Ti stvarno ne čitaš šta ti se piše.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:56Ma kakav remi sad, ovo nek je na sramotu onome ko je pravio plan za tekmu. Ljudi su bolji i skinuli su skalp Liverpoolu. A te mantre samo je FA kup ostavite ganerima, njima bolje stoji.
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Srijeda je bitna, tad će se ovo zaboraviti ako se pobijedi, tako da lagano. Plymouthu svaka čast, drago mi je zbog njih poginuli su za ovu pobjedu.
Klopp bi danas izveo polu-najjaci tim, na jedvite jade uzeo plymouth, imao izmorene i povrijedjene glavne igrace do maja, na kraju ostao bez lige i lp. Bravo Slot 

Bas lose odigrano. Kad ti Bradleya odmaras da ne igra svaka 3 dana a lik tek poceo karijeru, sta reci?
Ispali pa ispali, desava se.
Ispali pa ispali, desava se.
Al onaj kosonja sto flexa na svaki start 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Al kad nas krene cojk citirati u srijedu nakon sugavih 1:0 za karinamele
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvi si u PL, završio kao prvoplasirani u prvom dijelu UCL, igraš finale Carabao cupa, tako da nema apsolutno nikakvog razloga da nas ovo ispadanje imalo poremeti. Bar manje utakmica za pola ovih od večeras koji ne mogu igrati u Liverpoolu.
-
- Kontakt:
Citam ja sve. Pokusavate ovo ispadanje da opravdate odmaranjem igraca a prvi znas da na Goodisonu ide maksimalno bod, nebitno koga izvedes bili umorni ili ne.gaston je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:01Ti stvarno ne čitaš šta ti se piše.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:56Ma kakav remi sad, ovo nek je na sramotu onome ko je pravio plan za tekmu. Ljudi su bolji i skinuli su skalp Liverpoolu. A te mantre samo je FA kup ostavite ganerima, njima bolje stoji.
Ja nisam zelio prvi tim danas. Zelio sam u vezi i u napadu po jednog igraca iz prve postave osim kralja kokaina koji dribla sam sebe.
Nebitno, eto samo meni smeta i nejasno mi je ovo danas, neka pobijede sledece dvije pa cu reci svaka cast Slot.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ovaj sastav je uspio zabiti 2 gola protiv PSVa u gostima, a ne može Plymouthu nijedan.
Okej, al' boli Arnea kita šta si ti želio.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:08Citam ja sve. Pokusavate ovo ispadanje da opravdate odmaranjem igraca a prvi znas da na Goodisonu ide maksimalno bod, nebitno koga izvedes bili umorni ili ne.gaston je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:01Ti stvarno ne čitaš šta ti se piše.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:56Ma kakav remi sad, ovo nek je na sramotu onome ko je pravio plan za tekmu. Ljudi su bolji i skinuli su skalp Liverpoolu. A te mantre samo je FA kup ostavite ganerima, njima bolje stoji.
Ja nisam zelio prvi tim danas. Zelio sam u vezi i u napadu po jednog igraca iz prve postave osim kralja kokaina koji dribla sam sebe.
Nebitno, eto samo meni smeta i nejasno mi je ovo danas, neka pobijede sledece dvije pa cu reci svaka cast Slot.
On je izveo što je on htio.
Ja ti opet kazem, nikome nije drago zbog poraza, meni prvom smeta, al' stvarno nije toliko deep kako se predstavlja.
Ružno za pogledat ono L.

Ako se u srijedu ode na +9 ovog će se samo sjećati ovi što su rijetko na klupi za Liverpool.
Tekma manje i idemo dalje.
Tekma manje i idemo dalje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma teren je uzasan, nisu mogli dva pasa spojiti normalno kad lopta skakuce.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:10Ovaj sastav je uspio zabiti 2 gola protiv PSVa u gostima, a ne može Plymouthu nijedan.
Dobro pa Miron iz Bihaca, nekako lakse prihvacam poraz

I topnici
29x

- SoloControTutti
- Kontakt:
Zaokruzili su s ovom tekmom ciklus, po poraz u svakom takmicenju ove sezone. Prilozili su zrtvu u svakom, valjda ovo klanje zadovolji apetite fudbalskih bogova pa se vrati na derbiju i sljedecih par tekmi u ligi koje su krucijalne, onda se mozda ovo oprosti i zaboravi danasnja bruka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.