FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad ni titula nije daleko

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Sad ni titula nije daleko![]()
![]()
Ne zelim bit pesimista al nikad je lakse nismo mogli osvojit nego ove god ..... tuga ....
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 30 apr 2016, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Da i ti @Majkl sindrom nisi fasovaoEvolution87 je napisao/la:Sad ni titula nije daleko![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako pobjedimo sve do kraja, a Zrinjski pobjedi Slobodu, drugi smo... Ni krivi ni dužni 
Samo Saraj'vo.
Nemoze to tako jednostavno kod nas ici moramo mi na apaurinima bit do zadnjeg kola .....PitarBordo je napisao/la:Ako pobjedimo sve do kraja, a Zrinjski pobjedi Slobodu, drugi smo... Ni krivi ni dužni
Da mi je dozivjet da smo 6-8 bodova ispred da nekako rahat zivim za promjenu .... neznam mozda nebi interesantno bilo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Remi Veleza i Zrinjskog u Mostarskom derbiju pa onda neocekivani kiks u Doboju kod Kaknja.
Neocekivai remi Slobode protiv Drine ili Travnika te nasa pobjeda u Tuzli.
Remi Slobode i Zrinjskog u zadnjem kolu u Mostaru uz nasu pobjedu protiv Olimpica.
I eto titule
(salim se. daj Boze da se plasiramo u Evropu).
Remi Slobode i Zrinjskog u zadnjem kolu u Mostaru uz nasu pobjedu protiv Olimpica.
I eto titule
Zadnja izmjena: Kenozoik, dana/u 30 apr 2016, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
PitarBordo je napisao/la:Hoću.hapuc je napisao/la:NODI OSTANI
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja čitajući ovo već dva je8esemeni popit morao.Kenozoik je napisao/la:Remi Veleza i Zrinjskog u Mostarskom derbiju pa onda neocekivani kiks u Doboju kod Kaknja.
I eto titule
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Euforija. Protiv Mladosti 15 000
- PitarBordo
- Kontakt:
I to jer je radni dan. Da je za vikend bilo bi 20k.VivaLasVegas je napisao/la:Euforija. Protiv Mladosti 15 000
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cuj sto pjevaju Dini haha
Meni je ovo malo ruzno .... iskreno ... i odlazi i svasta al sve **** covjekuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Cuj sto pjevaju Dini haha
Leon Benko
Leon Benko
Previše se je on sa Hordama zakačio. Kriva Drina se ne ispravlja. Gotova stvar...DBR1987 je napisao/la:Meni je ovo malo ruzno .... iskreno ... i odlazi i svasta al sve **** covjekuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Cuj sto pjevaju Dini haha![]()
.... jedan je od nas kako god .... Sto se nije konama **** ovako citavo drugo poluvrijeme ....
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj kako smo spori u sredini jel to sto nema Rustemovica ili čega vec , trebaju se stvari dobro popraviti pred MDK posebno užasni centaršutevi Bekica . Sreca pa se Benko vraca to mnogo ozbiljnije izgleda ,a opet valja gledat Okica e moj Amere.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zato se Amer vraca kad nam bude najpotrebniji, da ''svojima'' zabije, k'o Šele danasBesic je napisao/la:Joj kako smo spori u sredini jel to sto nema Rustemovica ili čega vec , trebaju se stvari dobro popraviti pred MDK posebno užasni centaršutevi Bekica . Sreca pa se Benko vraca to mnogo ozbiljnije izgleda ,a opet valja gledat Okica e moj Amere.
SARAJEVO
Ja na aparatima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo i 36 gostiju.