Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sarajevo sutra igra najvažniju utakmicu sezone. Eventualni kiks ne bi značio samo to da ih Željo može preteći, već bi im Hercegovci ponovo disali za vratom, čime bi pritisak na derbiju bio još veći.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To možda ovim što su šenuli za prilikom da tjeraju šegu. Meni nije ni uho, svake godine bih potpisao titulu i dva poraza od Sarajeva.Sabinho je napisao/la: Pa dobro mozda sam se pretjerano grubo izrazio ali sigurno bi to za navijace Zelje bio deset puta veci gust. Eto tako, pa ne bi ostali zivi od vas.![]()
Maloprije napisah na nasoj temi da sam mrtvi optimista i siguran u tricka. Imam takav osjecaj i mislim da ce Bekic odluciti utakmicu.Virtu4l je napisao/la:Sarajevo sutra igra najvažniju utakmicu sezone. Eventualni kiks ne bi značio samo to da ih Željo može preteći, već bi im Hercegovci ponovo disali za vratom, čime bi pritisak na derbiju bio još veći.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 12 maj 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Takvih je 90%. Za drugi dio se slazem, sta te briga, odbolujes koji dan poraz od FKS a na kraju titula. Medjutim, okolnosti su takve da onaj ko izgubi u predstojecem derbiju 90% nece biti prvak pa je ulog duplo veci nego inace.DukeOfWellington je napisao/la:To možda ovim što su šenuli za prilikom da tjeraju šegu. Meni nije ni uho, svake godine bih potpisao titulu i dva poraza od Sarajeva.Sabinho je napisao/la: Pa dobro mozda sam se pretjerano grubo izrazio ali sigurno bi to za navijace Zelje bio deset puta veci gust. Eto tako, pa ne bi ostali zivi od vas.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
To je ono sto ja i kazem.Klub je sebi na pocetku sezone odredio prioritete u ovoj sezoni to je evropa i afirmacija mladih igraca, sto se tice prvog na dobrom smo putu i iskreno se nadam da cemo uspjeti.Sto se tice druge stvari tj afirmacije mladih u klubu kazu da su prezadovoljni jer je ispalo da su kljuci igraci za ovu sezonu bili momci koji su ponikli u mladjim kategorijama dobili smo 5 jako bitnih igraca za buducnost.slobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- molotovljev
U preostale 4 utakmice Sarajevu je sutrašnja utakmica najmanje važna, a derby je utakmica sezone, jer bez obzira na sutrašnjiVirtu4l je napisao/la:Sarajevo sutra igra najvažniju utakmicu sezone. Eventualni kiks ne bi značio samo to da ih Željo može preteći, već bi im Hercegovci ponovo disali za vratom, čime bi pritisak na derbiju bio još veći.
ishod, nama je pobjeda u derbiju neophodna jer bi se učvrstili na prvom mjestu i faktički riješili pitanje prvaka.
I Hercegovci nas ne interesuju jer naš cilj je titula a ne borba za drugo ili treće mjesto.
F.K.SARAJEVO
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nekako bi i volio da Zeljo uzme.Ne zato sto nesto navija covjek.Jednostavno igraju sa svojom djecom niko ih nije ozbiljno uzimao,za razliku od komsija koji su sve igrace pokupovali...
A ja ti opet kažem da će ti se šanse za titulu debelo smanjiti ako sutra ne pobijediš.molotovljev je napisao/la:U preostale 4 utakmice Sarajevu je sutrašnja utakmica najmanje važna, a derby je utakmica sezone, jer bez obzira na sutrašnji
ishod, nama je pobjeda u derbiju neophodna jer bi se učvrstili na prvom mjestu i faktički riješili pitanje prvaka.
- molotovljev
Što bi se smanjile, pobjedimo u derbiju i opet smo prvi.Virtu4l je napisao/la:A ja ti opet kažem da će ti se šanse za titulu debelo smanjiti ako sutra ne pobijediš.molotovljev je napisao/la:U preostale 4 utakmice Sarajevu je sutrašnja utakmica najmanje važna, a derby je utakmica sezone, jer bez obzira na sutrašnji
F.K.SARAJEVO
Stvar ukusa ali Zeljo nikad nije dovodio gotove igrace ni u ona doba kada je "bilo para" uvijek su to bili igraci koji su ponikli na Grbavici ili su dosli iz nekih manjih klubova i u Zelji stekli igracko ime.slobodnjak je napisao/la:Nekako bi i volio da Zeljo uzme.Ne zato sto nesto navija covjek.Jednostavno igraju sa svojom djecom niko ih nije ozbiljno uzimao,za razliku od komsija koji su sve igrace pokupovali...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Oni ako sutra dobiju Radnika, cak cu i ja poceti malo vjerovat da bi fakat mogli osvojit.
@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
Meni bi nekako bilo puno lakše kad bih znao da ne moram pobijediti pod svaku cijenu i da mi čak i remi odgovara, ali eto, nismo svi isti.molotovljev je napisao/la:Što bi se smanjile, pobjedimo u derbiju i opet smo prvi.
