FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zrinjski ima relativno ne krkansku ekipu i dobro suđenje pa dobro prolaze , mi isto ali nemamo ovo drugo da to isprati ( osim Rustemovića njemu je duša opalit s bilo koje pozicije u bilo koje vrijeme 10 metara preko gola)ž
Ma kakav adidas
Ma kakav adidas
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
pa mi svakako u evropi ne mozemo daleko, u ovom trenutku, dva pretkola mozemo proci i sa trenutnom ekipom jer cemo biti nosioci (osim da nas ne zapadne recimo Gl.Rangers u drugom, naravno ako kup osvoje) dok vec u trecem su one najjace ekipe, i kad dobijes svabu,ili francuza,talijana, belgijance, holandjane ili slicne mozemo imati 11 Cimirota dzaba nam taj nivo je ipak daleko iznad nas, LP je nasa sansa, a za to nam treba par titula u kontinuitetu i ako ce nam te titule donijeti Dzidici i slicni odmah cu to potpisati
Pyro is not a crime !
Trazimo ukidanje sivih dersova !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ni trepavicaOsmanhodzicBuco je napisao/la:
Gdje su mu obrve? Jesam li ja jedini koji nije percipirao da ih covjek nema?
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
To je poruka za Dulju , okani se tih feminiziranih obrva , skloni ih skrozHoss je napisao/la:Ni trepavicaOsmanhodzicBuco je napisao/la:
Gdje su mu obrve? Jesam li ja jedini koji nije percipirao da ih covjek nema?![]()
Nama prvo treba par titula u nasoj ligi, i to ne svako 6-7 godina, nego par titula zaredom. To nam mogu donijeti Dzidici i slicni. Prvo napraviti ovdje neke uspjehe i dominaciju, pa onda ocekivati evropu. Drugo je sto smo mi svi poletili poslije Kustinih najava i prepotencije, pa nas je sve malo ponijela euforija i dolazak gazde milijardera i mislimo da smo nadomak nekih grupa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Par titula za redom donose : Kramar , Okic , Simeunovic i sl.
Dragi Hordaši i Pitari pravoslavne vjeroispovjesti neka vam je sretan Vaskrs
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 01 maj 2016, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
da je sve islo onim putem kojeg smo vjerujem svi 'planirali' vec od naredne sezone se moglo i mastati o grupama, jer bi ove godine bili nosioci, vrlo moguce i prosli to drugo pretkolo, u trecem bi vjerovatno ispali kao i u play offu EL, ali onda naredne godine, ili za dvije bismo takodjer dolazili opet do 3.pretkola tj play offa EL s tim sto bismo iz godine u godinu imali jacu ekipu i uz malo srece vjerujem da bi se konacno uspjelo u tome da se udje u grupnu fazu, no vratili smo se dosta unazad ove sezone tako da ce nam trebati vise vremena i bolji ljudi u sportskom segmentujoker90 je napisao/la:Nama prvo treba par titula u nasoj ligi, i to ne svako 6-7 godina, nego par titula zaredom. To nam mogu donijeti Dzidici i slicni. Prvo napraviti ovdje neke uspjehe i dominaciju, pa onda ocekivati evropu. Drugo je sto smo mi svi poletili poslije Kustinih najava i prepotencije, pa nas je sve malo ponijela euforija i dolazak gazde milijardera i mislimo da smo nadomak nekih grupa.
Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sve ti yebemooooooooo
sve ti yebemooooooooo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne stavljaj ovo na temu Totti, pocet ce ga raja siljit u ove kasne sate!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vec je kasnojoker90 je napisao/la:Ne stavljaj ovo na temu Totti, pocet ce ga raja siljit u ove kasne sate!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HRABRO KA 3. MJESTU
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"Yebo adidas. Imat cemo lagerske dersove"
kuknjava
kuknjava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Rimski vracaj se na ovaj forum .
Tesko je nasim ekipama u grupnu fazu, to je dugotrajan i sistematski proces! Evo mi smo izdominirali u prvenstvu, a opet trener izjavljuje da cemo tesko u evropi sta napraviti ako ne dovedemo par top pojacanja i s tim se slaze ogromna vecina navijaca!joker90 je napisao/la:Nama prvo treba par titula u nasoj ligi, i to ne svako 6-7 godina, nego par titula zaredom. To nam mogu donijeti Dzidici i slicni. Prvo napraviti ovdje neke uspjehe i dominaciju, pa onda ocekivati evropu. Drugo je sto smo mi svi poletili poslije Kustinih najava i prepotencije, pa nas je sve malo ponijela euforija i dolazak gazde milijardera i mislimo da smo nadomak nekih grupa.
Potrebno je prvo dobro poslozena i uigrana ekipa, pa jos i dosta srece pri zrijebu i u samim utakmicama...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma znam sve, mene je prvog ponio dolazak Tana i poceo sam misliti o nekim grupama. Ova sezona me totalno vratila u realnost i pokazala gdje smo i sta smo. Zato kazem, yebo grupe i evropu, hocu prvo titule ovdje i konstantne uspjehe, a u evropi ako se sta ubode, dobro i jest. Bili smo fino krenuli sa osvojenim kupom, pa onda titula dođe, ali nazalost ova sezone se popisala na sve lijepo do sada urađeno. Malo se sve moze spasiti izborenom evropom, ali da mi je neko prije pocetka sezone reako da cu se zadovoljiti cetvrtom pozicijom, rekao bih mu da se opali razumom. Igraci kao Dzidic imaju jos mjesta u Sarajevu, a sad sto bi mi neka mega pojacanja, to je druga prica.marconato je napisao/la:Tesko je nasim ekipama u grupnu fazu, to je dugotrajan i sistematski proces! Evo mi smo izdominirali u prvenstvu, a opet trener izjavljuje da cemo tesko u evropi sta napraviti ako ne dovedemo par top pojacanja i s tim se slaze ogromna vecina navijaca!joker90 je napisao/la:Nama prvo treba par titula u nasoj ligi, i to ne svako 6-7 godina, nego par titula zaredom. To nam mogu donijeti Dzidici i slicni. Prvo napraviti ovdje neke uspjehe i dominaciju, pa onda ocekivati evropu. Drugo je sto smo mi svi poletili poslije Kustinih najava i prepotencije, pa nas je sve malo ponijela euforija i dolazak gazde milijardera i mislimo da smo nadomak nekih grupa.
Potrebno je prvo dobro poslozena i uigrana ekipa, pa jos i dosta srece pri zrijebu i u samim utakmicama...
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 01 maj 2016, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li gdje izvještaj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sikimic i Hugo vode Zvezdu do play off EL gde ih zaustavlja neko iz BHTPL. Trebali bi nekad odigrat prijateljsku s ovom Zvezdom cisto da vide gde su. 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.