Ja mislim da je nudjeno Zericu, ali nesto stari mu nije prihvatio.Ali neko je prije pisao o ovome da bi on trebao potpisatichampions1921 je napisao/la: Ok..Znas li jeli im nudjeno sta ili jos nisu dosli na red?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
E sto me ova zvijezda zabrinu,cuj u Antaliiji auujjjj
I ti si čuo da je Zvijezda u Antaliji? Belaj brate.DANDY je napisao/la:E sto me ova zvijezda zabrinu,cuj u Antaliiji auujjjj
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- champions1921
Znam za onu prije pricu.. Reko da se nije sta u ovih mjesec dva promijenilo.. Treba i ovog Behrama vezati ugovorom.. Sa Zericem je najtalentovaniji u kadetima.. Vjerovatno bi za njega trebali nesto platiti Velezu za naknadu posto je dole bio neko vrijeme..Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je nudjeno Zericu, ali nesto stari mu nije prihvatio.Ali neko je prije pisao o ovome da bi on trebao potpisatichampions1921 je napisao/la: Ok..Znas li jeli im nudjeno sta ili jos nisu dosli na red?
BUDI ŽELJO !!!
Sta cemo sad?Jadna nam je majka.vrbanjusa je napisao/la:I ti si čuo da je Zvijezda u Antaliji? Belaj brate.DANDY je napisao/la:E sto me ova zvijezda zabrinu,cuj u Antaliiji auujjjj
- corleone87
- Kontakt:
Ovaj Behram masina,brz,tehnicki potkovan,imad obar pregled,viziju i sto je bitno jak u duelima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bolje bi bilo da neko odgovori na ovo ako nesto zna nego sto se prepucavate.struja je napisao/la:imal šta novo za tomića ,šta je sa tim špicom hoćel se dovodit,
Prije nekoliko dana sam pričao s tomićem direktno bio je u istom kafiću gdje većinom izlazim na Grbavici, i njegove rijeci su ove: Ostajem ovde, ne sviđaju mu se uslovi plate u Češkoj, ali trenirat ostaje s juniorima, sto znaci da nema ugovora sa Željom i neće ga možda ni potpisati sve zavisi ..adi11 je napisao/la:Bolje bi bilo da neko odgovori na ovo ako nesto zna nego sto se prepucavate.struja je napisao/la:imal šta novo za tomića ,šta je sa tim špicom hoćel se dovodit,
Bilo bi dobro kad bi obojica potpisali.Meni ovaj Behram djeluje odlicno.Dosta jak u duelu, brz, a ima strasnu ljevicu.Mujagic je takodjer dobar, sad igra za juniore, a on je potpisao profesionalni ugovor.Lik izgleda kao da ima 25 godina a tek napunio 17champions1921 je napisao/la:Znam za onu prije pricu.. Reko da se nije sta u ovih mjesec dva promijenilo.. Treba i ovog Behrama vezati ugovorom.. Sa Zericem je najtalentovaniji u kadetima.. Vjerovatno bi za njega trebali nesto platiti Velezu za naknadu posto je dole bio neko vrijeme..Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je nudjeno Zericu, ali nesto stari mu nije prihvatio.Ali neko je prije pisao o ovome da bi on trebao potpisatichampions1921 je napisao/la: Ok..Znas li jeli im nudjeno sta ili jos nisu dosli na red?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Izgleda da je nekima bolje da se ode npr.Rovinj i igra sa jacim protivnicima iako će vrijeme
Biti nikakvo i sto bi pola vremena prošlo ni u šta.Trenirali u nekim salama ko
Ne znam koje godine kada je kiša padala cijelo vrijeme i tereni bili užasni.
Dok u Međugorju imaš sve uslove za rad,protivnike koliko toliko dobre, tj.dovoljne
Za uigravanje za lige.Bitno je samo da igrači nabiju fizičku spremu a igra će doći sa vremenom.
Biti nikakvo i sto bi pola vremena prošlo ni u šta.Trenirali u nekim salama ko
Ne znam koje godine kada je kiša padala cijelo vrijeme i tereni bili užasni.
