AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jbg sve cisto ovdje, okrenu se tekma za 180 stepeni
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Amaterski skroz
Kiksara pa ajde..... nije mu prvi put da nas yebe...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Bas kad kontam da na pv pohvalim malo ozbiljan defanzivni pristup i ovo se desi. Steta, jer su zebre prelose.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Loše od prve minute. Sporo i tromo. Sad treba čekati kontru, a za to ti ne treba Giroud u prvih 11
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma da je sto puta megatalenat, mali nas je već nekoliko puta koštao važnih bodova.
Visoko postavljena odbrana plus neiskustvo, dobitna kombinacija. 
Šteta, bezveze se zasrala utakmica.
Šteta, bezveze se zasrala utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juventus neće puno mijenjati način igre. Ali Milan je sam sebi po ko zna koji put postavio nogu. Nevjerovatno svake sezone sa povredama i suspenzijama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kao sto sam pisao danas nisam uopste optimista za vcrs, hem nam fali neki bitni igraci hem nakon repki nikad ne igramo dobro, patnja je ovo bila i prije crvenog , a pogotovo ce sad biti, ono sto je najzalosnije Alegri ni sad nece napasti vec ce i dalje ihrati kao do sada i cekati jednu sansu
-
celikmilan
- Kontakt:
Da je bar sudija svirao faul Florenzija ali nije. Inače je to bila jedina ispravna odluka sudije večeras.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bez dva prva golmana, dva vezna koja bi sigurno bili u prvih 11, bez Thea, plus ovaj crveni. Ako uzmu bod na kraju puna kapa.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Juventus je baš očajan, zreli bili večeras da ih otresu. Ovaj Thiaw izgleda se počeo opasno gubiti od početka sezone, previše loših i pogrešnih poteza, i za nekoga ko je mlad, trebao bi znati neke stvari već.
Moze se ovaj Juve dobiti i sa igracem manje, ali da je Thiaw kikser i da nas je kostao do sad bruku bodova to stoji, ali ej kazu Real ga hoce,....
Valjda pizda Alegri krene malo ofanzivnije sa Chiesom i Vlahovićem, pa da ostane prostora za kontre.
Ali za to treba ući Okafor, ne možeš sa Giroudom igrati na kontre.
Juventus je ove sezone defanzivno dobar igru, nisam ni očekivao da će Milan lako doći do prilika i golova.
Juventus je ove sezone defanzivno dobar igru, nisam ni očekivao da će Milan lako doći do prilika i golova.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve je veceras protiv nas jednostavno ovdje se poraz ne moze izbjeci, previse svega nedostaje veceras za nesto vise
Tacno sam ovako nesto i imao osjecaj da ce biti
Tacno sam ovako nesto i imao osjecaj da ce biti
- Beduin
- Kontakt:
Jovic ispres Okafora, simpaticna odluka. Kao i uvijek, zna nas iznenaditi Pioli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mutavi Juve ti vodi u Milanu , i to sve radi ybenog Thiawa, nek je yebo te onaj ko ti dade volan 
Napukla obrva kolega, ne moze savremen fudbaler danas to podnijeti...
A sto nam igraju no name igraci, tacno sam zadivljen....
A simptomaticno cim jaca tekma nigdje ih....
A simptomaticno cim jaca tekma nigdje ih....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.