ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
a ti ne mozes biti ozbiljan forumas i sagovrnik ni da pocnes da pases travu i hodas na cetiri...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da on ne hoda na 4delinjo je napisao/la:a ti ne mozes biti ozbiljan forumas i sagovrnik ni da pocnes da pases travu i hodas na cetiri...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
fascinantno,dva iritantnija lika od njega i onog profesora nisam vidio ...vjerovatno ih zlostavljaju kuci pa tako nekako i pisu i ponasaju se...nemam drugog objasnjenja fkt....BosniaBoston je napisao/la:Ti stvarno mislis da on ne hoda na 4delinjo je napisao/la:a ti ne mozes biti ozbiljan forumas i sagovrnik ni da pocnes da pases travu i hodas na cetiri...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Paja je svakom simpa,klaun odlican zabavljac.Profesor s druge strane...tobejarabidelinjo je napisao/la:fascinantno,dva iritantnija lika od njega i onog profesora nisam vidio ...vjerovatno ih zlostavljaju kuci pa tako nekako i pisu i ponasaju se...nemam drugog objasnjenja fkt....BosniaBoston je napisao/la:Ti stvarno mislis da on ne hoda na 4delinjo je napisao/la:a ti ne mozes biti ozbiljan forumas i sagovrnik ni da pocnes da pases travu i hodas na cetiri...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
japa je napisao/la:Federer ne moze biti goat ni da pocne da pase travu i hoda na cetiri..
Najjaca tema
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Federer u 1/2 bez borbe, Stan predao zbog povrede
Al koja sprdacina braco moja mila oni se jadnici vec nadaju nekim turnirima i trofejima a starkelja sto moze samo da kupi stare oronule kosti po terenu to nista
Jos hajde da su oni napisali neke Masterse i 500ice vec to puca na GS pored zivog Rafana i zajebanog Djoleta. Pa Djole vam se popisao ustau u sred Londona na travnjaku starca uz dvije mec lopte i opet vam to nista nije reklo? Ajd okej a sta cemo za kitovanje u analne otvore od strane Babuke na vreloj pariskoj sljaci? Ili mozda katastrofu koju je dozivio na US? Cuj Grisha ga dernuo hahahaah.. Grisha je malo jaci teniser od Dzumija.
Mozete se frendovi nadati Baselu jer kako vidimo ove pickice mu se sklanjaju s puta al bi ga mogao Stefanos rutinirat.. Zatim mozda jos Halle nebitni ili u vrh glave Indian Wells ili Miami.. I to je to..
Sto se tice H2H sad da se sastanu Rafaelo bi ga pocerao kao gluhu kujicu. Ne bi gerijatrija znala sta ga je snaslo.. H2H nece nikad biti ispeglan, budite sretni sto je uvezao zadnjih par pobjeda..
I da, ugodno al i smjesno mi je citat kako se nadate, izvinjavam se zbog ovog spustanja na zemlju. Nemojte se puno dignuti ako osvoji Basel pa ne do Bog da u onaj spisak ubacite npr RG ili US. hahaha misevi mali ajmo nazad u rupeee
Mozete se frendovi nadati Baselu jer kako vidimo ove pickice mu se sklanjaju s puta al bi ga mogao Stefanos rutinirat.. Zatim mozda jos Halle nebitni ili u vrh glave Indian Wells ili Miami.. I to je to..
Sto se tice H2H sad da se sastanu Rafaelo bi ga pocerao kao gluhu kujicu. Ne bi gerijatrija znala sta ga je snaslo.. H2H nece nikad biti ispeglan, budite sretni sto je uvezao zadnjih par pobjeda..
I da, ugodno al i smjesno mi je citat kako se nadate, izvinjavam se zbog ovog spustanja na zemlju. Nemojte se puno dignuti ako osvoji Basel pa ne do Bog da u onaj spisak ubacite npr RG ili US. hahaha misevi mali ajmo nazad u rupeee
Imace priliku ubrzo da igraju, vrlo moguce u grupi na zavrsnom mastersu
Strah od dede u 38. 
placko plackoooAA23 je napisao/la:Strah od dede u 38.
znas sta je najgore....sto Rafanovcima uvukao strah,i taj medjusobni bi mogao biti ugrozen...njih da pitas radije bi Novaka u zrijebu nego babuku 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
jos 2 i 103ronaldo99 je napisao/la:Imace priliku ubrzo da igraju, vrlo moguce u grupi na zavrsnom mastersu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, a neki su na 80 i nesto, al daleko je Roger od GOAT-adelinjo je napisao/la:jos 2 i 103ronaldo99 je napisao/la:Imace priliku ubrzo da igraju, vrlo moguce u grupi na zavrsnom mastersu![]()
![]()
![]()
ne moze on biti GOAT i da na 4 hodaronaldo99 je napisao/la:Da, a neki su na 80 i nesto, al daleko je Roger od GOAT-adelinjo je napisao/la:jos 2 i 103ronaldo99 je napisao/la:Imace priliku ubrzo da igraju, vrlo moguce u grupi na zavrsnom mastersu![]()
![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Veci je Medo GOAT od njega, ako cemo realno
pa realno ....i Zverev..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hahahah kakvi bolidi majko moja frajer uzima Bazele Halle neke tam i nabija statistiku i turnire i likovi se na to loze
pa gdje je pickica bila na slemovima ove sezone hahahaha.. Tsitsi Rafa Djole i Grisha su mu bile nepremostive prepreke..
Bez Slama ove sezone starkelja a i ubuduce ako Bog da... A vi se mentolcici lozite na Bazel hahaha Cuj Bazel jbt
Jaca ona egzibicija gdje je Rafko puko Djoleta u Kazahstanu nego Bazel mrtvi 
Pa i da hodam na cetiri u pri tome lajem opet imam vise mozga od tebe, e zamisli dje si sada ti...BosniaBoston je napisao/la:Ti stvarno mislis da on ne hoda na 4delinjo je napisao/la:a ti ne mozes biti ozbiljan forumas i sagovrnik ni da pocnes da pases travu i hodas na cetiri...
Zato mi je delinjo ozbiljan sagovornik, on i ostali Fedtardi su me upravo ubjedili da je Jimmy Connors GOAT
Rafa nepremostiva prepreka....izvini drug ti si ostao u 2012 godini...NadalRafa je napisao/la:hahahah kakvi bolidi majko moja frajer uzima Bazele Halle neke tam i nabija statistiku i turnire i likovi se na to loze![]()
pa gdje je pickica bila na slemovima ove sezone hahahaha.. Tsitsi Rafa Djole i Grisha su mu bile nepremostive prepreke..
Bez Slama ove sezone starkelja a i ubuduce ako Bog da... A vi se mentolcici lozite na Bazel hahaha Cuj Bazel jbt
Jaca ona egzibicija gdje je Rafko puko Djoleta u Kazahstanu nego Bazel mrtvi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nego Bautista izgubi i sad su sve prilike da ce zadnja dva mjesta na zavrsnom biti Zverev i Beretini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.