FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 07 feb 2015, 22:45

FKZ1921 je napisao/la: E vjeruj da je i to moguce,da budes na utakmici a ne znas kako se kretao rezultat. Zakasnis desetak min.na utakmicu. Prvi na koga naletis pored terena ti bude Dino Pekic.Pitas ga koliki je rezultat,a dobri Dino ti kaze 0:0.Gledas utakmicu,ljdi zabiju dva gola i za tebe je to 2:0. Zavrsi se poluvrijeme,odes na kafu...Vratis se na drugo. Ono vec pocelo.Dino stoji na istom mjestu i kaze ti: sefe nije 2:0 vec 2:1.
Logicno je da kontas da smo dali gol.Pitamo ga ko je dao gol,kaze Varea. Nastavis gledati,vidis jos dva nasa gola...E tako ti je to bilo...vjerovao ili ne.
Ne znam zasto se pravdas, iako doduse jeste bio lapsus, ali desava se nije smak svijeta. Mislim da svi malo ozbiljniji koji citaju ovaj forum vide da si ti jedan normalan i dobro upucen momak, koji ima relevantne informacije, a takodje dosta si korektan i pismen u svojim postovima. Na njih par besposlicara koji po citav dan ovde presjede zvocajuci, ja na tvom mjestu ne bih se obazirao ni trenutka. Samo nastavi, meni je uzivanje tvoje postove citati.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 feb 2015, 22:47

Moze li sta pozitivno ovih dana.Sta ako se recimo bajic nedo bog povrjedi.Hajde ima li iko da da bar malo pozitive osim svlacionica.Nemojte se ljutit na mene ali mene ovo boli jer ja nevidim buducnost neku pozitivnu vjerujte.Ono sto kazu kad nesto vidis a pravis se slijep.Pozdrav za sve navijace naseg voljenog kluba.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 feb 2015, 22:51

nešto ne štima, mislim da je stanje puno gore nego što se predstavlja oko mnogih stvari! nisam pesimista, ali dosta stvari na oko ne štima...
jedna od njih je i marketing, obavještavanje javnosti, majku mu, gdje su videa, intervjui, gdje je malo promocije, imam osjećaj da je taktika uprave oko tih stvari: "znate da postojimo, haj sad odyebite"...

ne znam kako da opišem atmosferu, jedva čekam ligu, ali mi sve izgleda nekako "prigušeno"... neke sapunice, milion igrača se spominje, hoće ovaj, neće onaj, ovaj dobija papire, ovog prodaju, ovog ne prodaju, a sve informacije kroz milion nekih kanala, mislim da ovo može puno ozbiljnije!

i dosta sam stvari čuo oko tomića, nije ništa crno, nije ništa ni bijelo, sve je sivo, ali su i naši pakaši teški oko ovoga... toma je inače korektan momak i jedan od tri najbolja igrača tako da se mora s više poštovanja ići prema njemu od strane kluba!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 feb 2015, 22:57

Ja sam prije desetak dana pisao kako smo kao klub ispali neozbiljni sa svim sto se desavalo sa Tomom i Kvesom, sta tek sad reci... a siguran sam da ni pola prljavog vesa nije izaslo u javnost. Sta se iza brda valja ne smijem ni da pomislim. Kakvi su to usmeni dogovori s Amarom koji ne vaze cim on ode... ne znam vise sad ni sta da zelim, a ni cemu da se nadam. Znam samo da ako ne izborimo Evropu sezona je katastrofalna, taman vratili sve dugove i prodali sve mlade igrace u Real.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 feb 2015, 23:08

Nakon sto je Kvesic produzio ugovor ja sam mislio da ce se stvari malo bolje odvijat, ali evo ova situcija sa Tomicem malo me u bedak bacila, a i vidi se tu dosta javasluka u upravi, imam osjecaj da niko nikog ne j.ebe. Iz Gredicevih i Siljkovih izjava dalo bi se zakljuciti da njih dvojica ni ne pricaju cesto, jer par puta ispalili su totalne razlicite izjve o istom dogadjaju, ma sve ce nam se prvo kolo kazat, kolko god nam cirkus bio u upravi ako budemo pobjedjivali sve ce se to nekako prebolit

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 07 feb 2015, 23:08

Definitivno bi se ovdje raja trebala skontati. Svi koji zale za Amarom, prozivaju ga svako malo onda moraju da podrze ove ljude u uprave. Svi koji su trenutno u klubu je doveo licno Amar. Doveo je Siljka, Gredica postavio gdje jeste. Malo budite realni. Nije samo Tomic imao takve "dogovore". Ima tu Vernes, Nyema, Smajic, tako da ne znam sta nije jasno. Amar je bio menadzer prije nego je otisao, sto znaci da je on pravio te "dogovore". Lahko je sada srati po ljudima koji su ostali tu kako ne valjaju, kako su oni krivi bla-bla. A istina lezi u drugom grmu. Licno sto se mene tice ako momak nece da igra, ali nece da ide u Ostravu, a nasi su odlucili da ga ne vode na pripreme neka daju slobodne papire neka momak ide dalje. Napravila se greska, sto, zasto, zbog cega je gotovo, pustite momka nek ide. Ali srati po upravi koja je trenutno tu je presmijesna i jadna!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 feb 2015, 23:15

