FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Guzina onaj iz doboj kaknja sto smo ga zvali trkacka kokos
Kostic said vol 2 melunovic matanovic bekic
Kostic said vol 2 melunovic matanovic bekic
-
- Kontakt:
Ali ih zato promjenimo 40 u dva prijelazna roka.

Nadam se da cemo ove zime par 2-3 dovesti samo.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- egocentrik
- Kontakt:
Pejovic nas je sabotirao i direktno ucestvovao u borcevoj tituliboki86 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:32Bilo je vala puno gorih od pejovicaPeppermintSA je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:09Durakovic je **** ali nije najgori. Dva najgora igrača Sarajeva su Slobodan Lubura, nešto najgore sto je ikad kopačke obulo, i faking Pejović od ovih svjezijih.bvsic je napisao/la: ↑16 nov 2024, 16:57
Durakovic mozda najgori igrac koji je zaigrao za klub.
Kapetanovic dok nije povrijedjen bio nije nista specijalno sad najteza moguca povreda. Sa njim nikad ne znas (nije neki kvalitet bio)
Kupresak ne znam sta je sa njim, 4 utakmice presjedio na klupi
Jovic ne moze sam sezonu iznijeti
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Kramar/Kramer?egocentrik je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:26Pejovic nas je sabotirao i direktno ucestvovao u borcevoj tituliboki86 je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:32Bilo je vala puno gorih od pejovicaPeppermintSA je napisao/la: ↑16 nov 2024, 17:09
Durakovic je **** ali nije najgori. Dva najgora igrača Sarajeva su Slobodan Lubura, nešto najgore sto je ikad kopačke obulo, i faking Pejović od ovih svjezijih.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
E čuj Pejović najgori, pa šta ste vi gledali sunce ti poljubim.. Pored Kramara, Simeunovića, Brazilaca iz Mijanmara, Rustemovića, Kostića, Altiparmakovskog, Letića, Crničkog itd.
Hvala Bogu, konačno imamo trenera na klupi, sumnjam da će biti puno promjena tj. dovođenja sad na zimu.
Vjerujem da će biti dosta dešavanja ali, treba uzeti u obzir da nam se par igrača vraća sa posudbe, par bi ih trebalo poslati na posudbu ili dati papire.
Što se tiče kupovine, što ti kažeš, možda jednog ili dvojicu dovesti.
Što se tiče prodaje, nadam se da Guliaš & Renan neće nigdje ići. Barem Guliaš neka ostane. Mada, ne bi valjalo ni Renan da ode jer ostaješ samo na Turkešu i Ristiću.

