Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2017, 21:18

Dodik zatefteren, na dokumentu od 1000 stranica u drustvu terorista pod Do :)

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 17 jan 2017, 21:19

Joj sege. Pakuje sestra ono moje malo pile da idu kuci. I sad obukla ga, i dijete vice podigiiii, podigiiii. Ona mu govori da je podigla pantolone. Dzaba, on i dalje vice podigi. Vidimo nogavica mu se jedna zavratila, haj spusti ona nogavicu, kontamo to, ali on i dalje vice podigi. Nista, iskuliramo ga. Dosli do izlaza, on i dalje vice podigi, kad ona govori, pa da mu nisam zaboravila podici helanke. Kad ono fakat, helanke mu nije skroz digla, a pantalone jeste. A majko moja. :rol:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 jan 2017, 21:21

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 17 jan 2017, 21:21

Dex je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:
Dex je napisao/la: Uvijek ga uzimam više zimi, bolje mi paše grlu, nekako, onako ljeti, nema svu draž, nego čisto bude, da ohladi.A ovako zimi, pokazuje puni potencijal :ljepota:
interesantno :lol:
U bad boy
Naughty, naughty boy :mrgreen:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 jan 2017, 21:25

Blacklisted :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jan 2017, 21:29

madridist je napisao/la:
slika
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jan 2017, 21:29

rasavoje je napisao/la:Joj sege. Pakuje sestra ono moje malo pile da idu kuci. I sad obukla ga, i dijete vice podigiiii, podigiiii. Ona mu govori da je podigla pantolone. Dzaba, on i dalje vice podigi. Vidimo nogavica mu se jedna zavratila, haj spusti ona nogavicu, kontamo to, ali on i dalje vice podigi. Nista, iskuliramo ga. Dosli do izlaza, on i dalje vice podigi, kad ona govori, pa da mu nisam zaboravila podici helanke. Kad ono fakat, helanke mu nije skroz digla, a pantalone jeste. A majko moja. :rol:
Ej tetka, jedva sam te skontao :rol:
Jesil bila tužna, kad su ti odvodili pile :think:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 17 jan 2017, 21:34

Dex je napisao/la: Jesil bila tužna, kad su ti odvodili pile :think:
Imam jednu kosulju za popeglati. :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 17 jan 2017, 21:35

Sve je to maslo lokalnih Bosnjaka koji inace kontrolisu americku ambasadu u Sarajevu.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 17 jan 2017, 21:36

rasavoje je napisao/la:Joj sege. Pakuje sestra ono moje malo pile da idu kuci. I sad obukla ga, i dijete vice podigiiii, podigiiii. Ona mu govori da je podigla pantolone. Dzaba, on i dalje vice podigi. Vidimo nogavica mu se jedna zavratila, haj spusti ona nogavicu, kontamo to, ali on i dalje vice podigi. Nista, iskuliramo ga. Dosli do izlaza, on i dalje vice podigi, kad ona govori, pa da mu nisam zaboravila podici helanke. Kad ono fakat, helanke mu nije skroz digla, a pantalone jeste. A majko moja. :rol:
:facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jan 2017, 21:38

rasavoje je napisao/la:
Dex je napisao/la: Jesil bila tužna, kad su ti odvodili pile :think:
Imam jednu kosulju za popeglati. :kafa:
Što peglaš sad :geek:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2017, 21:43

Treba mi 6 bodova od 30 na drugoj parcijali da položim jedan od najtežih predmeta sa godine, nikad me više strah pred ispit nije bilo :rol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jan 2017, 21:45

Uradiš jedan zadatak, i gotovo :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jan 2017, 21:48

Donnie Darko je napisao/la:Treba mi 6 bodova od 30 na drugoj parcijali da položim jedan od najtežih predmeta sa godine, nikad me više strah pred ispit nije bilo :rol:
Meni iz jednog predmeta bilo mrsko raditi zadaće i izgubim tu 7.5 bodova. Da sam predao svaku imao bih šansu za desetku. Sad me puca depresija zbog toga i ne mogu da se natjeram da učim, a ispit za par dana. Tačno mi nekad dođe da se udaram lopatom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2017, 21:53

Dex je napisao/la:Uradiš jedan zadatak, i gotovo :kafa:
Ma uradim bukvalno pola drugog zadatka (15b) i gotovo, ali fazon je što zna zadati takve zadatke da niko ne zna ni početi. Ne znam kako ću sebi oprostit ako padnem a ovakvu šansu sam dobio :lol:

Ovo je kao da kažeš DeAndre Jordanu imaš 10 slobodnih, moraš pogoditi 3, život ti ovisi o tome, pucaj... :urnebes:
Kawhi je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Treba mi 6 bodova od 30 na drugoj parcijali da položim jedan od najtežih predmeta sa godine, nikad me više strah pred ispit nije bilo :rol:
Meni iz jednog predmeta bilo mrsko raditi zadaće i izgubim tu 7.5 bodova. Da sam predao svaku imao bih šansu za desetku. Sad me puca depresija zbog toga i ne mogu da se natjeram da učim, a ispit za par dana. Tačno mi nekad dođe da se udaram lopatom.
E jbg sad. :urnebes:

Mada vidiš, ja hipotetski mogu osvojiti 24 boda i na ovoj parcijali (ukupno znači 80%), i opet ću se na usmenom boriti za 6 ili 7. :rol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jan 2017, 21:57

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la:Uradiš jedan zadatak, i gotovo :kafa:
Ma uradim bukvalno pola drugog zadatka (15b) i gotovo, ali fazon je što zna zadati takve zadatke da niko ne zna ni početi. Ne znam kako ću sebi oprostit ako padnem a ovakvu šansu sam dobio :lol:

Ovo je kao da kažeš DeAndre Jordanu imaš 10 slobodnih, moraš pogoditi 3, život ti ovisi o tome, pucaj... :urnebes:
Kawhi je napisao/la:
E jbg sad. :urnebes:

Mada vidiš, ja hipotetski mogu osvojiti 24 boda i na ovoj parcijali (ukupno znači 80%), i opet ću se na usmenom boriti za 6 ili 7. :rol:
DeAndre ni 3 ne može pogoditi :rol: Ako te krene, možeš i sve uzeti, mislim, ako nije nešto brutalno baš.Meni baš lijep raspored, za ove parcijale.Mogu da sve spremim :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2017, 22:03

Dex je napisao/la: DeAndre ni 3 ne može pogoditi :rol: Ako te krene, možeš i sve uzeti, mislim, ako nije nešto brutalno baš.Meni baš lijep raspored, za ove parcijale.Mogu da sve spremim :kafa:
Ja sam trebao imati dvije, jedan bitan predmet drugi nebitan. Očekivao sam obje oko četvrtka/petka/subote, pa sam trebao spremiti obje. Sinoć dolazi mejl kaže sutra u 9:00 parcijala, tačno kako sam predvidio, tako da sam to halalio, a ionako je lakše integralno. Ali ova parcijala je horor, u biti ne bi smio imati nikakvih problema, ali to mi stvara pritisak. Uglavnom sam do sada bio u situaciji da moram osvojiti ogroman broj bodova, ono uvijek sam underdog, i većinom se fenomenalno snađem i prekucam. Ali ovo je nešto novo definitivno :urnebes:

Doduše imao sam na prvoj godini parcijalu na kojoj sam morao osvojiti 5 od 100 bodova, na kraju se provukao sa 12 bodova :rol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 17 jan 2017, 22:08

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la: DeAndre ni 3 ne može pogoditi :rol: Ako te krene, možeš i sve uzeti, mislim, ako nije nešto brutalno baš.Meni baš lijep raspored, za ove parcijale.Mogu da sve spremim :kafa:
Ja sam trebao imati dvije, jedan bitan predmet drugi nebitan. Očekivao sam obje oko četvrtka/petka/subote, pa sam trebao spremiti obje. Sinoć dolazi mejl kaže sutra u 9:00 parcijala, tačno kako sam predvidio, tako da sam to halalio, a ionako je lakše integralno. Ali ova parcijala je horor, u biti ne bi smio imati nikakvih problema, ali to mi stvara pritisak. Uglavnom sam do sada bio u situaciji da moram osvojiti ogroman broj bodova, ono uvijek sam underdog, i većinom se fenomenalno snađem i prekucam. Ali ovo je nešto novo definitivno :urnebes:

Doduše imao sam na prvoj godini parcijalu na kojoj sam morao osvojiti 5 od 100 bodova, na kraju se provukao sa 12 bodova :rol:
Ja 25tog moram uzet 5 bodova, od 20, il ako zadaća prođe dobro, 2 od 20.Što je veoma čudno.Ne znam ni kako je to, nešto slično kao kad mi je trebalo 10 od 40 na završnom kod Fatkića :rol:
Osvojiš sve i 10 upišeš :tokralju:
Nama odgodili, što je veoma čudno.Inače ne daju ništa, ali valjda ova nova godina, hapšenja, ostavilo traga na njima :rol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 jan 2017, 22:12

Meni na najtezem predmetu treba 42 od 40 na zavrsnom :kafa: :kafa: Asistent supak, dao mi 0 iz labaratorijskih, a nista manje nisam znao od ovih sto su usli sa mnom i dobili 10 :puke:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2017, 22:22

Gdje ima popravljat lagan, gdje nema tezak. Ako je teska materija i zafrkan prof u 95% nema popravljat vec na zavrsni vecina ljudi izlazi da im treba 35 od 50 :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl i 51 gost.