Pa eto sto ne puste momka, sta ih sprijecava, ovo isto ko u kantonalnoj ligi kad Braco neda ispisnicu igracu da predje kod Djeke Muminovica, eto na to lici

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 07 feb 2015, 23:23

Ako tako mislis onda to znaci da je Amar pravio Vrbanjusu od Zelje, a ja se ne bih slozio s tim. Ima arbitraza ako mu se po ugovoru duguju pare dobit ce slobodne papire moze ici.
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 07 feb 2015, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 feb 2015, 23:23

Ma nema pljuvanja po upravi, od onog intervjua Greda ima moju podrsku, ali ne smiju se oci zatvarati pred losim stvarima i pogresnim odlulama.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 07 feb 2015, 23:58

Da probam malo uprostiti,
Ako Tomic ostane imamo dobre sanse za evropu, a ako ode za dzabe i mi se ne plasiramo znaci dupli gubitak. Samim plasmanom cemo zaraditi tih 100-150k eura. Ne uzimajte me sad za ove cifre , ali to je tu otprilike. E sad da li nasi tu racunaju da je razlika u zaradi sa Tomom i evropom, ili bez Tome a pare od transfera, u nakih 20-30k pa im je to bitno , onda ga .....
Nek se dogovore, daj covjeku pristojnu ponudu, ako bude sretan igrace dobro i eto nam evrope a samim tim i zarade.
Mozda previse uprosteno ali je to to otprilike.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 feb 2015, 01:27

lisander je napisao/la:Pa eto sto ne puste momka, sta ih sprijecava, ovo isto ko u kantonalnoj ligi kad Braco neda ispisnicu igracu da predje kod Djeke Muminovica, eto na to lici
:clap:

Bravo....

To je ono upravo na sto tacno licimo. Amarerski klub koji nikako da postane profesionalni. Ne znam zasto, ali imam osjecaj da je Amar pobjegao iz ove jazbine iako mnogi to nece prihvatiti tako lako.
Ovdje se izgleda ne zna vise tko pije a tko placa, jer je pocela borba klanova za prijestolje u klubu. Nema jednog koji ce lupiti od stol, vec svi nesto odlucuju i svak vodi pricu za sebe. U prevodu, **** udruzenje gradana, kad i tako ikada nastade.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2015, 01:34

Šta lupate vas dvojica, pustili su ga, nisu mu odgovarali uslovi u Češkoj, kraj priče. Sad nek' se dogovore oko ugovora i nek ne prave sapunicu od ovoga.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 08 feb 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 feb 2015, 01:36

E yebiga kad ne umiju ništa sakriti kada ovako dođe do problema oko potpisa ugovora. Sad svako zna i svako formira neko deseto mišljenje i stvara negativnu atmosferu u i oko kluba, a to ne može valjati nikako.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 08 feb 2015, 02:19

Ma nabijem ja Tomica na k**** nek ne potpiše..pravac tribine i vozdra..
Upoznat je sa situacijom u klubu,nudile su mu se neke pare sada on sad fol s menadjerom odbija i digao se previse sto jest jest..
Puno negativn energije u svlacionivi oko jednog igraca..da sam na mjeatu Grede poslo bi ga u 3 pm i isplatio mu dug i nek se *ebe..da nije dosao na Grbavicu niko ne bi cuo za njeg..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 feb 2015, 03:15

ja bi se smio zaklet da nasi u upravi ne znaju ni gdje je nyema a kamol sta drugo...svake godine ista prica koja pocinje RONALDO U ZELJI!?, a zavrsva MILNER POJACAO PLAVE.....
=\_1921_/=

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 feb 2015, 09:29

Meni je Tomić uz Kvesića jedan od dražih igrača u Želji, ali svejedno treba mu dat ultimatum, zadnji rok i ako ne potpiše na tribine.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 08 feb 2015, 09:47

jaludovolimte je napisao/la:Meni je Tomić uz Kvesića jedan od dražih igrača u Želji, ali svejedno treba mu dat ultimatum, zadnji rok i ako ne potpiše na tribine.
Sta imas od ultimatuma, jos dva tri mjeseca da ne igra nista ne gubi, a svakako mu moras placati, bolje je kompromis da ga se digne da odigra kvalitetno ova 3 mjeseca, igracki kadar Zeljeznicara kao i tip trenera Lobanofski nema veliku perspektivu.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 feb 2015, 09:47

lazar je napisao/la:supak
Zbog cega?:shock:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 feb 2015, 09:53

Svi bi mi tražili svoj novac i koristili svaku priliku da naplatimo svoja potraživanja.. Mi podržavamo svoj klub iz ljubavi a igračima je klub firma u kojoj zaradju za život.. Ja razumijem Tomića u potpunosti i mislim da se treba prestati sa praksom "varanja" igrača jer to poprilično šteti i ne dolikuje ugledu našeg kluba..

BUDI ŽELJO !!!

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 08 feb 2015, 09:57

Moras pokusati prevariti, to svi danas rade, nogomet je vise od sporta, to je igra moci i sitnih kokosarskih interesa, prljavi sport.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 53 gosta.