Ja ozbiljno pitam, a ti se zajebavašrasavoje je napisao/la:Dex je napisao/la:Pobune
Uštipče, jesil naletila, na Milky Way Midnight Dark igdje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postati ćeš bolja i pametnija osobaKawhi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:.Sta ce mi se desiti kad ga pocnem slusati?Donnie Darko je napisao/la:.
Donnie Darko je napisao/la:Postati ćeš bolja i pametnija osobaKawhi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:.Sta ce mi se desiti kad ga pocnem slusati?Donnie Darko je napisao/la:.![]()
Dex šta je to i zašto zvuči tako ukusno?

Milky Way, samo od tamne čokolade, i drugačijeg fila
Dje se ima kupiti?
Ja samo Kesten jedem.
Ja samo Kesten jedem.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Re: RE: Re: Chat
Prosvjetljenje na nivou Kanjetovog , samo uz mnogo mracnije i uvrnutije noteKawhi je napisao/la:miki_92 je napisao/la:.Sta ce mi se desiti kad ga pocnem slusati?Donnie Darko je napisao/la:.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja jeo u EUrasavoje je napisao/la:Dje se ima kupiti?
Ja samo Kesten jedem.
Do sad mogao otić po sladoled, a mrsko mi sić
To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Meni ipak ima više smisla jest sladoled zimi, kao što je ljeti piti čajMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom
Re: RE: Re: Chat
Pa tako azijati rade , supa s ledom zimiMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom [emoji38]
Sent from my LG-E460 using Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovaj Dex k'o moj kolega s fakulteta, zna covjek za sve sto ima veze s hranom (a i drugim stvarima), gdje se moze kupit, koliko kosta i slicne stvari. Dobro je takve imat uz sebe, ovaj je par puta prespavao kod mene, 3x smo setajuci obisli grad. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
De šmigaj mi još, ja ovdje na apratima bez slatkiša a ovaj milky wayu i sladoledima pričaDex je napisao/la:Ja jeo u EUrasavoje je napisao/la:Dje se ima kupiti?
Ja samo Kesten jedem.Pitam tebe, ti tražiš slatko po gradu
Tako i u nas rade. Mi se na ljeto penjali na smetove na 40 stepeni, gore nas dočekala vojska sa vrućim grahom i ključalim čajemmiki_92 je napisao/la:Pa tako azijati rade , supa s ledom zimiMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom [emoji38]
I ja sam na aparatima, pojeo 2 kockice čokolade za cijeli dan, traži se ko ludoDonnie Darko je napisao/la:De šmigaj mi još, ja ovdje na apratima bez slatkiša a ovaj milky wayu i sladoledima pričaDex je napisao/la:Ja jeo u EUrasavoje je napisao/la:Dje se ima kupiti?
Ja samo Kesten jedem.Pitam tebe, ti tražiš slatko po gradu
Tako i u nas rade. Mi se na ljeto penjali na smetove na 40 stepeni, gore nas dočekala vojska sa vrućim grahom i ključalim čajemmiki_92 je napisao/la:Pa tako azijati rade , supa s ledom zimiMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom [emoji38]
Sent from my LG-E460 using TapatalkKad se nisam objesio taj dan nikad neću.
S takvim skillom, mogu se zaposlit ko konsijerž u nekom hoteluFederer17 je napisao/la:Ovaj Dex k'o moj kolega s fakulteta, zna covjek za sve sto ima veze s hranom (a i drugim stvarima), gdje se moze kupit, koliko kosta i slicne stvari. Dobro je takve imat uz sebe, ovaj je par puta prespavao kod mene, 3x smo setajuci obisli grad.
Jedne zime sam pojeo vise sladoda nego sto pojedem ljetiDex je napisao/la:Meni ipak ima više smisla jest sladoled zimi, kao što je ljeti piti čajMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom
Naravno da ima smisla i logike, ali mi zivimo u Bosni (i Hercegovini da se pojedinci ne uvrijede)
Pretpostavljam u Japanumiki_92 je napisao/la:Pa tako azijati rade , supa s ledom zimiMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom [emoji38]
Negdje sam procitao/cuo da treba zimi sladoled jesti, a ljeti caj piti, kao da se izjednace ove temperature u tijelu s vanjskim
Naravno, to je nama nepojmljivo, gdje ces caj na zvizdanu
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti se nemaš pravo žaliti na nedobijanje čokoladicerasavoje je napisao/la:Sto i meni nisi donio?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta sam sad skriviorasavoje je napisao/la:Pojest cu te.
Uvijek ga uzimam više zimi, bolje mi paše grlu, nekako, onako ljeti, nema svu draž, nego čisto bude, da ohladi.A ovako zimi, pokazuje puni potencijalMokes je napisao/la:Jedne zime sam pojeo vise sladoda nego sto pojedem ljetiDex je napisao/la:Meni ipak ima više smisla jest sladoled zimi, kao što je ljeti piti čajMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom![]()
Naravno da ima smisla i logike, ali mi zivimo u Bosni (i Hercegovini da se pojedinci ne uvrijede)![]()
Pretpostavljam u Japanumiki_92 je napisao/la:Pa tako azijati rade , supa s ledom zimiMokes je napisao/la:To da izjednacis unutarnju temperaturu s vanjskom [emoji38]
Sent from my LG-E460 using Tapatalk![]()
Negdje sam procitao/cuo da treba zimi sladoled jesti, a ljeti caj piti, kao da se izjednace ove temperature u tijelu s vanjskim
Naravno, to je nama nepojmljivo, gdje ces caj na zvizdanu
Dok si ti napisala post, ja pojeo sladoledrasavoje je napisao/la:Sto i meni nisi donio?
- TobeYarabi
- Kontakt:
interesantnoDex je napisao/la: Uvijek ga uzimam više zimi, bolje mi paše grlu, nekako, onako ljeti, nema svu draž, nego čisto bude, da ohladi.A ovako zimi, pokazuje puni potencijal![]()
U bad boyTobeYarabi je napisao/la:interesantnoDex je napisao/la: Uvijek ga uzimam više zimi, bolje mi paše grlu, nekako, onako ljeti, nema svu draž, nego čisto bude, da ohladi.A ovako zimi, pokazuje puni potencijal![]()