Dok u Međugorju imaš sve uslove za rad,protivnike koliko toliko dobre, tj.dovoljne
Za uigravanje za lige.Bitno je samo da igrači nabiju fizičku spremu a igra će doći sa vremenom.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nepromljeno sve isto.Sto vrijeme vise prolazi manje su sanse da se dogovore sa Tomom a i da se dogovore pred pocetak sta ce ti igrac koji nije prosao pripreme.Sto se tice napadaca nasi bi dobrog ali da nije skup a takvog jos nisam vidio...Ili ako hoces iskreno ne znaju dovesti igraca...bio im je jedan menadzer dobar pa im nesto ponudio ne znam detalje ali kako rade nasi u klubu ne vjerujem da ce ista biti od toga...Iskreno pored ovakvih ljudi u klubu koji su zaduzeni za pojacanja ja bi bez razmiskjanja izjavio da necemo nikog vise dovesti i dao sansu onom malom napadacu.adi11 je napisao/la:Bolje bi bilo da neko odgovori na ovo ako nesto zna nego sto se prepucavate.struja je napisao/la:imal šta novo za tomića ,šta je sa tim špicom hoćel se dovodit,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
napadac izgleda zavrsen
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Hvala na info.Po svemu sudeći onda ništa od tomića,a i taj napadač je pod upitnikom,juče super reče da će tražiti zamjenu za tomu ako se ne dogovorepile87 je napisao/la:Nepromljeno sve isto.Sto vrijeme vise prolazi manje su sanse da se dogovore sa Tomom a i da se dogovore pred pocetak sta ce ti igrac koji nije prosao pripreme.Sto se tice napadaca nasi bi dobrog ali da nije skup a takvog jos nisam vidio...Ili ako hoces iskreno ne znaju dovesti igraca...bio im je jedan menadzer dobar pa im nesto ponudio ne znam detalje ali kako rade nasi u klubu ne vjerujem da ce ista biti od toga...Iskreno pored ovakvih ljudi u klubu koji su zaduzeni za pojacanja ja bi bez razmiskjanja izjavio da necemo nikog vise dovesti i dao sansu onom malom napadacu.adi11 je napisao/la:Bolje bi bilo da neko odgovori na ovo ako nesto zna nego sto se prepucavate.struja je napisao/la:imal šta novo za tomića ,šta je sa tim špicom hoćel se dovodit,
al mi uleti klizeći hairli bilosuper je napisao/la:napadac izgleda zavrsen
Ne znaju mogu tako te dovoditi ali napadacasuper je napisao/la:napadac izgleda zavrsen

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
hajde citaj poruke da mi pokrenemo nesto drugo imamo brojeve i mozda mozemo urgirati za ovog drugog koji je ibrahimovic za ovogpile87 je napisao/la:Ne znaju mogu tako te dovoditi ali napadacasuper je napisao/la:napadac izgleda zavrsen
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ponovo se ona pitarska slina aktivirala, i ponovo nasijedate na ove petokolonaske igrice. Objasnjavate kompleksasu sta i kako je u nasem klubu, a koliko je bolestan dokazuje da se svakih par dana nanovo registruje, a sada se i predstavlja kao navijac Zelje. Kakav bolesnik, zalosno. Mislim konkretno na ; Zelju volim ja @
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
što se mene tiče bolje bi bilo da se dogovore sa tomom ili mu nađu zamjenu nego taj napadač al eto.....
- SarajlijaTM
To im je nova taktika,od kad ih se ignorise na opstim diskusijama,registruju se kao lafo navijaci zelje.
Cist primjer @ZeljuVolimJa
ne znam kako im se ne moze banovati ipadresa i svi acc koje imaju,a svaki ima po 10 acc najmanje
Cist primjer @ZeljuVolimJa
ne znam kako im se ne moze banovati ipadresa i svi acc koje imaju,a svaki ima po 10 acc najmanje