FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je Dzidic ako ima istine u tome

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Glupost za dzidica,lik zavrsava karijeru u celiku.Uostalom koji ce nam davo stoper,mi veznog nemamo citavu sezonu 
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Zanemarimo Džidića, ali nama treba provjeren stoper za ovu ligu, obzirom da Barba ide za dvije utakmice.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Šta se skandiralo i pjevalo Dini? Može na pp.
Nisam danas bio u prilici pratiti ni rezultat.
Prognozirao sam pobjedu od 3:0 danas i pogodio, očekujem isti rezultat protiv Mladosti.
Nisam danas bio u prilici pratiti ni rezultat.
Prognozirao sam pobjedu od 3:0 danas i pogodio, očekujem isti rezultat protiv Mladosti.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
imal ko onaj snimak kad nama precku sa trideset metara pogadja 
Ko se zadnji smije najluđe se smije.rasavoje je napisao/la:Zabit ce ga Sevko i Mladosti, u inat Besicu.
Besic danas izas'o u prvom poluvremenu, povreda, sta li je?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nece taj Dzidic doci 1000%, lik je mrtvi robijas, voli Zenicu i Celik svim srcem. Ima love, tako da se nece covjek posrati po svom klubu i narodu radi jedne godine ugovora koja mu nista ne znaci. Pa on je dogovorio sve sa Mladosti, trenirao, ode Musija na odmor negdje, zovnu ga iz Zenice i on dodje igra haman djaba, daje svoju lovu za hotel itd.
Ode Barbaric na kraju sezone, ostajemo na Mihojevicu i Kovi. Nece nam valjda Dzemo opet krpit tu poziciju kad jedan od ove dvojice izostane yebo ga ti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Glupost za dzidica,lik zavrsava karijeru u celiku.Uostalom koji ce nam davo stoper,mi veznog nemamo citavu sezonu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne fkt cinjenica je da bi valjao,ja iskreno cujem prvi put to ovdje pa komentarisem ovako sta bi bilo kad bi bilo.Kvalitet ima iskustvo ima.Neka Marko i Kova stasaju uz nekoga provjerenog ko je vani fino igrao,ovdje se pokazao jako jako domintant za ovaj jako kratak period.Sigurno je da bi ekipama sa njim i sa vec najavljenim Ledetom dosta dobila,ako bi recimo tu dodali da vec imamo Dzemu od iskusnih igraca,vjerujete da bi ovoj djeci mnogo lakse bilo u svakom smislu,a ekipa bi se sigurno izdigla na nivo vise u tom smislu,i dobili bi ono sto nam i sada fali i sto mnogi zamjeraju a tu su da se izrazim ovako m.uda.Sa vise aspekata bi taj potez solidan bio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedni govore dolazi 100%, drugi govore nema sanse da dodje. Dogovorite se **** 
Ma nama na ljeto treba na svakoj poziciji po jedan igrac min.sto za prve sto za konkurenciju,al i pola ove ekipe rastjerat na celu s Okicem

-
recepivedik
- Kontakt:
odigrati u ovom ritmu preostala tri kola, izvuci 7-9 bodova i spremiti se za veliki remont, kako igrackog kadra tako i ostalih segmenata kluba (uprave, strucnog staba), vjerujem da cemo igrati evropa ligu u mnogo drugacijem i kvalitetnijem sastavu.
sto se tice price pojedinaca o 'tituli', to je samo jedan od simptoma nase beskrajne i ludjacke ljubavi prema bordo boji ali svakako treba biti realan, objektivan, titula nije opcija, nismo je zasluzili a daleko vec problem bi nastao time sto bi nas titula 'kupila' i jos jednom bi sve probleme sakrili ispod tepiha. ovakva sezona nam se ne smije ponoviti, ova godina neka nam bude opomena i ako Bog da da sljedece budemo mnogo uspjesniji i pocnemo put ka dominaciji!
sto se tice price pojedinaca o 'tituli', to je samo jedan od simptoma nase beskrajne i ludjacke ljubavi prema bordo boji ali svakako treba biti realan, objektivan, titula nije opcija, nismo je zasluzili a daleko vec problem bi nastao time sto bi nas titula 'kupila' i jos jednom bi sve probleme sakrili ispod tepiha. ovakva sezona nam se ne smije ponoviti, ova godina neka nam bude opomena i ako Bog da da sljedece budemo mnogo uspjesniji i pocnemo put ka dominaciji!
Zadnja izmjena: recepivedik, dana/u 01 maj 2016, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
dajte nam one iz radnika please
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kovacevic,Mihojevic,Berberovic,Kramar.Imas jos 4 stopera,ali 2 su hajmo reci pouzdana,ovo ostalo moli Boga da ne udje.Htjeli mi to priznati ili ne tako je!Daj veznog nekog beton
Danas rutinski. Čestitke momcima, s manje od pola snage odrađeno.
Ostali rezultati nam veoma dobro išli u korist.
Dobiti kakanjce i lagano...
Ostali rezultati nam veoma dobro išli u korist.
Dobiti kakanjce i lagano...
sto se tice veznih dolaze 2 bugara ako ne vjerujete meni pitajte simbu ili zukanovica
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Eno ih na granici, tako kazu, doci ce do srijedezlo87 je napisao/la:sto se tice veznih dolaze 2 bugara ako ne vjerujete meni pitajte simbu ili zukanovica
Oni su se dokazali,da sad kazu da je Hurtic trener trenutni ja im nebih vjerovao19FKS46 je napisao/la:Eno ih na granici, tako kazu, doci ce do srijedezlo87 je napisao/la:sto se tice veznih dolaze 2 bugara ako ne vjerujete meni pitajte simbu ili zukanovica
ako pitas simbu doci ce u petak a ako pitas zukanovica doci ce u ponedjeljak a ako pitas ikog normalnog poslat ce te u pmRedEvil je napisao/la:Oni su se dokazali,da sad kazu da je Hurtic trener trenutni ja im nebih vjerovao19FKS46 je napisao/la:Eno ih na granici, tako kazu, doci ce do srijedezlo87 je napisao/la:sto se tice veznih dolaze 2 bugara ako ne vjerujete meni pitajte simbu ili zukanovica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.