Edit : Ignatkov 1-0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li ono za Letica bilo da je lik s nama bio na pripremama u Sloveniji, a sakrili smo od novinara, cini mi se , bilo nesto u vezi papira...?GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2024, 08:40E čuj Pejović najgori, pa šta ste vi gledali sunce ti poljubim.. Pored Kramara, Simeunovića, Brazilaca iz Mijanmara, Rustemovića, Kostića, Altiparmakovskog, Letića, Crničkog itd.
Samo Italijana ili Španca da upravlja akademijom.
Ja bi čak i Zorana nagovorio da bude involviran u proces odabira direktora akademije. Da se maksimalno usaglasi koncept igre akademije u odnosu na prvi tim. Tek onda ću smatrati da je ovaj klub u potpunosti krenuo u pravom smjeru.
Vezni igraci nisu defanzivni.bordobijeli je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:28Ja koliko sam upratio mi iz akademije uglavnom dobijemo defanzivne igrace Mujakic,Mihojevic, Sabanovic,Pidro,Čelik,Kova,Sahinovic,Kadusic,Trako, Djokanovic,Buljubasic itd
Od ofanzivnih Hamza I Andjusic nešto se ne sjećam da su drugi dobijali šansu.
Nedim Hadzic, Osmanović, Dervisagic, Veladzic, Resic. Bilo ih je samo sto šuplji u glavi bili.bordobijeli je napisao/la: ↑17 nov 2024, 16:28Ja koliko sam upratio mi iz akademije uglavnom dobijemo defanzivne igrace Mujakic,Mihojevic, Sabanovic,Pidro,Čelik,Kova,Sahinovic,Kadusic,Trako, Djokanovic,Buljubasic itd
Od ofanzivnih Hamza I Andjusic nešto se ne sjećam da su drugi dobijali šansu.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:455.11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:56Pri tome, nisam ni naveo kad trebamo te igrače prodati, nego da u bilo kojem trenutku možemo solidnu cifru "izvući".
Uostalom, svaki kvalitetan i normalan klub će novac reinvestirati. A to će se i desiti jer u trenutku dok ovo pišem imamo ljude u Africi koji gledaju mečeve, i veoma brzo bi mogli imati još dolazaka sa tog kontinenta.
Kasnite mediji, kasnite![]()
Tu sam bebo, sta bi? Jel opet U19 primila gol? A dobismo?? Nemoj se ti meni samo sekirat
Djecu otamo dovoditi u Akademiju samo djecu od 14-16 godina. Imaju gdje biti i sve ljepotePendulum je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:38GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 nov 2024, 14:455.11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2024, 13:56Pri tome, nisam ni naveo kad trebamo te igrače prodati, nego da u bilo kojem trenutku možemo solidnu cifru "izvući".
Uostalom, svaki kvalitetan i normalan klub će novac reinvestirati. A to će se i desiti jer u trenutku dok ovo pišem imamo ljude u Africi koji gledaju mečeve, i veoma brzo bi mogli imati još dolazaka sa tog kontinenta.
Kasnite mediji, kasnite![]()
![]()
Mislim da je tesko dovesti maloljetne, ako se ne varam?pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 18:54Djecu otamo dovoditi u Akademiju samo djecu od 14-16 godina. Imaju gdje biti i sve ljepote
Sad dodaj da će oni vjerojatno trenirati po tom terenu i imaš još gore uslove.Osjetna promjena vremena nam donosi dva vala jačih padavina - u srijedu i izgledno u petak. Prije toga, u utorak nagovještaj promjene vremena donosi jačanje juga s jačom kišom u Hercegovini. U srijedu uz padavine slijedi i nagli pad temperature zraka usljed premještanja hladne fronte s kojom kiša prelazi u u snijeg, posebno u višim predjelima, a prolazno će se zabijeliti i nizine. Četvrtak donosi kratkotrajno smirivanje, a u petak u većem dijelu Bosne ponovo padavine - uglavnom snijeg, a obilniju kišu u Hercegovini i centralnoj Bosni. Stabilizacija vremena stiže za vikend, a zatopljenje na Dan državnosti.
NEDIM SLADIĆ, meterolog
N0vaBH
Niste vi dobro shvatili šta je želio reći. Nije problem ni kiša, ni sunce, ni snijeg, ni vjetar. Problem jeste teren po kojem igraš, šanse da se igrač povrijedi po takvom terenu rapidno rastu, Kapetanović najsvježiji primjer. Pritom čak 70 do 85% svih pukotina ACL-a nastaje bezkontaktno.
Kad vec pravis se na temi pametan, nauci da dijete do 18. Godine ne mozes dovesti iz druge drzave osim u slucaju da mu se dosele oba roditelja i zive u toj drzavi 6 mjedeci i imaju stalan posao (i boravišnu).pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 18:54
Djecu otamo dovoditi u Akademiju samo djecu od 14-16 godina. Imaju gdje biti i sve ljepote
Ma nema, sjajna igra i odabir igranja djece jarana koji su igrali federalnu ligupjankesarajevo je napisao/la: ↑17 nov 2024, 17:49Tu sam bebo, sta bi? Jel opet U19 primila gol? A dobismo?? Nemoj se ti meni samo sekirat