pa ne znam šta si gledao a šta nisi? jesi gledao BB? Justified? Hanibala?messilla je napisao/la:Hajde pusti šuplju nego mi skontaj koju seriju za narednih 15-ak dana.DANTES je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moj kolega nakon 2 semestra u Sarajevu počeo pričati kao rođeni Sarajlija. A iz Bihaća smo obojicaBosniacum Lilium je napisao/la:Pa nisu Bosnjaci ko Jusuf Nurkic pa da progovori purgerski nakon pola godine u ZG
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ti. Tebe nećemo ni da nam plateMokes je napisao/la:Dantes, ima li sta na ovom svijetu da nije srpsko
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad te ne kapiramFederer17 je napisao/la:
Nevezano za to, budi ti sta zelis.
Dobro je pa ti nisam napisao munafice.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa nije bilo direktno,ali to sam ja procitao izmedju redova. Vidio si sinoc kako kotačić satanisticko-kamatarske masinerije napisa post "Besicu" i nista vise od toga. To odmah izaziva sumnju kod mene da je neka prevara u pitanju.Federer17 je napisao/la:Ma zafrkavam se ba, mrsko mi uzet knjigu u ruke, pa se eto s tobom uhvatio naklapat.Besic je napisao/la:
Sad te ne kapiram![]()
Mislio sam na ono zaljenje @Highu, kako te hoce prevesti dok njega nema.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
šta smo rekli seti se kuda ti tu i ja da delimo uvek sve to je sudbina
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Besic je napisao/la: Pa nije bilo direktno,ali to sam ja procitao izmedju redova. Vidio si sinoc kako kotačić satanisticko-kamatarske masinerije napisa post "Besicu" i nista vise od toga. To odmah izaziva sumnju kod mene da je neka prevara u pitanju.
Samo ti izazivaj, naci ce te ona, pa ces imat trajnu zabranu pristupa forumu. Jelde ti si iz Sarajeva, meni se to nesto vrti po glavi?
Djeca se boje mrakaFederer17 je napisao/la:Samo ti izazivaj, naci ce te ona, pa ces imat trajnu zabranu pristupa forumu. Jelde ti si iz Sarajeva, meni se to nesto vrti po glavi?
Ne smijem ti reć'
Pametan potezHigh je napisao/la:Općinski sud za sutra je zakazao prodaju 36 vozila preduzeća GRAS. Aukciju je inicirala Uprava za indirektno oporezivanje BiH, koja je u zalog uzela 18 autobusa, 10 minibusa i osam tramvaja, a zbog duga GRAS-a za PDV većeg od 19 miliona maraka.
Portparol Uprave Ratko Kovačević je rekao da, ukoliko ovom prodajom ne budu namirena potraživanja, od Suda će tražiti zakazivanje nove aukcije.
Kovačević je potcrtao da će prodavati vozila GRAS-a sve dok ne namire dug.
S druge strane, direktor GRAS-a Avdo Vatrić kazao je da ova prodaja može mnogo naštetiti preduzeću, s obzirom na to da se vozni park teško održava i da ni sada nemaju dovoljno vozila za prijevoz putnika.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I kome ce prodati tramvaj? Hoces ti High da uzmemo po pola da vozamo 
Momci, ko kaže da nisam musliman?Federer17 je napisao/la:Ma znam za njegaNail for Real je napisao/la: Kakav crni musliman Kawhi...i u pravu si bgt, pusti ti ove pagane ovdje
.
To se odnosilo uopsteno na svakog muslimana, ne direktno njemu.
Hoćeš kupiti sebi?Dex je napisao/la: Pametan potez
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Planiram, samo još da položim za tramvaj, i onda ću ga parkirat na kampus, i blokirat saobraćajKawhi je napisao/la:Momci, ko kaže da nisam musliman?Federer17 je napisao/la:Ma znam za njegaNail for Real je napisao/la: Kakav crni musliman Kawhi...i u pravu si bgt, pusti ti ove pagane ovdje
.
To se odnosilo uopsteno na svakog muslimana, ne direktno njemu.
Hoćeš kupiti sebi?Dex je napisao/la: Pametan potez
Ovaj grčki jogurt je brutalna stvar, da ga nema, ne znam šta bih jeo u zadnje vrijeme
Da ga obojimo u bordo-bijele boje.Sarajlijica1946 je napisao/la:I kome ce prodati tramvaj? Hoces ti High da uzmemo po pola da vozamo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
Đe Federer, ne rece mi na koju doktoricu je mislio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
High je napisao/la:Da ga obojimo u bordo-bijele boje.Sarajlijica1946 je napisao/la:I kome ce prodati tramvaj? Hoces ti High da uzmemo po pola da vozamo
Šta mislimo o Dervišu Sušiću?High je napisao/la::
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Majstor jezika. Meni je, uz S. Kulenovića, najveći majstor u bošnjačkoj književnosti. Svojim književnim opusom opisao je čitavu Bosnu.Kawhi je napisao/la:Šta mislimo o Dervišu Sušiću?High je napisao/la::
Pobune 
Uštipče, jesil naletila, na Milky Way Midnight Dark igdje
Uštipče, jesil naletila, na Milky Way Midnight Dark igdje