FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 14:18

ChWilla je napisao/la:amar jeste usmeno dogovarao stvari koje nisu stavljane na papir, pa tako vjerovatno i uslove pod kojima će neko potpisati novi ugovor, za koju odštetu će ga klub pustiti i slično. a nije to radio kao siva eminencija ili neko sa ulice, nego kao menadžer/sportski direktor kluba. tako da ne može klub prati ruke od toga.

to što nije završeno nikome nije drago i nikome se ne sviđa. ali dešava se i u pravim klubovima koji plivaju u lovi, ja mislim da vrijedim 4 miliona godišnje, a klub daje 3,6. a ne u našoj trenutnoj situaciji.

Ma razumjem ja tebe, ali nije to radjeno ovako kako ovaj majm... napisao u oslobodjenju.. Slazem se ja s tobom samo nije radjeno kako ovaj suflira..
Kralj price

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 06 feb 2015, 14:28

tm8782 je napisao/la:Lijepo urađeno nema šta:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plave-sv ... uhu/152823" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro izgleda fkt moram reći :thumbup:
U INAT SVIMA 1946

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 feb 2015, 14:46

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plave-sv ... uhu/152823" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Rios

Post Postao/la Rios » 06 feb 2015, 15:12

Super izgledaju svlacionice,nema sta :thumbup: Sve pohvale :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 feb 2015, 15:22

Znam da ce mnogi da mi zamjere ali ću reći svoje mišljenje od kada je Amar otišao ja ne vidim sta bi moglo da se desi kako bi naš klub krenuo pravim putem bojim se da ce proći još puno godina da dočekamo neke bolje dane.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 feb 2015, 15:38

Kada smo dosli na taj nivo, da godinama dominiramo ligom, imamo ovako smijesne situacije. Sebi dozvoliti da najbitnijeg igraca moras prodat za mizernu svotu i da se ne mozes s njim dogovoriti oko produzenja ugovora, sramota.
Kolko igraca je spominjano od nove godine da smo bar dvojicu doveli uz ovu dvojicu ( Uzelac,Đelmic) bilo bi dobro. Ovako se nadati da nece biti povreda i uz puno srece da izborimo tu Europa Ligu. Sami sebi zagorcavamo zivot.
Svlacionice lijepo izgledaju, svaka cast na odradjenom :D :clap: :clap:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 06 feb 2015, 15:40

Schwarz je napisao/la:

kakve su nam sanse da osposobimo stadion da igramo evropu na njemu ?

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 feb 2015, 15:45

azmeiljro je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:

kakve su nam sanse da osposobimo stadion da igramo evropu na njemu ?
Nikakve
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 feb 2015, 15:50

Buraz nikakve ako ikad
mislimo igrati utakmice na Grbavici ove svlačionice ćemo morati rušiti ali eto svakako nam je sve bez plana pa tako i ovo jedino dobro u ovim svlačionicama sto je neka firma zaradila ništa drugo

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2015, 15:53

CARSON je napisao/la:Znam da ce mnogi da mi zamjere ali ću reći svoje mišljenje od kada je Amar otišao ja ne vidim sta bi moglo da se desi kako bi naš klub krenuo pravim putem bojim se da ce proći još puno godina da dočekamo neke bolje dane.
Amar ti veze nema s tim, nikakve spec. razlike ne bi bilo ni da je on tu, mislim na tu stabilizaciju i totalnu reorganizaciju, covjek nije carobnjak i nije mogao sam nista. Zelji treba lova ne prica i obecanja, ali puno vaznije je naci grupu sposobnih i pametnih ljudi koji ce ici do kraja. Vidis li ih ti negdje u klubu? Dok Gredic i co. ne ostvare sto su obecali i zacrtali smatrat cu ih supljatorima ko i sve ostale, ako uspiju u onome sto su zacrtali bit ce bogovi, skupstina ce dati odgovore na mnoga pitanja

