Nije u posljednjih 35 godina nego u historiji NBAakisarajevo92 je napisao/la:Imamo igraca koji je postigao nesto sto nije niko posljednjih 35 godina u NBA
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
- akisarajevo92
- Kontakt:
od sezone 83-84 su poceli brojati ukradene i blokade u statistiku pa je to tesko sa sigurnoscu tvrditi
Don't believe the hype.
E ba od sada govorimo da je prvi u historiji. Wilt je to vjerovatno uradio ali Juka to ima na papiruakisarajevo92 je napisao/la:od sezone 83-84 su poceli brojati ukradene i blokade u statistiku pa je to tesko sa sigurnoscu tvrditi

-
- Kontakt:
bravo majstore, aBd zdravlja i samo naprijed!
Monstruozno!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Strasno.
Samo 5x5 je poduhvat imajući u vidu koliko je igrača tu Hakim višestruko i još pokoji
Samo da nastavi u ovom ritmu i da ga aBd povrede zaobiđu, a što je najljepše još tu ima prostora za napredak u igri
Samo 5x5 je poduhvat imajući u vidu koliko je igrača tu Hakim višestruko i još pokoji

Samo da nastavi u ovom ritmu i da ga aBd povrede zaobiđu, a što je najljepše još tu ima prostora za napredak u igri

sunce mu ne hebem, do 3 budan bio i ucitava se video i onda... jutro cujem samo "ustaj treba krenuti":....Gifron je napisao/la:Ajjjj 5x5![]()
![]()
Steta sto nisam bio u prilici da gledam.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za jedno 3 dana ocekujem ovdje
kako je glup, nema volje, mora samo napad igrati, bolji Zach 

samo kad se sjetim price o Zacku kako ce ga istjerati iz startne postave i kako je potencijallumani je napisao/la:Za jedno 3 dana ocekujem ovdjekako je glup, nema volje, mora samo napad igrati, bolji Zach

Da, jer u Košarci nemas pravo da odigraš lošePantelija je napisao/la:samo kad se sjetim price o Zacku kako ce ga istjerati iz startne postave i kako je potencijallumani je napisao/la:Za jedno 3 dana ocekujem ovdjekako je glup, nema volje, mora samo napad igrati, bolji Zach

- BosniaBoston
- Kontakt:
Onaj idiot na klix forumu na aparatima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam gledao utakmicu, ali...
Jusuf prekucao igricu.

Ljudi dragi, ne znam sto se patite po citavu noc.
Fino ustanete u 9 h i pogledate replay.
Sto se tice tekme, nemam je plaho sta komentarisati - daBogda mu svaka ovakva bila!
Fino ustanete u 9 h i pogledate replay.
Sto se tice tekme, nemam je plaho sta komentarisati - daBogda mu svaka ovakva bila!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
U prvoj 12 poena protiv Adamsa, samo da nastavi
Ubi All-Star Adamsa 

-
- Kontakt:
Nurk je bas usao u formu. Nadam se da može zadržati neki duzi kontinuitet, bez crnih rupa kad zicere pormasaju.
Kakav Adams i allstar, sreća pa publika ne presudjuje, vec ce sve to da ispeglaju igrači i dr.
Kakav Adams i allstar, sreća pa publika ne presudjuje, vec ce sve to da ispeglaju igrači i dr.
Djeluje da je bas umoran i da je svega 3-4 minuta u trecoj cetvrtini bio maksimalno fokusiran. Inace, igra gotovo perfektnu utakmicu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imal iko stream da radi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.