Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 00:36

barca_87 je napisao/la:http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... YN4rV5uZ#b na 2:49 premotajte pa vidite jel bio faul,,ja nezz sta je sa vasim ocima boga mi ccc jos lijepo priblizili i na utakmici,,c ronaldo nije namjerno udario macha al mu je zapeo sa rukom i time ga onemogucio da dodje do lopte (a ocito je bio blizi njoj)
Hoćemo biti realni ikada? Pa shvati da je napravljen faul nad Ronaldom, lik pada leđima, a Mascherano je jedva čekao da padne, i zaje.bo se jer je napravio još jedan korak pa onda pao. I pao je ko da ga je voz pokupio. Ako je sudija poništio gol, onda je trebao svirati faul za Madrid. Toliko o to sceni. ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 maj 2011, 00:39

Faul nad Ronaldom ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lik simulirao ocito u toj situaciji,pokusao je iznuditi faul,a time je samo on napravio (ociti) faul nad Mascheranom.Da ga nije zakacio,Mascherano bi dosao prije do lopte i lagano je pokupio.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 maj 2011, 00:41

Kod one situacije, sudac je pogriješio, samo što nije svirao faul nad Ronaldom, i poslije ne bi bilo nikakve polemike, a ovako je napravio glupost jer je onda svirao faul nad Mascheranom. Faul nad Mascheranom jeste bio, ali je prije toga bio i na Ronaldu, gol da je priznao i to bi bila velika greška. Nema veze jel Ronaldo namjerno (a vidjelo se da nije) oborio Maschenara, ali ono je bio faul, jer ga je spriječio da dodje do lopte prije Higuaina.

Kada se sve pogleda Barca prošla dalje zasluženo, a da nije bilo Casillasa večeras bi ponovo bio potop Reala!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 maj 2011, 00:49

anonymousHD je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:http://videa.hu/videok/sport/barcelona- ... YN4rV5uZ#b na 2:49 premotajte pa vidite jel bio faul,,ja nezz sta je sa vasim ocima boga mi ccc jos lijepo priblizili i na utakmici,,c ronaldo nije namjerno udario macha al mu je zapeo sa rukom i time ga onemogucio da dodje do lopte (a ocito je bio blizi njoj)
Hoćemo biti realni ikada? Pa shvati da je napravljen faul nad Ronaldom, lik pada leđima, a Mascherano je jedva čekao da padne, i zaje.bo se jer je napravio još jedan korak pa onda pao. I pao je ko da ga je voz pokupio. Ako je sudija poništio gol, onda je trebao svirati faul za Madrid. Toliko o to sceni. ;)
ma ja govorim u vezi ponistenog gola,,to znam da je ispravno postupio al sad dal je trebo faul svirat za real too je vec druga prica,,ja govorim o ocitom prekrsaju ronalda (iako nenemjernom al jbg)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 01:05

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 01:07

ek0 je napisao/la:Ne treba nista komentarisati, treba samo pogledati Mascerana i njegov pad. To dovoljno govori, samo treba jos napomenuti da su na ovoj utakmici bili pod lupom sto se tice simuliranja. Postavlja se pitanje sta bi bilo da nisu.
Koga :mrgreen: mislis dasu bili pod lupom, bas me intresuje sta ce biti u finalu LP, kad Rio, Vidic.. :?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2011, 01:11

uredu nije trebao suditi faul, bio je cist go, cya@finals...
ser del barça es el millor que hi ha !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 maj 2011, 01:11

anonymousHD je napisao/la:
Isto sam i ja napisao na temi Barcelone, slazem se. :)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 01:13

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2011, 02:15

MaGiCa je napisao/la:slika

:evil:

Alonso=Alves
Pepe=Busquets

UEFA=MAFIA :lol: :twisted:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 02:35

Xabi Alonso "U prvoj tekmi sudija nas ostavio sa 10, veceras nam ponistio cist gol za 0-1, ovo je bio psihoclasico" :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2011, 02:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Xabi Alonso "U prvoj tekmi sudija nas ostavio sa 10, veceras nam ponistio cist gol za 0-1, ovo je bio psihoclasico" :?

svijet je okrutan :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 03:01

[youtube][/youtube]
Kradja :oops: Mourinho, C.Ronaldo isti gest..

Casillas posle tekme tj. poruka sudijama, slika sve govori slika :oops:

FK Željezničar

Podrška Papetu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 maj 2011, 06:18

samo da kazem da ste pokradeni u obadvije utakmice, prvo radi valjanaja laznog, treba uvesti kazne za to, niste ni vi male bebe sto se tice toga ali ovi barcelonini su bljak, ne podnosim ih nikako,a sinoc kod one polukontre kad je di maria izaso sam zatto sto je puyol izgubio loptu, je sudija vas ukro tu, trebo je biti gol a nije bio bio faul kao sto je sudija sviro nego se puyol spetljo, i da ne pricam za ponisten gol higuaina,

a morinjova greska sto benzema nije igro, ili je povriejden ne znam tacno, katastrofa kod sudi vake utakmice na visokom nivou
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 maj 2011, 10:56

Di Maria je zaustavljen kad je isao sam na Valdesa zbog nepostojeceg faula,ponisten cist gol-trebao bit faul na CR-u pustis prednost i eto.. Na stranu sto smo tesko dolazili do lopte zbog igre Barce,kad bi i kojom mukom dosli do nje sudija bi je vracao njima.. Start Biskvita-nista, da je Pepe ovo gledao sa terena dobio bi crveni karton jer je on poznat kao krvnik i ne smije on ovo gledat.. :oops: :oops: :oops:

Mashrums,Peeder-o,Biskvik,Yupol- Fuj

Higuain je zabio golcinu,malo koji napadac ono moze,da je malo brzi bio bi jedan od najboljih igraca na svijetu,sad je vec medju najboljim napadacima.. Pipita Rules

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 12:35

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 13:33

Bice bolje dogodine :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 maj 2011, 13:43

Samo vi trpajte ima ko i vama trpa hehehehe. Samo citajte - mi ne bjezimo kukavicki i mi to hrabro ko blaugrana pometemo. Vi ko real kukavicki hehehehe samo nastavite. Kad pozelite da se javite bujrum ima da vas pometemo i u vasoj i u nasoj avlliji. Hocu reci forumu hehehehehe
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 13:45

Steta sto neko ih citira... :?

Moze se jednoc desiti, ali ovo iz godine u godinu postalo, stvarno gade mise sudije..
Fakat zar su sudci toliki amateri postali o..Pepe :? gluma Alvesa, Pedra, Biskvita se nemoze prepoznati na terenu.

Fakat sto ce im 5 sudija :mrgreen:
Eto sinoc niko nije vidio faul Pique na Ronaldu, ali su vidjeli kad je Ronaldo okrnzuo Mascerana, tj. ovaj napravio 1 korak i bacio se, bas ono ofirno HOP :mrgreen:
Gdje je onaj faul Di Marie na Puyolu :o

Svaka njima cast tika taka Valdez, Puyol, Pique, Alves, Xavi :lol: 400 pasova..
Razul. razlika se ipak pravi uz pomoc sudija protiv jacih protivnika..

Tesko ce Rio, Vidic, Evra, bogami i Ronny koji grize u odbrani (tesko ce izaci sa glumcima u finalu), ali otom potom..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.