Petrović Dragan iz Banja Luke.Nydalen je napisao/la:@virto ko im sudi sutra? Nemoj mi reci Bjelica samo.
Dragan Petrović je sudija u Bijeljini sutra.
Peljto svira u Lukavici.
Darko Obradović je u Gradačcu, Bandić sudi Sloboda- Borac, a u Vitezu je Admir Šehović.
Želji sudi Zoran Grbić.
U Mostaru je Goran Paradžik, i na Pecari Predrag Stankić.
Peljto svira u Lukavici.
Darko Obradović je u Gradačcu, Bandić sudi Sloboda- Borac, a u Vitezu je Admir Šehović.
Želji sudi Zoran Grbić.
U Mostaru je Goran Paradžik, i na Pecari Predrag Stankić.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ko sutra bude prvi lakše će mu biti na derbiju, ako Sarajevo bude prvo pobjedom u derbiju 95% titula je osvojena.
I griješite ako mislite da će i jedan normalan navijač Sarajeva je*ati od do igračima i ostalima ako ne osvoje titulu. Naravno da je titula cilj i želja ali nije smak svijeta ako je ne osvojimo, nema je 8 godina pa se živi. Važno je da klub staje na noge da će uskoro biti riješeni svi dugovi, kamp se radi i to će u skorije vrijeme biti završeno, titula ako bude to je samo šlag na kraju.
I griješite ako mislite da će i jedan normalan navijač Sarajeva je*ati od do igračima i ostalima ako ne osvoje titulu. Naravno da je titula cilj i želja ali nije smak svijeta ako je ne osvojimo, nema je 8 godina pa se živi. Važno je da klub staje na noge da će uskoro biti riješeni svi dugovi, kamp se radi i to će u skorije vrijeme biti završeno, titula ako bude to je samo šlag na kraju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- molotovljev
Kako god, sutrašnja utakmica nije najvažnija u sezoni, ni blizu... derbi je utakmica sezone i za vas i za nas. 
F.K.SARAJEVO
Zašto?slobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Ove sezone jesmo stabilni, ali daleko je to od onoga što su pojedini naši navijači predstavljali ovdje ili koliko se to u medijima potencira. I drugi klubovi su mnogo stabilniji od nas i to duže vrijeme pa se nisu nešto pretjerano naosvajali trofeja....
DA, bićemo razočarani i svima će nam biti žao, ali fudbal se igra i naredne sezone i one tamo. Tako da nije kraj svijeta ako mi ne osvojimo tofej.
Sarajevo moze biti prvak u slucaju dva remija i dvije pobjede, s tim da ta pobjeda MORA biti protiv ZeljA...
Radnik i Vitez remi, a ZeljA i Sloboda pobjede dovoljne za titulu..
Radnik i Vitez remi, a ZeljA i Sloboda pobjede dovoljne za titulu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to istina,nemoj da te uvlace u te price drug mojslobodnjak je napisao/la:Nesto nepristrasno razmisljam da je najrealniji i najvjerovatniji rezultat derbija nerjeseno.Titulu ce odluciti male utakmice.Sarajevo igra protiv jacih ovo proljece dosta lose.Zeljo je sto moze biti presudno rasterecen.Niko im pola rjeci nece reci ako titula ne dodje na Grbavicu,ali ako na Kosevo ne dodje bice propast...lako je ako neko dobije derbi prvak je.Ako bude X sve se u Vitezu rjesava.Sad zadnju je Vitez u Travniku sto je dosta bitno.Ako bude trebalo bice taj bod za njih znaju se dobro.Mladost igra s Vitezom i ako dobije e onda ce biri rat Viteza sa Sarajevom...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Isto tako sam napisao da Zeljo, Široki ili Zrinjski na koševu mogu uzeti najviše bod ! Edit: Siguran sam nece niko uzeti ni boda.samirr je napisao/la:Prve 3 ekipe dolaze na koševu a protiv Olimpika ce biti isto kao da su oni domacini imaju najbolji raspored i sigurno su prvaci nisam navijac Sarajeva ali sam realan,Elegant je napisao/la:Vrhunac potonuca bi bio da se desi da ne izbore europu, kamioni, avioni, milioni, sponzori, Tan, najbolji u drzavi, dvije ekipe mogu da sastave, bice ispred svih 20 bodova, Bilbija ce dati 20 golova, Benko ovo-ono ...hskzmostar je napisao/la:u nasoj ligi sudije opcenito sviraju kao da je kosarkaska a ne nogometna utakmica,al da je se poboljsalo u odnosu na prije jeste i to troduplo!
Ove godine stvarno zgusnut raspored u vrhu i biti ce opet zanimljivo kao i lani i prvak se nece znati do zadnjeg kola,Zeljo i Zrinjski grabe prema vrhu,Olimpic se sulja,divovima upitna cek i europa,pogotovo jer ih ceka Olimpic,Siroki,Zrinjski,Zeljeznicar mozda imaju i najgori raspored !
Siroki 46
Zrinjski 43
Zeljeznicar 42
Olimpic 40
Sarajevo 40 utakmica manje!
A opet bi na kraju na druge prebacili krivicu, svi bi bili krivi samo ne oni.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.