I tako će biti čitav yebeni turnir...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Katastrofa je ovaj Eurosport što se tiče prijenosa.Pored Kyrgios-Gasquet pa i Nishikori-Verdasco oni prenose Radwansku koja naprosto gazi Barboru Strycovu... 
SK majka, kad bi im nekako preoteli jos koji GS
Imal ko link za Gasqueta?
- AnkleBreaker
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufikrmpotich je napisao/la:Imal ko link za Gasqueta?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Hvala, careAnkleBreaker je napisao/la:http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufikrmpotich je napisao/la:Imal ko link za Gasqueta?
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Sta je ovo? Rafa se povukao sa RG, povreda rucnog zgloba. 
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
A sranja...
Gdje si to nasao?AnkleBreaker je napisao/la:Sta je ovo? Rafa se povukao sa RG, povreda rucnog zgloba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bila je press konferencija prije par minuta. Zvanicno je.bodi123 je napisao/la:Gdje si to nasao?AnkleBreaker je napisao/la:Sta je ovo? Rafa se povukao sa RG, povreda rucnog zgloba.
Gasquet mu galantno pravi malu djecu. E moj Kyrgios, dzaba snaga kad ne znas 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ben Rothenberg @BenRothenberg
BREAKING: Rafael Nadal withdraws from the tournament with problem in wrist, problem a couple weeks old but worsening. #RG16
Ben Rothenberg @BenRothenberg 3m3 minutes ago Paris, France
Nadal says the injury involves the sheath of a tendon in his wrist. Says it's not same as previous wrist issues, felt first in Madrid. #RG16
BREAKING: Rafael Nadal withdraws from the tournament with problem in wrist, problem a couple weeks old but worsening. #RG16
Ben Rothenberg @BenRothenberg 3m3 minutes ago Paris, France
Nadal says the injury involves the sheath of a tendon in his wrist. Says it's not same as previous wrist issues, felt first in Madrid. #RG16
Strasno, bem ti tenis i povrede
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem. Čovjeku se ne da i gotovo. Šteta. Nole, šetnja do finala, brutalno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šteta za Rafu. Na RG u ovakvoj formi bi mu sigurno uzeo set.
Šteta, bez oporavak velikom šampionu
Covjek konacno pronadje igru, odigra 2 odlicna meca, napokon to lici na nesto nakon godinu i pol patnje i onda se desi hebena povreda, e boze sto je tuzan zivot
Cestitam Novaku na osvojenom RG.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li i za tebe RG završen?bodi123 je napisao/la:Covjek konacno pronadje igru, odigra 2 odlicna meca, napokon to lici na nesto nakon godinu i pol patnje i onda se desi hebena povreda, e boze sto je tuzan zivot![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I prošle godine se čestitalo Novaku. 
Inače kaže Rafa da povredu već vuče par nedelja. Ne znam koliko istine ima u ovome.
Inače kaže Rafa da povredu već vuče par nedelja. Ne znam koliko istine ima u ovome.
Kakav šok. kuknjava
Rafa vratit ćeš se ti još jači , je.bi im mater.
Rafa vratit ćeš se ti još jači , je.bi im mater.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sad gledam evo upravo tu pressicu, covjek samo sto nije zaplakao, ne moze da prica. Razocaran sam totalno, ne mogu sebi doci hebem ti povredu i tenis...
Ma skoro da i jeste, sad mi je apsolutno svejedno sta ce se dalje desavati, hocel uzeti Novak, Andy, Borna il neki drugi qrac, hebes RG bez Nadala.
Ma skoro da i jeste, sad mi je apsolutno svejedno sta ce se dalje desavati, hocel uzeti Novak, Andy, Borna il neki drugi qrac, hebes RG bez Nadala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.