Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nadam se nogi Diazu na ljeto.Više me nervira nego Darwin ikada , baš je postao jednodimenzionalan već 1+ god.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma nek su ispali. Odavno mi ispadanje nije lakše palo. Bolje ovako nego onako protiv Man.Uniteda prošle sezone.
Čak i protiv Tottenhama razmišljam tokom utakmice 'pa šta ako se ispadne, makar nećemo imati Aston Villu sad 19.februara i to u gostima'.
Nije ovo ekipa za četiri fronta.
Sad kreće prava borba, ovih narednih pet utakmica.
Eve (A)
Wolv (H)
A.Villa (A)
Man.City (A)
Newcastle (H)
S koliko bodova bi vi bili zadovoljni?
Ja mislim da bi tri pobjede i dva remija bili potpuno ok.
Četiri pobjede su premija, s obzirom da sve ovo igramo u 15 dana.
Čak i protiv Tottenhama razmišljam tokom utakmice 'pa šta ako se ispadne, makar nećemo imati Aston Villu sad 19.februara i to u gostima'.
Eve (A)
Wolv (H)
A.Villa (A)
Man.City (A)
Newcastle (H)
Ovo ko prezivi pricat ce. Uzasan raspored, ako budemo prvi nakon ovog jedna ruka na trofeju.Zaniolo2 je napisao/la: ↑10 feb 2025, 08:21Ma nek su ispali. Odavno mi ispadanje nije lakše palo. Bolje ovako nego onako protiv Man.Uniteda prošle sezone.
Eve (A)
Wolv (H)
A.Villa (A)
Man.City (A)
Newcastle (H)
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, al po komentarima vidim da je vjerovatno najgora ove sezone. Nije mi nešto posebno žao, iako bih volio da se u svim takmičenjima bori do kraja. Ova ekipa od juče baš nije sebi pomogla. Imali su priliku da pokažu da zaslužuju više minuta u prvom timu i prokockali su je. Ko zna kad će je opet dobiti. Tu prije svega mislim na Eliotta i Quansu. Imam osjećaj da bi na ljeto obojica mogli mijenjati sredinu. Ovim mladim igračima se nema šta zamjeriti. Nije njihovo da nose igru, mada su mogli više pokazati.
Ovih narednih pet utakmica djeluje baš nezgodno. Zašto ne 5/5. Neopisivo želim da se pregazi Everton. City je itekako ranjiv, a Newcastleu se na Anfieldu mora pokazati gdje im je mjesto. Utakmica na St Jamesu je bila zanimljiva, ali ne mogu da prezalim onaj go u zadnjim minutama. Villa i Wolvesi su nezgodne ekipe, ali ekipa koja pretenduje na titulu mora dobiti takve protivnike.
Ovih narednih pet utakmica djeluje baš nezgodno. Zašto ne 5/5. Neopisivo želim da se pregazi Everton. City je itekako ranjiv, a Newcastleu se na Anfieldu mora pokazati gdje im je mjesto. Utakmica na St Jamesu je bila zanimljiva, ali ne mogu da prezalim onaj go u zadnjim minutama. Villa i Wolvesi su nezgodne ekipe, ali ekipa koja pretenduje na titulu mora dobiti takve protivnike.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
4 pobjede i remi je mjera.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je realno ocekivanje i slazem se s istim. U slucaju da uzmu 13 bodova iz ovih 5 tekmi usudit cu se prvi put ove sezone reci da je titula vec u jednoj ruci. Derby se mora dobiti zbog mnogo cega i na psihickoj bazi, City se treba dobiti da se napokon uzme dupli skalp, Wolvesi na papiru najlaksa tekma, a Villa jedino tricky i mozda remi tu bude, Newcastle dobiti kuci takoder realno ocekivanje no ovo su sve zelje, vidjet cemo.

Pametno, taman nek ga tuhnu na ljeto, htjeće ga saudijci i tad.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Danas za mene "Dan D" sto se sezone tice. Ako uspiju uzeti 3 boda na Goodisonu, a sve mi osjecaj govori da hoce, idu ponovo na +9 i mislim da ce im moral strasno skociti.
Samo da ne bude kakvih mesarskih startova koji bi doveli do nekih uzasnih povreda, to nam sad nikako ne treba, kad smo ovoliko dugo izdrzali bez vecih problema u tom segmentu
Samo da ne bude kakvih mesarskih startova koji bi doveli do nekih uzasnih povreda, to nam sad nikako ne treba, kad smo ovoliko dugo izdrzali bez vecih problema u tom segmentu

Definitvno najteze gostovanje u ligi, pogotovo za nas. Vjerujem da nas i veceras velika patnja ceka, ovi ce se povuc nazad i udarat. Samo se nadam da nam nece zabit kao sto nam je Forest zabio, onda ce tek patnja bit.
Samo smo ih jednom glat dobili na Goodisonu, one sezone kad ih je Benitez trenirao.
Samo smo ih jednom glat dobili na Goodisonu, one sezone kad ih je Benitez trenirao.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto je najjace brat uzima u loptu u ruku, citao sam negdje da je mislio da je 1-1 u tom trenutku

Kakva budala, nikad nisam razmišljao o tome zašto je uzeo loptu u ruke nakon ovog gola gdje bi 90% igrača skinulo dres
Meni je opet draži onaj gol što je dao Mane na Goodisonu 2016.godine isto ovako doslovno zadnji napad nakon stative Sturridgea. Također bacanje Suareza pred klupom Evertona
Baš dugo ovako od jutra nisam toliko često mislio na utakmicu kao što na ovu mislim. Baš bitna za moral ekipe, po meni.

Meni je opet draži onaj gol što je dao Mane na Goodisonu 2016.godine isto ovako doslovno zadnji napad nakon stative Sturridgea. Također bacanje Suareza pred klupom Evertona

Baš dugo ovako od jutra nisam toliko često mislio na utakmicu kao što na ovu mislim. Baš bitna za moral ekipe, po meni.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zaniolo2 je napisao/la: ↑12 feb 2025, 16:18Kakva budala, nikad nisam razmišljao o tome zašto je uzeo loptu u ruke nakon ovog gola gdje bi 90% igrača skinulo dres![]()
Meni je opet draži onaj gol što je dao Mane na Goodisonu 2016.godine isto ovako doslovno zadnji napad nakon stative Sturridgea. Također bacanje Suareza pred klupom Evertona![]()
Ponedjeljak navečer ko da je jučer bilo pamtim, pomislio sam da je offside na prvu jer je Mane cudno pogledao prema linijskom.
Meni je najgore sjecanje u vezi derbija u sezoni 13/14 kada je Joe Allen promasio nemoguce pri rezultatu 3-2 za nas, da bi ga primili malo poslije
Ubijamo vcrs Everton vidit cete 0-3 ili 1-4 bas imam taj neki filing pa vidit cemo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imam neki osjećaj da će ovo večeras biti naš masterclass. Nisam uopšte nervozan pred ovu utakmicu, što je čudno s obzirom koliko je bitna. Vidjećemo dal me osjećaj vara.
Valja opet Diaza gledar u spicu kako pati i sebe i nas. Plus protiv ovih rohana... Ovo je tekma stvorena za Darwina, ako nista da se bije sa stoperima.
Srce, čast i ponos!
Diaz ima Slotove gole slike
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jota i Darwin su na ljeto bivši, mislim da je to očigledno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.