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 feb 2015, 15:55

CARSON je napisao/la:Buraz nikakve ako ikad
mislimo igrati utakmice na Grbavici ove svlačionice ćemo morati rušiti ali eto svakako nam je sve bez plana pa tako i ovo jedino dobro u ovim svlačionicama sto je neka firma zaradila ništa drugo
Mislim da se neće morati rušiti slačionice u slučaju renoviranja zapada. Predvidili su to.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 feb 2015, 16:05

perodeformero je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Znam da ce mnogi da mi zamjere ali ću reći svoje mišljenje od kada je Amar otišao ja ne vidim sta bi moglo da se desi kako bi naš klub krenuo pravim putem bojim se da ce proći još puno godina da dočekamo neke bolje dane.
Amar ti veze nema s tim, nikakve spec. razlike ne bi bilo ni da je on tu, mislim na tu stabilizaciju i totalnu reorganizaciju, covjek nije carobnjak i nije mogao sam nista. Zelji treba lova ne prica i obecanja, ali puno vaznije je naci grupu sposobnih i pametnih ljudi koji ce ici do kraja. Vidis li ih ti negdje u klubu? Dok Gredic i co. ne ostvare sto su obecali i zacrtali smatrat cu ih supljatorima ko i sve ostale, ako uspiju u onome sto su zacrtali bit ce bogovi, skupstina ce dati odgovore na mnoga pitanja
Amar je jedini lik koji je imao kapacitet da nesto uradi kako bi stali na noge ovo sve je gubljenje vremena u to sam siguran ali eto to je nasa realnost sa kojom se moramo pomiriti .

Rodjen sa tobom da budem moj zivot pripada tebi

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 feb 2015, 16:06

Minjore je napisao/la:Kada smo dosli na taj nivo, da godinama dominiramo ligom, imamo ovako smijesne situacije. Sebi dozvoliti da najbitnijeg igraca moras prodat za mizernu svotu i da se ne mozes s njim dogovoriti oko produzenja ugovora, sramota.
Kolko igraca je spominjano od nove godine da smo bar dvojicu doveli uz ovu dvojicu ( Uzelac,Đelmic) bilo bi dobro. Ovako se nadati da nece biti povreda i uz puno srece da izborimo tu Europa Ligu. Sami sebi zagorcavamo zivot.
Ko je pominjao igrace? Neko iz kluba ili mi ovdje na forumu?
Prica sa Tomicem nije zavrsena.Imamo razloga vjerovati da ce se dobro zavrsiti. Ali to sto traje tako dugo nije nista cudno. I nije to znak necije nesposobnosti. Naprosto je situacija specificna. Svima odgovara da on ode negdje.Ne moze otici ako nema adekvatne ponude. S druge strane,vec je jednom produzavao ugovor,prosle zime.Ovo nisu bas ceste situacije. Logicno je da se svako bori za svoj interes i to ne treba nikom zamjeriti. Realno je da se na kraju nadju s Tomom negdje na pola puta.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 feb 2015, 16:12

FKZ1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Kada smo dosli na taj nivo, da godinama dominiramo ligom, imamo ovako smijesne situacije. Sebi dozvoliti da najbitnijeg igraca moras prodat za mizernu svotu i da se ne mozes s njim dogovoriti oko produzenja ugovora, sramota.
Prica sa Tomicem nije zavrsena.Imamo razloga vjerovati da ce se dobro zavrsiti. Ali to sto traje tako dugo nije nista cudno. I nije to znak necije nesposobnosti. Naprosto je situacija specificna. Svima odgovara da on ode negdje.Ne moze otici ako nema adekvatne ponude. S druge strane,vec je jednom produzavao ugovor,prosle zime.Ovo nisu bas ceste situacije. Logicno je da se svako bori za svoj interes i to ne treba nikom zamjeriti. Realno je da se na kraju nadju s Tomom negdje na pola puta.
FKZ1921 brate svaka cast kad imas volje i kad u tebi jos uvijek ima nade da ce doci bolji dani
Veliki pozdrav za tebe,

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2015, 16:18

CARSON je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:
Amar je jedini lik koji je imao kapacitet da nesto uradi kako bi stali na noge ovo sve je gubljenje vremena u to sam siguran ali eto to je nasa realnost sa kojom se moramo pomiriti .

