Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pa sto mi obicni smrtnici ne mozemo prisustvovat tim susretima? 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Javi se da te ubacim/o.Besic je napisao/la:Pa sto mi obicni smrtnici ne mozemo prisustvovat tim susretima?

I onda izurinirati Edina Kukavicu.Bosniacum Lilium je napisao/la:High voli potegnut ko svaki sufija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- IlProfessore
- Kontakt:
Uveden kao izborni predmet: U Turskoj održan prvi čas bosanskog jezika

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Bosanski je suvisan i u Bosni, a kamoli u Turskoj.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
						- IlProfessore
- Kontakt:
Ybg, u Bosni ga usporavaju a u Turskoj uče  

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Take that backBesic je napisao/la:Bosanski je suvisan i u Bosni, a kamoli u Turskoj.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
						Meša Selimović.
@Federrere,gdje ti je ustipak? 

- Nail for Real
- Kontakt:
Al' ubjedljivo ''najjaci'' svadbeni obicaj je u Pazaru: mlada ljubi ruke muzevljevoj najblizoj rodbiniRiNo je napisao/la:Sve se nema a vodom se rasipa. Polijavaju vodom na dženazama, na svadbama, čak i kad neko krene na putNail for Real je napisao/la:Al najjace je ono polivanje vodom beton kad se neko uda.
Ma dobro, DANTES je u pravu, to i jeste srpski obicaj, e sad vjerovatno i to vuce korijene iz paganskih dana, a ne iz hriscanstva.

...
 ...My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
						- Donnie Darko
- Kontakt:
Sjećam se kad sam kod jednog druga turčina bio par dana u srednjoj (kod nas ovdje, ne u Turskoj), otac kad je tu u njegovom prisustvu ne smiju riječ bosanskog progovorit, ja se pozdravim sa čovjekom, odgovara mi na turskom, a zna bosanski.IlProfessore je napisao/la:Ybg, u Bosni ga usporavaju a u Turskoj uče

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa nisu Bosnjaci ko Jusuf Nurkic pa da progovori purgerski nakon pola godine u ZG 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pravi Bosnjak se zna asimilirat,cak i kad u Sandzak ode 

- IlProfessore
- Kontakt:
A ybg, ljudi su prgavi i ponosni na svoje, nešto poput braće šipacaDonnie Darko je napisao/la:Sjećam se kad sam kod jednog druga turčina bio par dana u srednjoj (kod nas ovdje, ne u Turskoj), otac kad je tu u njegovom prisustvu ne smiju riječ bosanskog progovorit, ja se pozdravim sa čovjekom, odgovara mi na turskom, a zna bosanski.IlProfessore je napisao/la:Ybg, u Bosni ga usporavaju a u Turskoj uče

Zato su oni tu gdje jesu i zato mi nećemo biti tu ni narednih sto godina gdje su oni sad. Vole svoje do krajnjih granica. Doduše malo mi nije jasno zašto u globalu ne uče strane jezike već jedino na turskom možeš komunicirati sa njima, čak i sa studentima, al haj

I Sandžaklije su BošnjaciBesic je napisao/la:Pravi Bosnjak se zna asimilirat,cak i kad u Sandzak ode

Ljiljan kaze da su Srbi 

Edo Maajka je za tri mjeseca naučio hrvatski, a zaboravio bosanski. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako me Belmin Cvarak pita, onda smo Srbi.Besic je napisao/la:Ljiljan kaze da su Srbi
Nikada asimilacija i akomodacija. Samo adaptacija

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Sta mi to hoces napakovatFederer17 je napisao/la:Pitaj Higha, prevrtljivce.
Zar postoji bosanski jezik?

Nisam ja ni sija ni sufija,samo old school IZa.

Općinski sud za sutra je zakazao prodaju 36 vozila preduzeća GRAS. Aukciju je inicirala Uprava za indirektno oporezivanje BiH, koja je u zalog uzela 18 autobusa, 10 minibusa i osam tramvaja, a zbog duga GRAS-a za PDV većeg od 19 miliona maraka.
Portparol Uprave Ratko Kovačević je rekao da, ukoliko ovom prodajom ne budu namirena potraživanja, od Suda će tražiti zakazivanje nove aukcije.
Kovačević je potcrtao da će prodavati vozila GRAS-a sve dok ne namire dug.
S druge strane, direktor GRAS-a Avdo Vatrić kazao je da ova prodaja može mnogo naštetiti preduzeću, s obzirom na to da se vozni park teško održava i da ni sada nemaju dovoljno vozila za prijevoz putnika.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
						The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.