Kad će više taj GOŠK, izludih.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mislim sa od Turkesa nema nista, također Renan u silaznoj putanji, ZZ je radio individualno sa njim, slabo prati, mi vec sad moramo trazit napadaca. Ovaj iz Rige izgleda ko 3x Renan.
Ima li iko info koliko je karata kapituliralo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Guzina igra za Domžale odnosno ne igra nego ima ugovor , a prije toga je igrao 2. Ligu Rusije.bordobijeli je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:19Guzina igra u Rusiji prvu ligu vec godinama i zabijao neke golove . Kod nas nije bio nesto al ok igrac .
Ne igra godinama u prvoj ligi.
Najgori igrač Sarajev je ovaj Crnogorac sto nam je bio kapiten. I to ubjedljivo.
Samo pogledati statistiku koliko smo golova primili kad je on igrao i koliko kad nije. Sve bude jasno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Treba ga nabit nogom,kloc. Sva sreca pa pojma nemate kao sto smo vidjeli i prije,prizivajte nam opet nakon 2 tekmenDurakovice,Hirose,Ovcine i slican plavi otpad.Pitaristok je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:08Mislim sa od Turkesa nema nista, također Renan u silaznoj putanji, ZZ je radio individualno sa njim, slabo prati, mi vec sad moramo trazit napadaca. Ovaj iz Rige izgleda ko 3x Renan.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Provaljujes se kao po obicajujurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:31Guzina igra za Domžale odnosno ne igra nego ima ugovor , a prije toga je igrao 2. Ligu Rusije.bordobijeli je napisao/la: ↑16 nov 2024, 23:19Guzina igra u Rusiji prvu ligu vec godinama i zabijao neke golove . Kod nas nije bio nesto al ok igrac .
Ne igra godinama u prvoj ligi.
Najgori igrač Sarajev je ovaj Crnogorac sto nam je bio kapiten. I to ubjedljivo.
Samo pogledati statistiku koliko smo golova primili kad je on igrao i koliko kad nije. Sve bude jasno.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ha, sta kaze bolan? Nista ne kontam, ha?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2024, 12:50Treba ga nabit nogom,kloc. Sva sreca pa pojma nemate kao sto smo vidjeli i prije,prizivajte nam opet nakon 2 tekmenDurakovice,Hirose,Ovcine i slican plavi otpad.Pitaristok je napisao/la: ↑17 nov 2024, 11:08Mislim sa od Turkesa nema nista, također Renan u silaznoj putanji, ZZ je radio individualno sa njim, slabo prati, mi vec sad moramo trazit napadaca. Ovaj iz Rige izgleda ko 3x Renan.
-
- Kontakt:
Daj blokiraj ovaj forum do cetvrtka-petka ziv ti ja bio @morto
Pa pocese opet nicat ko otrovne gljive ovi „pitari“.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
U19
Siroki - Zrinjski 2-0
u 14.30 FKS - Igman Ilidza
treba tu pobjeda onda si samo na -6 ( + imas utakmicu manje)
Siroki - Zrinjski 2-0
u 14.30 FKS - Igman Ilidza
treba tu pobjeda onda si samo na -6 ( + imas utakmicu manje)
Hahaha vala bas. Kljuc u bravu do vikendapjankesarajevo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 13:38Daj blokiraj ovaj forum do cetvrtka-petka ziv ti ja bio @morto
Skauti Sarajeva su tokom reprezentativne pauze boravili u Nigeriji.
Ovu vijest je objavio na društvenim mrežama Toni Bilandžić, šef skauting službe tima sa Koševa.
Bilandžić je istakao da su skauti Sarajeva u Nigeriji bili na edukaciji i radionicama.
Najavio je da još mnogo toga dolazi u budućnosti za FK Sarajevo.
Inače, Bilandžić je u svojoj karijeri radio u hrvatskom Osijeku te norveškoj Valerengi gdje je bio šef skautinga.
Ovu vijest je objavio na društvenim mrežama Toni Bilandžić, šef skauting službe tima sa Koševa.
Bilandžić je istakao da su skauti Sarajeva u Nigeriji bili na edukaciji i radionicama.
Inače, Bilandžić je u svojoj karijeri radio u hrvatskom Osijeku te norveškoj Valerengi gdje je bio šef skautinga.
Pametno, jednog po sezoni dovodit u akademiju i polahko promovisati u prvu kao Jattu.BigZlatan je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:22Skauti Sarajeva su tokom reprezentativne pauze boravili u Nigeriji.
Minimalni gubitak sa potencijalnim velikim profitom
-
- Kontakt:
Mislim da bi optimalno bilo do 4 igraca (golman, stoper, LB, i jos jedna opcija u napadu) plus ako neko ode iz prve postave adekvatna zamjena. Rijesiti se onih na koje se ne racuna. Ma ko bombona. Nekako sam optimista i za razliku od proteklih godina mnogo pozitivnije dozivljavam sezonu, uprkos pljackama. Cak i manje se popilo tableta za razliku od prije. Ima sta da se vidi, a to je najbitnije. Koliko juce treba traziti dvojicu gulisha, ako ce se prodavat a realno i vrijeme mu je najoptimalnije do kraja evropskih utakmica. Renan treba da nam je skola.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
5.11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:56Pri tome, nisam ni naveo kad trebamo te igrače prodati, nego da u bilo kojem trenutku možemo solidnu cifru "izvući".
Uostalom, svaki kvalitetan i normalan klub će novac reinvestirati. A to će se i desiti jer u trenutku dok ovo pišem imamo ljude u Africi koji gledaju mečeve, i veoma brzo bi mogli imati još dolazaka sa tog kontinenta.
Kasnite mediji, kasnite

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bordo10, ErosViverosViv, Fouzi1, keli, klasik, nedimmmm1337, Pena, Rajvosa4ever, rimljanin90, ŠTA_JE i 124 gosta.