošli porta koji jedno 30-40% slabiji zadnjih par sezona,slavlje kao da su lp osvojili,to govori o mentalitetu ove ekipe
spodoba smiruje ekipu na produžetku kao da vode 5 0 ,koji majmun.kreten skoro uspio ispast od olympiacosa,sportinga i porta
,kanta od trenera,a crnome čubonji preporučujem da kupi vazelin za čube i ide pušiti štange jer za drugo nije,ovdje falili partey i martinelli,rice **** operirana od igre prema naprijed,s ovakvom igrom kupit će prnje iduće kolo u lp,ide raspad zadnjih 10 kola i 3.mjesto u ligi kak sam i prognozirao
![]()
Yebo ti Seamene sam sebe u pakasMarsal je napisao/la: ↑12 mar 2024, 23:56Dabogda pogino smećaru purgerski.Seaman je napisao/la: ↑12 mar 2024, 23:54koja sprdačina![]()
na jedvite jade prošli porta koji jedno 30-40% slabiji zadnjih par sezona,slavlje kao da su lp osvojili,to govori o mentalitetu ove ekipe
spodoba smiruje ekipu na produžetku kao da vode 5 0 ,koji majmun.kreten skoro uspio ispast od olympiacosa,sportinga i porta
,kanta od trenera,a crnome čubonji preporučujem da kupi vazelin za čube i ide pušiti štange jer za drugo nije,ovdje falili partey i martinelli,rice **** operirana od igre prema naprijed,s ovakvom igrom kupit će prnje iduće kolo u lp,ide raspad zadnjih 10 kola i 3.mjesto u ligi kak sam i prognozirao
![]()
Dabogda se ti spojio sa kisikom duže od Šumahera debilčino raspala.
Otac ti je kozu nategnuo zato i jesi ispo takav jarac spodoba neotesana. Dabogda te neko istranžiro pa isfaširo u mljevenike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.