Rodjen sa tobom da budem moj zivot pripada tebi
Ne mozes brate sam nista, pekaru da vodis treba ti neko da ti pomogne, a ne fudbalski klub pogotovo u ovoj drzavi. Skupa je ovo zahebancija, trebas o milion stvari da vodis racuna, a niko ti ne pomaze. Jedan te laze, drugi te sarmira, treci su krije iza tvojih ledja, itd. Amarove ambicije i mogucnosti su jednostavno prevazisle klub i on je, po meni, uradio jedinu ispravnu stvar. Grehota je da se jedan covjek sa takvim trenerskim kapacitetima bori sa vjetrenjacama u ovoj drzavi

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 16:35

CARSON je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
FKZ1921 brate svaka cast kad imas volje i kad u tebi jos uvijek ima nade da ce doci bolji dani
Veliki pozdrav za tebe,
A ti brate lijepo uzmi pa navijaj za nekog drugog. Sta ba crnjacite non stop! Na kolektivni psihijatriski ... ne kontam sta predlazes ti da bude bolje? Amar je sve to ostavio u dobrim rukama i ja vjerujem kad se vrati za godinu i po da ce nastaviti sa nadogradnjom.
Kralj price

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 06 feb 2015, 16:37

FOTO: Radovi na renoviranju svlačionica u završnoj fazi

http://fkzeljeznicar.ba/foto-radovi-na- ... azi/13278/" onclick="window.open(this.href);return false;

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 feb 2015, 16:39

DANDY je napisao/la:
ZeljoSampioneGo je napisao/la:
lazar je napisao/la:Zapelo je, kako saznajemo, na obje strane. Tomić bi produžio ugovor, ali ne na riječ, već uz konkretan dokument, što na Grbavici nisu spremni ispoštvovati, negirajući mu sve ono što je zaradio u prošlosti, s obzirom na to da je raniji ugovor dogovarao sa Amarom Osimom.

Bruka i sramota ako je ovo istina
Ma kako moze biti istina molim te kako.. Ja nekad ne vjerujem majke mi sta se pise a i sta narod kod nas vjeruje. To je izgleda genetski kod nas, sta god ko napise to krene prica Boze sacuvaj.. Kkakav dogovor sa Amarom Osimom da je samo dogovarao sa Amarom pa mogao je u Ostravu ici dzabe .. kakve gluposti napisu nevjerovatno.. Ovo je onaj Dzekin p.r haha jooj Ligeta opsovao bih sad ali necu..
Na zalost je istina.
Mene samo zanima je li se nasi prave bas ludi ko sto Ligata pise ili ipak pokusavaju dogovoriti vracanje tog duga ako nista u rata ili nekim drugim nacinom.
Ovo ako se nerijesi na gospodski nacin, nece se vise nikad moci ovako dogovarati.

Ovo imaju i saunu ?

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 16:48

Ligata je jedan od rijjetkih novinara koji ce napisati onako kako jeeste.Jako dobrro je informisan i nije od onih koji ce napisati cclanak samo da se napise.A iisto necce napisati nesto cime bi nastetio klubu.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 06 feb 2015, 16:52

DANDY je napisao/la:Ligata je jedan od rijjetkih novinara koji ce napisati onako kako jeeste.Jako dobrro je informisan i nije od onih koji ce napisati cclanak samo da se napise.A iisto necce napisati nesto cime bi nastetio klubu.
Ja sam mislio da si ti koretkan frajer. Pa Ligata je hori od Aletica po meni. Pa milion primjera mahalskih clanaka je napisao.. fuj sportsko novinarstvo kod nas. Ko da pare hvaloapjevi..
Kralj price

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.