Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imao je ukazanje 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Proces je počeo kada je poslušao prvu Kanjetovu pjesmu, izgleda da to ide ruku pod rukumiki_92 je napisao/la:od kad se Kawhi lozi na bule
Rijeci hodza i efendija su turcizmi koji imaju potpuno drugo znacenje u originalu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Potrudih se da je nadjem onu noc kad sam ti spomenuo, zauzeta cura mozda cak i od Srednje skole... a i starija je koju godinu, mozda @riovo godiste.legenda reala je napisao/la:Đe Federer, ne rece mi na koju doktoricu je mislio
@Naile, e'o godinama te susrecem na forumu, a nikad da te upoznam. Dje obitavas, nije BiH?
Ovaj stol za 4 cu zvat iako ni jaja ne znam ispec, samo da se druzim s Majom.
- legenda reala
- Kontakt:
jel joj ime emina?Federer17 je napisao/la:Potrudih se da je nadjem onu noc kad sam ti spomenuo, zauzeta cura mozda cak i od Srednje skole... a i starija je koju godinu, mozda @riovo godiste.legenda reala je napisao/la:Đe Federer, ne rece mi na koju doktoricu je mislio![]()
:
Jes riovo al je fina pravo na oko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kanje je duhovni lider. Vjerovatno siri kroz muziku nesto.Donnie Darko je napisao/la:Proces je počeo kada je poslušao prvu Kanjetovu pjesmu, izgleda da to ide ruku pod rukumiki_92 je napisao/la:od kad se Kawhi lozi na bule
treba poceti slusati DannyaDonnie Darko je napisao/la:Proces je počeo kada je poslušao prvu Kanjetovu pjesmu, izgleda da to ide ruku pod rukumiki_92 je napisao/la:od kad se Kawhi lozi na bule
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Joj, mislim da bi mladom kawaju to život uništilo. On je duhovni lider kakav mu trebamiki_92 je napisao/la:treba poceti slusati DannyaDonnie Darko je napisao/la:Proces je počeo kada je poslušao prvu Kanjetovu pjesmu, izgleda da to ide ruku pod rukumiki_92 je napisao/la:od kad se Kawhi lozi na bule
Dakle, kawhi, definitivno trebaš početi slušati danny browna, što je prije moguće
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma evo 4 godine studiram u Sarajevu, a iz CG gore sam, iz Sandzaka. Mozemo nedje kahvu popit naravnoFederer17 je napisao/la:Potrudih se da je nadjem onu noc kad sam ti spomenuo, zauzeta cura mozda cak i od Srednje skole... a i starija je koju godinu, mozda @riovo godiste.legenda reala je napisao/la:Đe Federer, ne rece mi na koju doktoricu je mislio![]()
@Naile, e'o godinama te susrecem na forumu, a nikad da te upoznam. Dje obitavas, nije BiH?
Ovaj stol za 4 cu zvat iako ni jaja ne znam ispec, samo da se druzim s Majom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kad smo kod bula cesto vidjam jednu gore pokrivena do ramena a dola utegnuta ma prava riba, a jos ljeti pa kad pupak izbaci mmmm
Al me **** nisam musliman
Al me **** nisam musliman
Treba napomenut, da je izbirljiv, prilikom izabira lokacijeNail for Real je napisao/la:Ma evo 4 godine studiram u Sarajevu, a iz CG gore sam, iz Sandzaka. Mozemo nedje kahvu popit naravnoFederer17 je napisao/la:Potrudih se da je nadjem onu noc kad sam ti spomenuo, zauzeta cura mozda cak i od Srednje skole... a i starija je koju godinu, mozda @riovo godiste.legenda reala je napisao/la:Đe Federer, ne rece mi na koju doktoricu je mislio![]()
Ovaj stol za 4 cu zvat iako ni jaja ne znam ispec, samo da se druzim s Majom..
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jeko taj? Zasto mi zelite lose?Donnie Darko je napisao/la:Joj, mislim da bi mladom kawaju to život uništilo. On je duhovni lider kakav mu trebamiki_92 je napisao/la:treba poceti slusati DannyaDonnie Darko je napisao/la:
Proces je počeo kada je poslušao prvu Kanjetovu pjesmu, izgleda da to ide ruku pod ruku![]()
Dakle, kawhi, definitivno trebaš početi slušati danny browna, što je prije moguće
svi trebaju Dannya u zivotuDonnie Darko je napisao/la:
Joj, mislim da bi mladom kawaju to život uništilo. On je duhovni lider kakav mu treba![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la: Jeko taj? Zasto mi zelite lose?

Znaci zbog toga se ti obilazis sa @ljiljanomNail for Real je napisao/la: Ma evo 4 godine studiram u Sarajevu, a iz CG gore sam, iz Sandzaka. Mozemo nedje kahvu popit naravno.
Nisam ja u Sa, ali svakako ako bude bilo prilike, vrlo rado (kao i sa jos nekima ovdje).
- Nail for Real
- Kontakt:
Dex, pa naravno, ovo jedno je geografska ovo drugo kulturoloska odrednica
. Crna Gora drzava sa Kraljem
.
Federer, super eto, kad navrnes javi se
.
Federer, super eto, kad navrnes javi se
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
nadji na spotify i uzivaj, kao sto Donnie rece jedan od najboljih albuma prosle godineKawhi je napisao/la: Jeko taj? Zasto mi zelite lose?

miki_92 je napisao/la:.
Sta ce mi se desiti kad ga pocnem slusati?Donnie Darko je napisao/la:.
Dex je napisao/la:Pobune
Uštipče, jesil naletila, na Milky Way Midnight Dark igdje
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 15 gostiju.