FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sad 'navijati' za x2 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Valjda ce im se vratiti ona nafaka koju su imali na derbijumuhamedhulk je napisao/la:sad 'navijati' za x2
SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze i X ali bi dvica bila pozeljnafico je napisao/la:Valjda ce im se vratiti ona nafaka koju su imali na derbijumuhamedhulk je napisao/la:sad 'navijati' za x2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
realno isto nam dodje, moramo dobiti u Tuzli, jedino kad bi i veceras i u Zenici kiksali, to bi bila druga prica, no ne vjerujem da ce se to desiti al vidjet cemoMortemHz je napisao/la:Moze i X ali bi dvica bila pozeljnafico je napisao/la:Valjda ce im se vratiti ona nafaka koju su imali na derbijumuhamedhulk je napisao/la:sad 'navijati' za x2
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije isto, imas vece sanse za kalkulacije, lopta je okrugla, kao sto kazes, vidjet cemo.
Ne brine mene toliko Sloboda, koliko sutrasnja tekmaTHEC je napisao/la:realno isto nam dodje, moramo dobiti u Tuzli, jedino kad bi i veceras i u Zenici kiksali, to bi bila druga prica, no ne vjerujem da ce se to desiti al vidjet cemoMortemHz je napisao/la:
Moze i X ali bi dvica bila pozeljna
SARAJEVO
Uh da ih hoce Zrinski mlatnuti, valjalo bi namvto pravo. Ponistilo bi njihovu pobjedu na derbiju, a takodje, valjalo bi nam to jer bi sa pobjedom danas prakticno Zrinski osigurao titulu, pa bi i nama bilo lakse protiv manje motivisane Slobode.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jašta, a iduće kolo oni idu Čeliku, taman bi mogli nagurati našu prednost na više od 2 boda do naše tekme u Tuzli.
Te dvije njhiove utakmice su naša šansa, s tim da mi nemamo pravo na kiks, osim u utakmici sa Slobodom.
Te dvije njhiove utakmice su naša šansa, s tim da mi nemamo pravo na kiks, osim u utakmici sa Slobodom.
1946
Ubiše i ove da valja'samo je ovo,igra, bezobrazno pravo..cinageri
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ja bi volio nekog od ovih:Cala,Hadzibegic,Karacic,Dzeno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sasistika je napisao/la:Ubiše i ove da valja'samo je ovo,igra, bezobrazno pravo..cinageri
Ali ovde sudi Valjic, a ne Jakupovic. Odlicno suđenje na ovoj utakmici.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
kako nije isto ? - neka igraju nerijeseno a mi dobijemo bjezimo im bod, dakle moramo dobiti sve do kraja, ako izgube a mi dobijemo bjezimo im dva boda i opet moramo sve dobiti jer u slucaju istog broja bodova oni iduMortemHz je napisao/la:Ma nije isto, imas vece sanse za kalkulacije, lopta je okrugla, kao sto kazes, vidjet cemo.
Pyro is not a crime !
ovako se igra protiv jacih ekipa, i to je ono sto nama fali..u drugom poluvremenu ce ih jos vise lomiti i uzece ih na silu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zar se ne gleda prvo gol razlika pa onda medjusobniTHEC je napisao/la:kako nije isto ? - neka igraju nerijeseno a mi dobijemo bjezimo im bod, dakle moramo dobiti sve do kraja, ako izgube a mi dobijemo bjezimo im dva boda i opet moramo sve dobiti jer u slucaju istog broja bodova oni iduMortemHz je napisao/la:Ma nije isto, imas vece sanse za kalkulacije, lopta je okrugla, kao sto kazes, vidjet cemo.
SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' ali nije iskljuceno ni da kiksaju sljedece kolo naprimjer, ne mora znaciti da ce sve dobiti do kraja, ovo je BiH.
@fico, prvo se gleda medjusobni omjer pa onda gol razlika kada ekipe imaju isti broj bodova.
@fico, prvo se gleda medjusobni omjer pa onda gol razlika kada ekipe imaju isti broj bodova.
ne, u borbi za titulu, evropu i opstanak prvo se gleda medjusobni, za sve ostale pozicije se gleda gol razlika
@mortem uredu, kontam ja tebe ali idemo na najgoru varijantu po nas jer se iskreno bojim da ce im Celik prodati a Slavija gola ne moze da postigne kako treba tako da ne vjerujem da ce im moci nesto bez obzira koliko im trebalo za opstanak
@mortem uredu, kontam ja tebe ali idemo na najgoru varijantu po nas jer se iskreno bojim da ce im Celik prodati a Slavija gola ne moze da postigne kako treba tako da ne vjerujem da ce im moci nesto bez obzira koliko im trebalo za opstanak
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma razumijemo se, i mene je strah toga a i Celik je manje vise osigurao opstanak a ne mogu nesto ''gore'' ici tako da..
Premiranje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
punac!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, misstianopenaldo i 15 gostiju.